LifestyleEten & drinkenTheeDutch Spirit sekskruiden

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Dutch Spirit sekskruiden

2 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Dutch Spirit sekskruiden is een mengsel van 8 kruiden: maca, horny goat weed, passiebloem, rode klaver, zoethout, verveine, damiana, Siberische ginseng (mannen) of Indiase ginseng (vrouwen).

Deze kruidenmix is bedoeld om de lust voor het leven aan te wakkeren en gaat goed samen met muziek, dansen en natuurlijk seks.

Inhoud: 35 gram.

Dutch spirit sekskruiden inhoud

Maca (Lepidium meyenii)
Maca bevat een hoge concentratie mineralen (calcium, kalium, ijzer, magnesium, fosfor en zink), 6 verschillende sterolen en meer dan 20 essentiële vetzuren, lipiden, vezels, koolhydraten, eiwitten en aminozuren. In de Peruviaanse Andes wordt maca gebruikt als energizer en potentieverhoger.

Horny Goat Weed (Epimedium)
Horny Goat weed stimuleert en assisteert bij de productie van androgene (seksuele) hormonen. Het veroorzaakt een warm, bijna euforisch effect in het lichaam en geeft het hart en de bloedcirculatie een oppepper. Daarnaast stimuleert het de zintuigen, balanceert het de hormoonhuishouding en geeft een energyboost.

Passiebloem (Passiflora incarnata)
Passiebloem werkt ontspannend en zorgt voor een goede nachtrust. De belangrijkste werkzame stoffen zijn harmala alkaloïden, harmine en harmaline, die een milde MAO-remmende werking hebben. Wanneer je dit met bepaalde psychoactieve middelen en etenswaren combineert, kan dit hoofdpijn, hoge bloeddruk en/of misselijkheid ten gevolg hebben. In grotere hoeveelheden kan het zeer gevaarlijk zijn! Kijk op onze MAO-remmer pagina voor een lijst met producten die vermeden moeten worden in combinatie met sterke MAO-remmers.

Rode klaver (Trifolium pratense)
Rode klaver bevat vele waardevolle voedingsstoffen zoals calcium, chroom, magnesium, niacine, fosfor, kalium, thiamine en vitamine C.

Zoethout (Glycyrrhiza glabra)
Zoethout geeft een fijne zoete smaak aan het kruidenmengsel. Daarnaast bevordert het de spijsvertering en heeft het ontstekingsremmende en antivirale eigenschappen.

Verveine (Verbena)
Verveine versterkt en ontspant het zenuwstelsel en is een mild anti-depressivum.

Damiana (Turnera diffusa)
Damiana is een afrodisiacum: het zorgt voor directe stimulatie van de zenuwen en genitaliën. Daarnaast heeft damiana een ontspannend effect en veroorzaakt het een milde high. Als damiana gedurende een langere periode wordt gebruikt verhoogt het de potentie en helpt het de vrouwelijke hormoonbalans te herstellen.

Siberische ginseng (Eleutherococcus senticosus) – mannelijke variant
Siberische ginseng stimuleert het immuunsysteem en verhoogt de levensduur en vitaliteit.

Indian ginseng (Ashwagandha, Withania somnifera) – vrouwelijke variant
Ashwagandha kalmeert gevoelens van angst en vermoeidheid en verhoogt de concentratie, het sociaal functioneren, de vitaliteit en de algehele kwaliteit van leven.

Gebruik

Kook water en laat de kruiden hierin ongeveer tien minuten trekken. Je kunt de thee warm of koud drinken of er zelfs ijsthee van maken. Ook is het mogelijk te kruiden te verdampen in een vaporizer bij 140°C.

Waarschuwing

Dutch Spirit thee is niet bedoeld als medicijn of alternatief daarvoor. Bij twijfel uw arts raadplegen voor gebruik. Niet gebruiken tijdens zwangerschap. Koel en droog bewaren.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Dutch Spirit sekskruiden

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Moxima 2016-02-25

Kunnen we deze kruiden ook roken?

Leo 2015-08-04

Hi, is it possible to smoke it ? do I need to put herbal spliff with it then ?

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.