LifestyleGezondheidSupplementenGinkgo formule

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Ginkgo formule

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Dit product verkopen we niet meer.

Productinformatie

Ginkgo formule bestaat uit diverse ingrediŽnten die een gunstige uitwerking hebben op het concentratievermogen en het geheugen. Het hoofdingrediŽnt, Ginkgo biloba, ook wel Japanse (Chinese) tempelboom genoemd, wordt in China en Japan omwille van haar heilzame uitwerking al meer dan duizend jaar gebruikt.

Zwarte peper (bioperine) wordt in de Ayurveda van oudsher gebruikt om de spijsvertering en de opname van nutriŽnten te stimuleren.

Ginkgo formule gebruik

Neem 1 capsule per dag. Innemen bij de maaltijd met voldoende water en capsule heel doorslikken.

IngrediŽnten

Ginkgo biloba bladpoeder, gestandaardiseerd ginkgo biloba extract (24%), alfalfakruid, zinkcitraat, vitamine B3 (niacinamide), bioperine, anti-klontermiddel (siliciumdioxide) vegetarische capsule (hydroxypropylmethylcellulose).

Waarschuwing

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding waarvoor voedingssupplementen geen vervanging vormen. Niet geschikt voor kinderen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Koel, droog en afgesloten bewaren. In geval van zwangerschap of borstvoeding voor gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Ginkgo formule

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.