LifestyleEten & drinkenTheeDutch Spirit oogkruiden

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Dutch Spirit oogkruiden

2 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Dutch Spirit oogkruiden is een unieke kruidenthee melange die verlichting brengt voor het oog. In dit digitale tijdperk wordt het menselijk oog voortdurend blootgesteld aan elektronische impulsen.

Duizenden, zo niet miljoenen mensen staren elke dag uren naar een TV- of computerscherm. Dit mengsel bestaat uit diverse kruiden met heilzame eigenschappen voor het visuele zintuig.

Dutch Spirit oogkruiden inhoud

Ogentroost (Euphra≠sia offic≠i≠nalis)
Het Ogentroost kruid helpt bij het verminderen van vermoeide ogen en het brandende gevoel dat er vaak bij komt.

Goudsbloem (Cal≠en≠dula offic≠i≠nal≠lis)
De goudsbloem heeft sterke antiseptische en antibac≠ter≠iŽle eigen≠schap≠pen en kan nuttig zijn in geval van oogontstekingen.

Blauwe bosbes (Vac≠cinium myr≠tillus)
Blauwe bosbes bevat antho≠cyanosi≠den (organische kleurstoffen), die helpen bij het vermogen in het donker te zien. Met dit kruid her≠stellen ver≠moeide ogen sneller van een inten≠sieve dag naar een scherm staren.

Waarschuwing

Dutch Spirit thee is niet bedoeld als medicijn of alternatief daarvan. Bij twijfel uw arts raadplegen voor gebruik. Niet gebruiken tijdens zwangerschap. Koel en droog bewaren.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Dutch Spirit oogkruiden

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.