Nieuw

Bij elke zadenbestelling krijg je nu 1 gratis zaadje | Shop wietzaden

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Nieuw

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

30 artikelen

Sorteer op:

Kratom Maeng Da is de sterkste variant uit de pure kratom poeder lijn van JetpackKratom. Leer de echte effecten van kratom kennen.

Niet beschikbaar in jouw land

Reserve magnetisch mondstuk voor die handige AirVape Xs Go vaporizer.
1 stuk - US$ 10,86
Reserve set met zes gaasjes voor de AirVape Xs GO vaporizer.
1 stuk - US$ 10,86
Gebogen glazen mondstuk voor een extra comfortabele dampervaring met de Air Solo II en Air II.
Heb je altijd verlangd naar een langer mondstuk voor je ArGo vaporizer? Je wens gaat in vervulling in zowel helder als zwart glas.
Theeleuten zijn dol op CBD-rijke CBTea maar welke melange vind jij het lekkerst? Met deze handige sampler kom je er snel achter wat je favoriete kopje thee is.

Niet beschikbaar in jouw land

Pak je dub, stonerrock en techno platen uit de kast! Want HiFi 4G verdiept je gehoor en opent nieuws dimensies in je favoriete muziek. Bedankt Dutch Passion!

Niet beschikbaar in jouw land

Ben je klaar voor een ontdekkingstocht langs de grenzen van de Kratom ervaring? De Bronze capsule presenteer een handige en smaakloze manier om het volgende niveau te betreden.

Niet beschikbaar in jouw land

Vind je optimale kratom high met het Bronze vloeibare extract van JetpackKratom. Makkelijk te doseren en redelijk krachtig. Een prima extract voor een diepere kratomervaring.

Niet beschikbaar in jouw land

Op zoek naar een social manier om kratom te gebruiken? JetpackKratom groen poeder is precies de juiste soort kratom voor een gezellig avondje uit.

Niet beschikbaar in jouw land

Kalmeer lichaam en geest met de populaire roodaderige kratom soort. JetpackKratom rood poeder is ongelofelijk puur. Dus bereid je voor op serieuze ontspanning.

Niet beschikbaar in jouw land

Ben je op zoek naar een alternatief voor al die kopjes koffie? De hoogste tijd om wit kratompoeder van JetpackKratom uit te proberen. Pure stimulatie.

Niet beschikbaar in jouw land

Linx Eden staat klaar om wat bomen van kennis te verdampen. Een stijlvolle winnaar die alle vapers versteld zal doen staan.
Meringue van Dutch Passion is vernoemd naar een klassiek toetje, dus je weet hoe ze gaat smaken: superzoet.

Niet beschikbaar in jouw land

Met Mokum's Tulip verzorgt Dutch Passion de ultieme Amsterdamse ervaring als het op cannabis aankomt: zoet en krachtig. "Lekker rokertje!"

Niet beschikbaar in jouw land

Extra SPRK magnetische cartridge voor het vapen van concentraten met de PCKT One Plus. Makkelijk te vullen, makkelijke high.
1 stuk - US$ 10,86
Een paar magnetische adapters voor de PCKT One Plus. De adapters zijn rond dus kunnen zo maar verdwijnen. Een reserveset biedt in zulke gevallen een oplossing.
1 stuk - US$ 10,86
Deze glazen Gandalf pijp van gemiddelde lengte is makkelijker mee te nemen op queesten door Midden-Aarde of je lokale park.
Colour changing - US$ 39,43
Extra mondstuk voor de Sticky Brick Runt gemaakt van zeer dik glas.
1 stuk - US$ 22,29
Even opzij NonaVonG, hier is de VapCap HydraVonG! Mooie houtdetails, een nieuw ontworpen klapgat en klaar voor gebruik met bongs.
Dark wood - US$ 101,72
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.