LifestyleGezondheidSupplementenL-Tryptofaan 400 mg/B6

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

L-Tryptofaan 400 mg/B6

1 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Tryptofaan is een essentieel aminozuur dat vele functies vervult in ons lichaam. Essentieel wil zeggen dat het aminozuur niet door ons lichaam kan worden aangemaakt en dus via de voeding moet worden opgenomen, in tegenstelling tot niet essentiŽle aminozuren die in de lever kunnen worden aangemaakt.

Tryptofaan is een bouwsteen van eiwitten en fungeert als voorloper van diverse belangrijke stoffen, waaronder serotonine. Serotonine is een belangrijk anti-stresshormoon, dat op zijn beurt weer als grondstof dient voor de vorming van het hormoon melatonine. Ons lichaam moet kunnen beschikken over voldoende melatonine voor de regulering van het biologische dag/nachtritme.

Omdat tryptofaan zoveel functies vervult, kan de opname via de voeding (onder meer in melk) al snel ontoereikend zijn. Een tekort aan tryptofaan kan resulteren in onder meer een gebrekkige beheersing in stressachtige situaties, verstoring van de natuurlijke slaap, en moeilijkheden bij het handhaven van een normaal bioritme.

Effecten

L-tryptofaan is een voedingssupplement voor een goede gemoedstoestand, een goede en gezonde nachtrust en ter vermindering van de eetlust. L-tryptofaan wordt in het lichaam omgezet in 5-HTP, wat weer wordt omgezet in serotonine, een neurotransmitter betrokken bij de regulatie van slaap, eetlust, stemming en het immuunsysteem.

Gebruik

Neem 1-2 capsules per dag met een ruime hoeveelheid water. Neem niet meer dan de aanbevolen hoeveelheid, tenzij anders voorgeschreven door een arts.

IngrediŽnten

Elke capsule bevat:

  • L-Tryptophan 400 mg
  • Vitamine B6 10 mg (500% ADH))*
  • Hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule)

* Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Waarschuwing

Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg uw arts bij gelijktijdig gebruik van MAO-remmers, antidepressiva en/of andere (genees)middelen of in het geval van hart- en vaatziekte. Buiten bereik van kinderen houden. Koel en droog bewaren.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - L-Tryptofaan 400 mg/B6

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.