Smartshop
Vaporizers
Wietzaden
Headshop
Lifestyle

After D

0 Reviews

Op voorraad

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

After D is een uitgekiende formule met een combinatie van vitamines, aminozuren en mineralen die het herstel van je natuurlijke fysieke en mentale balans na polydruggebruik ondersteunt.

Het zorgt voor een heldere geest en helpt bij somberheid en vermoeidheid, wat typisch is voor de dagen na het gebruik van drugs. Het is te gebruiken na een avondje feesten met drank, XTC, coke of andere drugs. After D helpt je om snel weer fit te voelen.

After D

After D is de nieuwste en meest complexe After formule en de opvolger van de bekende After E en After C uit de jaren '90. Waar de oude formules gericht waren op het herstel na gebruik van een specifiek middel, is After D ontworpen voor het ondersteunen van je natuurlijke vitaliteit na het gebruik van diverse drugs.

Gebruik

Neem na het opstaan de ochtend na polydruggebruik de capsules in ťťn keer in, met voldoende water.

IngrediŽnten

L-phenylalanine 1000 mg, L-tryptofaan 500 mg, Vitamine C 250 mg (417%*), Magnesium-citraat 100 mg, Vitamine B6 10 mg (500%*), Mineralencomplex 205 mg. Overige ingrediŽnten: cellulose, gelatine.

* =aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Waarschuwing

Niet gebruiken in combinatie met MAO-remmers of antidepressiva. Buiten bereik van kinderen houden, koel en droog bewaren.

Toon alles Toon minder

Reviews - After D

0 Reviews

Pros

  • geen kater, geen stijve spieren, koppijn verw (1)

Cons

  • 4 pillen ineens moeten slikken (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Roberto 2016-09-06

Ik ben eigenlijk, niet een zware druggebruiker , ik gebruik enkel drank en wiet en of hasjiesj ... .

Maar na goed doorgedronken te hebben, zware koppijn gehad ... .

4 pilletjens genomen, werd derstrax wakker, rond 16uur, en dit stak in mijn brievenbus…

Ik ben eigenlijk, niet een zware druggebruiker , ik gebruik enkel drank en wiet en of hasjiesj ... .

Maar na goed doorgedronken te hebben, zware koppijn gehad ... .

4 pilletjens genomen, werd derstrax wakker, rond 16uur, en dit stak in mijn brievenbus ... .

Dus na die koppijn, eerst koffie gezet, pilletjens genomen, en lekker ffkens in den zetel gelegen, normaalgezien, met koppijn, na te drinken, maar deze keer, had ik ook beetjen koppijn, ma na inname, vn die after d pilletjens, toch wat kunnen ontspannen, en koppijn, en nog wat lui gevoel, na mijn joints vn gisteren(ik ben de volgende dag altijd lui achteraf) , koppijn is verdwenen, en luiheid, was ook grotendeels weg ... .

ik denk dat dit te danken is, aan de hoeveelheid vitamine C ... .

Toon alles Toon minder
  • geen kater, geen stijve spieren, koppijn verw
  • 4 pillen ineens moeten slikken

Stoner Colossus 2016-02-29

Na een avondje uitgaan After D genomen. Lastig om met een brakke kop alle 4 de capsules naar binnen te slikken, maar ondanks dat voelde mijn lichaam zich later op de dag minder kapot dan normaal. Ik had in ieder geval geen last van een dip dus dat was wel…

Na een avondje uitgaan After D genomen. Lastig om met een brakke kop alle 4 de capsules naar binnen te slikken, maar ondanks dat voelde mijn lichaam zich later op de dag minder kapot dan normaal. Ik had in ieder geval geen last van een dip dus dat was wel handig.

Toon alles Toon minder

Jordy 2016-02-25

Good stuff! Used it after a night of C and S and the day after I took After-D I felt better than usual.

Toon meer beoordelingen