Nieuw

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Nieuw

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

69 artikelen

Sorteer op:

Nicole Cream heeft een prachtige stamboom. Het resultaat is een pittige tante die je zal verleiden met haar krachtige maar vrolijke persoonlijkheid.

Niet beschikbaar in jouw land

Boem! Een crŤmeachtig citrus kush rokertje met pit is nu verkrijgbaar als autoflower. Nicole Cream Auto van Seedstockers zorgt voor een zorgeloos bestaan.

Niet beschikbaar in jouw land

Ga rustig zitten, kussentje erbij, want Nicole komt een bezoekje brengen met haar maat OG Kush. Een explosieve combinatie die menig geoefend blower zal vloeren.

Niet beschikbaar in jouw land

Dit ijsje is alleen voor volwassenen bedoeld. Met een buitensporig THC-percentage van 24% zul je terechtkomen in een gelukzalige staat vol nieuwe ideeŽn.

Niet beschikbaar in jouw land

Mapacho, ook wel wilde tabak genoemd, is het hoofdingrediŽnt van alle soorten rapť. Deze rapť bestaat uit pure mapacho, klaar om opgesnoven te worden of te mengen naar eigen smaak.

Niet beschikbaar in jouw land

Red Mandarine Fast is een prachtige plant vol roodgloeiende vruchten. Maar je weet wat je te wachten staat, want ze bevatten geen vitamine C maar flink wat THC. Heerlijk!

Niet beschikbaar in jouw land

De Storm Sapphire is een verborgen juweeltje onder de draagbare vaporizers. Maar negeer hem niet, hij kan vrijwel alles doen wat je van een vaporizer mag verwachten.
1 stuk - US$ 75,82
Daar komt de ijscoman om de hoek gesjeesd met een product dat complex smaakt en lekker veel THC bevat: Sweet Gelato Auto.

Niet beschikbaar in jouw land

Kick je op CBD? Dan is dit de manier om je eigen CBD-rijke wietsoort te kweken met deze heerlijke autoflower van Sweet Seeds.

Niet beschikbaar in jouw land

Thin Mint Crack klinkt als een vrij intens koekje en ze veroorzaakt dan ook een lekker intense high. Een zeer complete en makkelijk te kweken plant.

Niet beschikbaar in jouw land

Deze autoflower is een flinke klapper. Thin Mint Crack autoflower is makkelijk te kweken en je geniet binnen mum van tijd van ouderwets creatieve "flipperkast" highs.

Niet beschikbaar in jouw land

Waarom maken ze die mondstukken toch van glas? Omdat ze zo lekker smaken en in het geval van een breuk kun je hem makkelijk vervangen.
1 stuk - US$ 11,08
De Odin 2 heeft een geweldig mondstuk. Houd de smaak op peil met deze extra mondstukgaasjes.
1 stuk - US$ 2,92
Extra 18650 Torch 2 batterij voor gebruik in de TopBond Torch 2 vaporizer.
1 stuk - US$ 8,75
Glas, je weet dat het kan breken. Als dit gebeurt met het glazen mondstuk van je TopBond Torch 2 kun je een vervangend exemplaar bestellen om die coole smaak te…
1 stuk - US$ 8,75
Zet je Torch 2 vaporizer op een waterpijp of bubbler en geniet van die extra koele dampen.
1 stuk - US$ 11,08
De Torch 2 is een tijdige terugkeer van de favoriete vaporizer van elke Sith lord. Want zelfs een lightsaber heeft af en toe een update nodig.
1 stuk - US$ 80,49
Een nieuw tijdperk breekt aan voor VapCap-gebruikers. Het vapen van concentraten met alle DynaVap-modellen wordt een zorgeloze ervaring dankzij de DynaCoil.
1 stuk - US$ 29,16

Dit product is niet voorradig.

Dit is een fijne autoflower versie van Caramel Monster met een karakteristieke smaak van een kopje zoete koffie met een toefje karamel (vanzelfsprekend).

Niet beschikbaar in jouw land

Maak je eigen rookbare ijs met deze eenvoudig te kweken schoonheid van Vision Seeds. Dankzij de hints van citrus is dit een lekker zomers soortje.

Niet beschikbaar in jouw land

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.