LifestyleEten & drinkenTheeDutch Spirit keelkruiden

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Dutch Spirit keelkruiden

1 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Keelkruiden van Dutch Spirit is een mix van 8 verschillende kruiden gericht op het welzijn van aman≠de≠len, mond en keel.

Het motto van Dutch Spirit is "leven is ademen".

Dutch Spirit - Keelkruiden inhoud

Fram≠bozen≠blad (Rubus idaeus)

In dit elfenkruid zit≠ten in de bladeren veel fra≠garine en tan≠nine, pec≠tine, ijzer, cal≠cium en fos≠for. Dit kruid kan gebruikt worden als ingrediŽnt van keelĖ of gorgeldrank.

Vlierbloe≠sem (Sam≠bu≠cus nigra)

Van oudsher werd vlierbloesem gebruik bij verk≠oud≠heid, griep en sli≠jmvliesontstek≠ing. Zeer goed te gebruiken bij hooikoorts. Als gorgel≠drank ver≠licht het een aman≠de≠lontstek≠ing en een ontsto≠ken keel.

Rode Zon≠nebloem (Echi≠nacea pur≠purea)

Dit door de Noord-Amerikaanse Indi≠a≠nen zeer gewaardeerd kruid werkt vooral bij ontstekin≠gen. Echi≠nacea kent een wetenschappelijk bewezen antibi≠o≠tis≠che werk≠ing.

Den≠neknop (Pinus sylvestris)

Den≠neknop scheidt een karak≠ter≠istieke geur af van≠wege de vele etherische oliŽn met een anti≠sep≠tis≠che en een ontstek≠ingsrem≠mende werk≠ing. Van≠daar dat het wan≠de≠len in naald≠bossen zo Ďopluchtí.

Echte Salie (Salvia offic≠i≠nalis)

Dit kruid is gunstig voor de keel, mond en lon≠gen en heeft ook een stim≠ulerende invloed op de spi≠jsver≠t≠er≠ing en ver≠sterkt een onder≠mi≠jnd zenuwges≠tel.

Zoethout (Gly≠cyrrhiza glabra)

Sinds de oud≠heid gebruikt bij keelontstek≠ing en hoest. Het heeft een opmerke≠lijk ver≠mo≠gen om irri≠tatie van de keel te ver≠min≠deren en het werkt anti-bacterieel.

Gem≠ber (Zin≠giber offic≠i≠nale)

Dit heilig kruid werkt uit≠stek≠end op het 5de chakra (energieknoop≠punt), de keel, de schild≠klier, de stem≠ban≠den. Gem≠ber werkt ver≠war≠mend en bloed≠stim≠ulerend.

Tijm (Thy≠mus vul≠garis)

Als gorgel≠drank of mond≠wa≠ter helpt het tegen een pijn≠lijke keel. Door zijn zwee≠t≠op≠wekkende en sli≠j≠mo≠plossende werk≠ing is dit heilig kruid heilzaam bij verk≠oud≠heid.

Waarschuwing

Wanneer je dit kruid gebruikt in een vaporizer of vermengt met een joint, dan kunnen de psychoactieve effecten sterker zijn dan verwacht. We raden aan om voorzichtig te zijn met de dosering.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Dutch Spirit keelkruiden

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Isadora 2015-07-30

Ik gebruik Dutch Spirit kruiden meestal om een smaakje aan mijn tabak/joint te geven... en ik wist niet wat ik meemaakte met deze! Hartstikke psycho-actief!!! Ik had een beetje in mijn jointje gedaan en kreeg bijna een paniekaanval. Ik dacht dat ik gewoon te veel wiet erin had gedaan, maar…

Ik gebruik Dutch Spirit kruiden meestal om een smaakje aan mijn tabak/joint te geven... en ik wist niet wat ik meemaakte met deze! Hartstikke psycho-actief!!! Ik had een beetje in mijn jointje gedaan en kreeg bijna een paniekaanval. Ik dacht dat ik gewoon te veel wiet erin had gedaan, maar de volgende ochtend deed ik een beetje in mijn shaggie en ik voelde me meteen superraar. Ik ging daarna even googlen of kruiden die erin zaten psychoactief waren, en ik kwam inderdaad ergens uit waar stond dat tijm, gerookt of gevaped, inderdaad psychoactief is en het effect van wiet kan versterken. De buzz die ik ervan kreeg was gewoonweg kut en bleef uren zwaar hangen. Na een uur of 10 begon het minder te worden maar pas toen ik de volgende dag wakker werd was het helemaal weg.

Dus als je erg gevoelig bent, kijk uit met dit spul in je vaporizer/joint! En Azarius, misschien moeten jullie dit even in een disclaimer erbij zetten?! Ik had het namelijk wel graag van te voren willen weten voor mijn hele dag naar de klote was!

[ Azarius: Bedankt voor de feedback en onze oprechte excuses voor de onverwachts heftige ervaring. Deze wisselwerking was ons niet bekend bij het aanmaken van de productbeschrijving. Er komt zsm een waarschuwing in de tekst te staan]

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.