LifestyleGezondheidAfter party

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

After party supplementen

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Het Azarius team feest al alsof het 1999 is sinds, nou ja, 1999. Dus weten we uit ervaring dat de dip na een fantastisch feestje best heftig kan zijn. Gelukkig bieden natuurlijke After Party supplementen als L-Tryptofaan en 5-HTP uitkomst, door lichaam en humeur te herstellen door middel van het herstellen van je serotonine balans. Het voorkomt weliswaar geen feestkater,?

Lees verder
5 artikelen

Sorteer op:

After D is een uitgekiende formule met een combinatie van vitamines, aminozuren en mineralen die het herstel van je natuurlijke fysieke en mentale balans ondersteunt na het gebruik van drugs.

Niet beschikbaar in jouw land

L-Tryptofaan wordt in het lichaam omgezet in o.a. serotonine. Deze stof speelt een grote rol in het reguleren van de stemming, eetlust en slaap. Daarnaast zorgt het voor meer vitaliteit…

Niet beschikbaar in jouw land

L-tyrosine is een aminozuur dat voorloper is van stimulerende neurotransmitters als norepinefrine en dopamine. Het wordt vaak gebruikt om te herstellen van drugs als cocaÔne en amfetamines.

Niet beschikbaar in jouw land

Voedingssupplement voor een goede gemoedstoestand en nachtrust en ter vermindering van de eetlust.

Niet beschikbaar in jouw land

Rode ogen omdat je te veel gerookt hebt? Of gewoon vermoeide ogen van naar het beeldscherm staren? Deze oogdruppels op basis van natuurlijke ingrediŽnten hebben een verzachtende werking en helpen…
1 stuk - US$ 7,93

After party supplementen

Het Azarius team feest al alsof het 1999 is sinds, nou ja, 1999. Dus weten we uit ervaring dat de dip na een fantastisch feestje best heftig kan zijn. Gelukkig bieden natuurlijke After Party supplementen als L-Tryptofaan en 5-HTP uitkomst, door lichaam en humeur te herstellen door middel van het herstellen van je serotonine balans. Het voorkomt weliswaar geen feestkater, maar je bent wel snel weer helemaal jezelf.

Dus, party on!

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.