LifestyleFashion

Read more about why it takes us longer to answer your mails.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Fashion

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Jij, net als vele anderen in deze wereld, wil waarschijnlijk niet halfnaakt rondlopen. Sommige mensen vinden het buiten te koud met blote borst, sommige worden nerveus van naaktheid in het openbaar en weer anderen hebben een zeer gevoelige derde tepel. Wat de reden ook is, Azarius begrijpt het en zorgt goed voor je. Van T-shirts tot truien, hier vind je?

Lees verder
16 artikelen

Sorteer op:

Azarius fashion is terug! Vol trots presenteren we onze tweede samenwerking met Amsterdam Street Art voor de High Inspired Collection: het Mossy Giant t-shirt. Het speelse peyote ontwerp is een…
M - US$ 29,15

Loods je veelkleurige arsenaal uppers, downers, gillers en lachers veilig langs de uitsmijter met deze handige stash-onderbroek.

Modieus en makkelijk om je rookwaar in op te slaan.
De perfecte tas om je Azarius outfit mee te completeren. Exclusieve print van de kunstenaar Sjem Bakkus in samenwerking met Amsterdam Street Art.
1 stuk - US$ 17,46
Schep korreltjes zand op. Krijg het laatste beetje melk uit je ontbijtgranen. Stop kleine dingen op kleine plekken met deze ieniemienie lepel.
1 stuk - US$ 46,14
Dit is het schoudertasje voor alle psychonauten die positieve vibes willen uitstralen.
Met de Around Towner van Revelry ben je altijd voorbereid op een spontane reis. Op discrete wijze beschermd en stijlvol op een praktische manier.
Neem op je volgende avontuur alles discreet en stijlvol mee in Revelry's grootste duffel, The Continental.
Hoe kun je veilig je een vaporizer met wat pretkruiden vervoeren zonder slapende honden wakker te maken? Ryot biedt alle bescherming die je nodig hebt.
Psilocybine is een prachtige molecule die je geest opent voor de pracht van het unviersum. Draag altijd dit inzicht bij je als een sleutelhanger van de chemische formule.
1 stuk - US$ 11,10
Serotonine is een van de populairste moleculen van psychonauten. Draag een dagelijkse herinnering in de vorm van een sleutelhanger met de serotonine formule.
1 stuk - US$ 11,10

Dit product is niet voorradig.

Hou je net zoveel van Tetrahydrocannabinol als wij? Het is de Geluksmolecule! Completeer je stoneroutfit met deze coole THC Molecule sleutelhanger.
1 stuk - US$ 11,10
Voor wie het niet onder stoelen of banken schuift, is er deze sleutelhanger met op de buitenkant de afbeelding van een wietblad, en vanbinnen echte cannabiszaden. Legaliseer!
1 stuk - US$ 7,59US$ 3,80
The Bulldog is een van de iconen van Amsterdam en met deze pet draag je de ware stonerliefde uit. Verkrijgbaar in zwart en blauw.
De lenzen in deze coole spacebril splitsen elke lichtbron op in een feest van fel gekleurde regenbogen. Het effect is verbluffend en het maakt elk muziekfestival of feestje een geweldige…
1 piece - US$ 9,29
Maak je Vibes levensstijl compleet met een van deze zachte en stijlvolle beanies.

Fashion

Jij, net als vele anderen in deze wereld, wil waarschijnlijk niet halfnaakt rondlopen. Sommige mensen vinden het buiten te koud met blote borst, sommige worden nerveus van naaktheid in het openbaar en weer anderen hebben een zeer gevoelige derde tepel. Wat de reden ook is, Azarius begrijpt het en zorgt goed voor je. Van T-shirts tot truien, hier vind je alle kledingstukken die je op je gemak laten voelen...en hopeloos sexy maken voor de door jouw gewenste sekse.

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.