LifestyleCadeaus & gadgetsCadeaus voor je partyvriend/in

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

De beste cadeaus voor je partyvriend

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Wat moet je aan je favoriete partyvriend geven? 

Lees verder
17 artikelen

Sorteer op:

After D is een uitgekiende formule met een combinatie van vitamines, aminozuren en mineralen die het herstel van je natuurlijke fysieke en mentale balans ondersteunt na het gebruik van drugs.

Niet beschikbaar in jouw land

Loods je veelkleurige arsenaal uppers, downers, gillers en lachers veilig langs de uitsmijter met deze handige stash-onderbroek.

Deze test toont binnen enkele seconden aan of een substantie CocaÔne of Crack CocaÔne bevat. Deze test kan ook gebruikt worden voor het testen van 5-MeO MiPT en MDPV.
De MDMA zuiverheidstest geeft je snel een indicatie van de zuiverheid van je sample. Met een nauwkeurige weegschaal, een beetje geduld en je telefoon kun je berekenen hoeveel pure MDMA…

De naam zegt het al. Met Energy-E voel je je de hele nacht opgeladen en ongeremd.

Niet beschikbaar in jouw land

Euphor-E (U4E) is een mix van ingrediënten die voor een ontspannen maar toch energieke euforie zorgt. Je kunt er de hele nacht mee door.

Niet beschikbaar in jouw land

Voel de goudkoorts door je brein jagen met Gold Rush. Een klein hulpmiddel voor wilde nachten.

Niet beschikbaar in jouw land

Kanna ET2 extract is ideaal als snuifmiddel voor een extra sterk en snelwerkend euforisch effect. Alleen bedoeld voor ervaren kanna-gebruikers!

Niet beschikbaar in jouw land

Schep korreltjes zand op. Krijg het laatste beetje melk uit je ontbijtgranen. Stop kleine dingen op kleine plekken met deze ieniemienie lepel.
1 stuk - US$ 45,07

Kokmok likeur (14,9% alc./vol., 30 ml, bio) bevat de stimulerende kruiden Kolanoot, Galangal en Guarana. Dit met kardamom op smaak gebrachte drankje geeft je energie om de hele nacht uit…

Niet beschikbaar in jouw land

Sommigen vinden het energieke, euforische effect van deze formule vergelijkbaar met een MDMA-high. Wordt dit ook jouw natuurlijke alternatief voor MDMA?

Niet beschikbaar in jouw land

Een goede nachtrust is van groot belang om je overdag fit te voelen. Als de schemer invalt begint ons lichaam daarom zelf melatonine aan te maken. Melatonine kan een bijdrage…

Niet beschikbaar in jouw land

Voedingssupplement voor een goede gemoedstoestand en nachtrust en ter vermindering van de eetlust.

Niet beschikbaar in jouw land

Stargate is een natuurlijke stimulant waarvan het effect het best omschreven kan worden als een natuurlijke ecstasy.

Niet beschikbaar in jouw land

In deze hippe opbergbusjes blijven je kruiden, marijuana en rookwaar gegarandeerd voor een lange tijd vers. Luchtdicht, geurloos en waterafstotend. Deze zijn ondoorzichtig want niemand hoeft te weten wat er…
De lenzen in deze coole spacebril splitsen elke lichtbron op in een feest van fel gekleurde regenbogen. Het effect is verbluffend en het maakt elk muziekfestival of feestje een geweldige…
1 piece - US$ 9,07
Deze weegschaal is vermomd als een blikje energie drank, inclusief een opbergvak en een grinder.
1 stuk - US$ 26,81

De beste cadeaus voor je partyvriend

Wat moet je aan je favoriete partyvriend geven? 

Dat feestbeest mist geen enkele party. Lange weekeindes eindigen net zo makkelijk ergens op maandag. Dan kun je niet met een doos bonbons aan komen zetten. Daarom presenteren we hier een mooie selectie cadeau-ideeën voor dat feestbeest in je leven. Zijn dat tranen van blijdschap in die grote pupillen?

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.