LifestyleCadeaus & gadgetsCadeaus voor elke vaper

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Cadeaus voor elke vaper

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

De vaper kan vol overgave praten over convectie ten opzichte van conductie, de correcte temperatuurinstellingen en de laatste vaporizermodellen. De vaporizer kent geen geheimen voor deze liefhebber van technologie. Het vinden van een cadeau voor de vaper is eenvoudig want je gebruikt niet alleen maar een vaporizer, je leeft een levensstijl omringd door allerlei slimme accessoires en gadgets.

15 artikelen

Sorteer op:

Deze Bullet heeft geen butterfly wings, maar wel een dubbele torch-vlam en coole extra functies.
1 stuk - US$ 39,36
Hoe verzeker je jezelf onder alle omstandigheden van een goede vlam? Met vier vlammen natuurlijk. Deze Cohiba torchaansteker steekt met een krachtige en gelijkmatige vlam alles aan.
1 stuk - US$ 27,95
Cali Crusher Homegrown presenteert de ultieme vierdelige grinder. Gemaakt van bijna onverwoestbaar ruimtevaartaluminium en met vele handige verbeteringen aan het klassieke grinder design.
Keelkruiden van Dutch Spirit is een mix van 8 verschillende kruiden gericht op het welzijn van aman≠de≠len, mond en keel.

Niet beschikbaar in jouw land

Een simpele glazen vapo-pijp ontworpen door activist en vaporizer pionier Eagle Bill. Maakt het mogelijk om te vaporiseren wanneer je maar wil en waar je ook bent!
1 stuk - US$ 16,54
Deze bubbler is een verademing voor de ware vapefans. Door je damp met water te koelen ervaar je geen keelpijn meer bij verdampen op hoge temperatuur. Geschikt voor diverse vaporizers.
1 stuk - US$ 45,07
De ambachtslieden van Magic-Flight hebben zichzelf overtroffen met de fraaie Delta Box accessoire. Dit driehoekige houten doosje is op het eerste gezicht een compleet mysterie, maar is in feite een…
1 stuk - US$ 55,91US$ 27,95
De met de hand gemaakte houten Escape Pod is een unieke stash box die perfect past bij je Launch Box vaporizer. Met een magnetisch deksel en verwijderbaar tussenstuk om van…
1 stuk - US$ 22,25US$ 10,84
Deze hippe opbergbusjes zijn ideaal voor het vers houden van je wiet en andere rookwaar. Luchtdicht, geurloos en waterafstotend. De onderkant is niet transparant, dus niemand hoeft te weten wat…
De Intellicharge van Nitecore zette de standaard voor een veelzijdig batterijlader. Nu kun je 4 batterijen tegelijkertijd opladen dankzij de krachtige Intellicharge i4.
1 stuk - US$ 33,09

Wil je stiekem je stash overal mee naartoe kunnen nemen? Dan is deze coole stash wallet helemaal je ding.

1 stuk - US$ 14,26

Dit product is niet voorradig.

Geld en rookwaar horen bij elkaar. Dat weten dieven ook. Maar geen zorgen: met de Ryot Rip-Kit heb je alles veilig aan de ketting liggen.
1 stuk - US$ 33,09

Dit product is niet voorradig.

Neem je beste vaporizer in stijl mee naar een dampsessie dankzij de Ryot SmellSafe HeadCase.
In deze hippe opbergbusjes blijven je kruiden, marijuana en rookwaar gegarandeerd voor een lange tijd vers. Luchtdicht, geurloos en waterafstotend. Deze zijn ondoorzichtig want niemand hoeft te weten wat er…
Zoek je een VapCap die bij jouw industriŽle look past? Probeer dan de VapCap M uit. Strak en sterk met dezelfde betrouwbare techniek van verhitten en klikken.
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.