LifestyleEten & drinkenTheeDutch Spirit hartkruiden

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Dutch Spirit hartkruiden

1 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Dutch Spirit hartkruiden is een heerlijke, verzachtende thee gemaakt van 4 kruiden: citroenmelisse, kamille, heermoes en Spaanse peper. Deze thee is gericht op het hart van de ziel en geeft een opkikker wanneer het nodig is en ontspanning wanneer je onder stress staat.

Dutch Spirit hartkruiden inhoud

Citroenmelisse (Melissa officinalis)
Citroenmelisse bevat vele etherische oliŽn met diverse heilzame werkingen voor het luchaam. Volgens de grote Baby≠lonischĖ islami≠tis≠che geleerde Avi≠cenna maakt citroenmelisse 'het Hart blij'. Het was een populair ingrediŽnt in bijna elk middeleeuwse likeur.

Kamille (Matricaria recutita)
Van kamille is het kalmerende effect breed bekend. Het wordt overal ter wereld in thee en kruidenmedicijnen gebruikt.

Heermoes (Equisetum Arvense)
De heermoes plant is een rijke bron van mineralen en elementen inclusief kalium en magnesium. Naar verluidt helpt dit om de kalkbalans in het lichaam te herstellen, bijvoorbeeld na een ziekte.

Spaanse peper (Capsicum annuum)
Spaanse peper is een alka≠loÔde, waarvan de Amerikaanse kruidkundige T.J.L Lyle zei: "This is the most powerful heart stimulant we know of". Wereldwijd gebruiken allerlei volken en culturen deze specerij in de keuken.

Hartkruiden - gebruik

Deze kruidenmix is in de eerste plaats bedoeld om als thee genuttigd te worden. De aangeraden tijden om thee te drinken zijn: 's ochtends bij het ontbijt, in de middag tussen twee en vier en 's avonds een uur na de warme maaltijd.

De mix is tevens te gebruiken in een vaporizer.

Waarschuwing

Dutch Spirit thee is niet bedoeld als medicijn of alternatief daarvoor. Bij twijfel uw arts raadplegen voor gebruik. Niet gebruiken tijdens zwangerschap. Koel en droog bewaren.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Dutch Spirit hartkruiden

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.