LifestyleGezondheidSupplementenL-Tyrosine 500 mg/B6

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

L-Tyrosine 500 mg/B6

1 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

L-tyrosine is een aminozuur dat voorloper is van stimulerende neurotransmitters als norepinefrine en dopamine. Het wordt vaak gebruikt om te herstellen van drugs als cocaÔne en amfetamines.

Het kan ook gebruikt worden om te herstellen van serotonerge drugs als MDMA, maar in dat geval moet de gebruiker eerst zijn of haar serotoninespiegel herstellen door l-tryptofaan in te nemen. Het innemen van l-tyrosine wanneer er nog een gebrek is aan serotonine kan neurotoxische gevolgen hebben.

Gebruik

Neem 1 capsule per dag op een lege maag met wat vruchtensap (suikers ondersteunen het transport door de bloed-hersenbarriŤre). Neem om te herstellen van cocaÔne of amfetamines ťťn capsule voor het slapengaan en nog een na het ontwaken. Neem ter herstel van MDMA voordat je gaat slapen eerst een capsule l-tryptofaan en neem de volgende ochtend een combinatie van l-tryptofaan en l-tyrosine.

IngrediŽnten

1 capsule bevat:
500 mg l-tyrosine
10 mg vitamine B6 (Pyridoxine HCL)

Waarschuwing

Niet gebruiken in combinatie met MAO-remmers. Niet geschikt voor personen die behandeld zijn of worden voor het maligne melanoom. Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - L-Tyrosine 500 mg/B6

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

n8wachT 2012-09-24

Als frequent amfetamine gebruiker moest ik wat gaan doen aan mijn fysieke herstel. Na 3 nachten/3 dagen wakker zijn kan je natuurlijk geen enkel product benoemen tot wonder middel. Maar goed, ik heb het idee dat dit product wel meehelpt aan het herstel. Op het moment dat ik eindelijk kan…

Als frequent amfetamine gebruiker moest ik wat gaan doen aan mijn fysieke herstel. Na 3 nachten/3 dagen wakker zijn kan je natuurlijk geen enkel product benoemen tot wonder middel. Maar goed, ik heb het idee dat dit product wel meehelpt aan het herstel. Op het moment dat ik eindelijk kan gaan slapen neem ik 1 capsule in, en de volgende ochtend ook 1. Dit helpt de 'comedown' tegen te gaan. Let wel, als ik de dagen erna doorga met 1 capsule per dag dan voel ik me wat grieperig worden. Kan op het toeval berust zijn, maar dit is me al tweemaal overkomen. Voorlopig hou ik het bij 2 capsules na een periode van gebruik. Daarnaast uiteraard wanneer het kan gewoon proberen te eten, heel belangrijk. Goed product, snelle service. Good luck everyone!

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.