LifestyleCadeaus & gadgetsCadeaus tot Ä15

Order fulfilment may be delayed. Please read the following statement. The opening hours of our store are now Mon-Sat 11:00 - 18:00, closed on Sun.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Cadeaus tot Ä15

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Op zoek naar een snel en betaalbaar cadeau?

Lees verder
19 artikelen

Sorteer op:

Deze (b)laatje toch niet zomaar hangen?
1 stuk - US$ 16,39
Prachtige batik met rasta leeuw. I & i like.
1 stuk - US$ 16,39
Psychedelisch doek, handgemaakt uit India. Gemaakt in ruime fabrieken zonder kinderarbeid.
1 stuk - US$ 16,39
Kaartspel met wietblaadjes op de achterzijde van de kaarten.
1 Kaartspel - US$ 3,67US$ 1,83

Dit product is niet voorradig.

Loods je veelkleurige arsenaal uppers, downers, gillers en lachers veilig langs de uitsmijter met deze handige stash-onderbroek.

Prachtige, handgemaakte zeep met hennepolie combineert heerlijke aroma's met huidverzorging. Staar te lang naar de trippy patronen en de tijd vertraagt vanzelf.
De perfecte tas om je Azarius outfit mee te completeren. Exclusieve print van de kunstenaar Sjem Bakkus in samenwerking met Amsterdam Street Art.
1 stuk - US$ 16,90
Laat op een zomerse dag cannabisblaadjes van ijs in je drankje drijven of gebruik de cannabis ijsblokjesvorm om iets lekkers te maken.
1 piece - US$ 5,09US$ 2,54
Ontworpen door psychedelisch kunstenaar Alex Grey. Een "bril" waarmee je gewoon je ogen kunt openhouden en een paar oordopjes. Sluit je tijdens het trippen af van alle impulsen van buitenaf…
1 stuk - US$ 22,56
Dit is het schoudertasje voor alle psychonauten die positieve vibes willen uitstralen.
Amsterdam, je bent zo mooi met je grachten, je coffeeshops en Azarius. Deze rolling tray houdt al je spullen op een plek zodat je de mooiste joints kunt draaien, Mokum-stijl.

Dit product is niet voorradig.

Wie goed is in plaatjes draaien, kan hetzelfde met joints. Zeker met een stabiele ondergrond als deze rolling tray.

Dit product is niet voorradig.

Deze bijzondere woestijnplant lijkt dood, maar gaat open en wordt helemaal groen wanneer je hem in een laagje water legt. Beweerd wordt dat het water waarin de roos gelegen heeft…
1 bloem - US$ 2,83
Deze prachtige maracas zijn handgemaakt door de Shipibo uit Peru, en kunnen worden gebruikt tijdens Ayahuasca-ceremonies.
1 stuk - US$ 16,90
Psilocybine is een prachtige molecule die je geest opent voor de pracht van het unviersum. Draag altijd dit inzicht bij je als een sleutelhanger van de chemische formule.
1 stuk - US$ 10,74
Voor wie het niet onder stoelen of banken schuift, is er deze sleutelhanger met op de buitenkant de afbeelding van een wietblad, en vanbinnen echte cannabiszaden. Legaliseer!
1 stuk - US$ 7,35US$ 3,67
Stashbox om je favoriete kruid in op te bergen, met een afbeelding van je favoriete kruid op het deksel. Voor iedereen die echt heel gek is op zijn of haar…
Tranquilitea is een zeer smakelijke en diep ontspannende thee met een rijke melange van frambozenblad, rode klaver, rozenblaadjes, pepermuntblad, goudsbloem en honingklaver.

Niet beschikbaar in jouw land

De lenzen in deze coole spacebril splitsen elke lichtbron op in een feest van fel gekleurde regenbogen. Het effect is verbluffend en het maakt elk muziekfestival of feestje een geweldige…
1 piece - US$ 8,99

Cadeaus tot Ä15

Op zoek naar een snel en betaalbaar cadeau?

Hier vind je een selectie aan grappige asbakken, toffe gidsen, hulpmiddelen en melige spulletjes voor onder €15.

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.