LifestyleDrugstests EZ Test

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

EZ Test | Gebruiksvriendelijke drugtest kits van EZ Test

Test je drugs met gebruiksvriendelijke drugstests die een of meerdere potentieel schadelijke stoffen opsporen binnen een paar minuten. Met de EZ Test drugstest kun je op betrouwbare wijze pillen of poeder testen op aanwezigheid van substanties zoals MDMA of cocaÔne.

Lifestyle

Sorteer op:

Een snelle en eenvoudige test voor het aantonen van mephedrone, methylone en MDPV, verhandeld onder namen zoals badzout, plantenvoedsel, odorizer en andere termen die het eigenlijke gebruik verhullen.
EZ Test is een effectief middel om versnijdingsmiddelen en andere potentieel gevaarlijke stoffen te identificeren die vaak in straatdrugs aanwezig zijn.
Een snelle en eenvoudig te gebruiken test voor het identificeren van synthetische cannabinoÔden, dat vaak onder de namen Spice, K2 of 'Herbal Incense' verkocht wordt. Ook te gebruiken voor het…
Deze test toont binnen enkele seconden aan of een pil CocaÔne, Crack CocaÔne, 5-MeO MiPT of MDPV bevat.
Een eenvoudige test om levamisol, fenacetine en efedrine in cocaÔne op te sporen. Opmerking: deze test reageert niet met cocaÔne zelf.
De CocaÔne Zuiverheidstest geeft je snel een indicatie met betrekking tot de zuiverheid van CocaÔne. Voeg een sample van 20 mg toe aan het testbuisje en je krijgt binnen enkele…

Dit product is niet voorradig.

Deze test toont binnen enkele seconden aan of een pil XTC (MDMA), DXM, 2C-B/C/I, DOB, DOI, methylone, butylone, naphyrone, methamfetamine, amfetamine of opiaten bevat.
Met EZ Test voor GHB kun je op een snelle manier de kwaliteit van GHB aantonen.
Deze test toont binnen enkele seconden aan of een pil Ecstasy (MDMA), 'XTC', Ketamine, (Meth)Amphetamine, 2-AI, Methylphenidate/Ritalin of PMA/PMMA bevat.
Deze test toont binnen enkele seconden aan of een pil LSD of andere indolen bevat.
Deze test toont binnen enkele seconden aan of een pil mCPP of andere fenylpiperazines bevat.
De MDMA zuiverheidstest geeft je snel een indicatie van de zuiverheid van je sample. Met een nauwkeurige weegschaal, een beetje geduld en je telefoon kun je vervolgens berekenen hoeveel pure…
Deze test toont binnen enkele seconden aan of een pil Ecstasy (MDMA), 'XTC', 2C-T-2/4/7/21, MBDB, DXM, Oxycodone, Hydrocodone, of opiaten bevat.
Een snelle en eenvoudige test om te testen op de aanwezigheid van THC in hasj, marihuana, hasjolie en gerelateerde producten.
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.