LifestyleCadeaus & gadgetsTop 50 Cadeaus

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Top 50 Cadeaus

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Onze 50 beste cadeauideeen. Nog snel op zoek naar een leuk cadeau? Hier vind je de beste selectie geschenken voor je psychonaut familielid, vriend of geliefde.

52 artikelen

Sorteer op:

Heilige Zuid-Afrikaanse plant die bij een kleine dosis al bijzondere, visueel zeer krachtige dromen opwekt.

Niet beschikbaar in jouw land

Giet slechts een klein dopje vol met Extravaganja badolie in een warm bad, ontspan en geniet met volle teugen van het rustgevende moment. Bevat etherische oliŽn van lavendel en sinaasappel…
300 ml - US$ 20,00

Dit product is niet voorradig.

De Blauwe lotusbloem staat ook bekend als Blauwe waterlelie of Egyptische lotus. Blauwe lotus heeft zowel een verdovend als een euforisch effect, en is in hogere dosis licht hallucinogeen.
De Boundless CFX vaporizer is de grote broer van de CF met volledige temperatuurcontrole, oled-scherm, gescheiden luchtkanaal en een opwarmtijd van slechts 20 seconden.
1 stuk - US$ 170,26US$ 147,41
De Buds rolling tray houdt alle belangrijke zaken bij elkaar terwijl je stonervrienden groen van jaloezie zien. Win-win.
Kaartspel met wietblaadjes op de achterzijde van de kaarten.
1 Kaartspel - US$ 3,71US$ 1,85

Loods je veelkleurige arsenaal uppers, downers, gillers en lachers veilig langs de uitsmijter met deze handige stash-onderbroek.

Zelfs klassiekers hebben af en toe een update nodig. De Crafty is in wezen hetzelfde gebleven maar beschikt nu over een 20% langere batterijduur. Zet je schrap voor nieuwe vaperecords!

1 stuk - US$ 340,52US$ 238,36
Verhoog met deze innovatieve vaporizer je IQ tot het niveau van Leonardo da Vinci. Echt de slimste keuze.
De DaVinci MIQRO vaporizer lijkt op een oude bekende maar deze kleine rakker zal je smaakpapillen als geen ander strelen.

Euphor-E (U4E) is een mix van ingrediënten die voor een ontspannen maar toch energieke euforie zorgt. Je kunt er de hele nacht mee door.

Niet beschikbaar in jouw land

Met een opwarmtijd van dertig seconden, een strak design en een gebruiksvriendelijk besturingssysteem is de G Pen Pro net zo'n pro in vaporizen als jijzelf.
1 stuk - US$ 124,55US$ 90,27
De nieuwe Ghost MV1 is een draagbare vape die net zo goed presteert als een high-end desktop vaporizer. Bereid je voor op serieuze on-demand convectiedamp!

Dit product is niet voorradig.

Voel de goudkoorts door je brein jagen met Gold Rush. Een klein hulpmiddel voor wilde nachten.

Niet beschikbaar in jouw land

ďI find your lack of faith in the power of ground weed disturbing.Ē Dus laat Darth Vader je verleiden tot de groene zijde van The Force.
1 stuk - US$ 10,86

Dit product is niet voorradig.

Prachtige, handgemaakte zeep met hennepolie combineert heerlijke aroma's met huidverzorging. Staar te lang naar de trippy patronen en de tijd vertraagt vanzelf.
Hawaiian baby woodrose zaden bevatten LSA, waarvan de werking vergelijkbaar is met die van LSD. Neem 4-5 zaden voor een trip van 6-8 uur.

Niet beschikbaar in jouw land

Heavenly-E heeft een een verbeterde, sterkere formule! Het helpt je onthaasten, ontspannen en de waan(zin) van de dag loslaten.

Niet beschikbaar in jouw land

Ga lekker schoon door het leven dankzij het populaire Amsterdamse exportproduct. Niet oproken!
100 g - US$ 5,66

Dit product is niet voorradig.

De perfecte tas om je Azarius outfit mee te completeren. Exclusieve print van de kunstenaar Sjem Bakkus in samenwerking met Amsterdam Street Art.
1 stuk - US$ 17,08
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.