LifestyleFashion

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Fashion

Jij, net als vele anderen in deze wereld, wil waarschijnlijk niet halfnaakt rondlopen. Sommige mensen vinden het buiten te koud met blote borst, sommige worden nerveus van naaktheid in het openbaar en weer anderen hebben een zeer gevoelige derde tepel. Wat de reden ook is, Azarius begrijpt het en zorgt goed voor je. Van T-shirts tot truien, hier vind je alle kledingstukken die je op je gemak laten voelen...en hopeloos sexy maken voor de door jouw gewenste sekse.

Sorteer op:

Het nieuwe Azarius T-shirt is een speciale samenwerking met street artist Sjem Bakkus die op dezelfde kosmische golflengte zit als wij. Bereid je dus in stijl voor op de psychedelische…
Azarius bestormt de modewereld met dit zwarte magic mushroom T-shirt dat speciaal werd ontworpen door de kunstenaar Sjem Bakkus.
De perfecte tas om je Azarius outfit mee te completeren. Exclusieve print van de kunstenaar Sjem Bakkus.

1 stuk - US$ 18,14

Blowen is niet alleen leuk - het is ook een lifestyle. Draag de 'In Weed We Trust' sokken met wietblaadjes vol trots, als teken dat je helemaal bij de high…

Rasta groen - US$ 9,10

Loods je veelkleurige arsenaal uppers, downers, gillers en lachers veilig langs de uitsmijter met deze handige stash-onderbroek.

Modieus en makkelijk om je rookwaar in op te slaan.
Schep korreltjes zand op. Krijg het laatste beetje melk uit je ontbijtgranen. Stop kleine dingen op kleine plekken met deze ieniemienie lepel.

1 stuk - US$ 47,93

Dit is het schoudertasje voor alle psychonauten die positieve vibes willen uitstralen.
Kleine buidel van Ryot beschermt je rookwaar tegen de elementen en bierhijsende festivalgangers.
Geld en rookwaar horen bij elkaar. Dat weten dieven ook. Maar geen zorgen: met de Ryot Rip-Kit heb je alles veilig aan de ketting liggen.

1 stuk - US$ 35,19

Hoe kun je veilig je een vaporizer met wat pretkruiden vervoeren zonder slapende honden wakker te maken? Ryot biedt alle bescherming die je nodig hebt.

zwart - US$ 21,24

Dit product is niet voorradig.

Neem je beste vaporizer in stijl mee naar een dampsessie dankzij de Ryot SmellSafe HeadCase.
Uitgekiende etui van zakformaat heeft plek voor alle vaporizer- en rookbenodigdheden. Veel slimme oplossingen en je hoeft ook niet meer bang te zijn voor "die" geur.
Sleutelhanger uit de Cannabuds reeks. Hoogte 4.5 cm.

1 stuk - US$ 2,37

Grappige sleutelhanger van een geflipte Cubensis of Amanita paddenstoel (4,5 cm).
Supercoole sleutelhanger met een echte paddo, gegoten in doorzichtig plastic. Een must voor alle psychonauten!

1 stuk - US$ 7,89

Voor wie het niet onder stoelen of banken schuift, is er deze sleutelhanger met op de buitenkant de afbeelding van een wietblad, en vanbinnen echte cannabiszaden. Legaliseer!

1 stuk - US$ 7,89

The Bulldog is een van de iconen van Amsterdam en met deze pet draag je de ware stonerliefde uit. Verkrijgbaar in zwart en blauw.
De lenzen in deze coole spacebril splitsen elke lichtbron op in een feest van fel gekleurde regenbogen. Het effect is verbluffend en het maakt elk muziekfestival of feestje een geweldige…

1 piece - US$ 9,65

Een simpele zonnebril zonder fratsen. Het enige voorwerp dat nog noodzakelijker is dan een slaapzak op een festival.

1 piece - US$ 2,12

Dit product is niet voorradig.

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.