Smartshop
Vaporizers
Wietzaden
Headshop
Lifestyle

Phantastica

0 Reviews

Op voorraad

Wat wij doen voor vrienden zoals jij

  • ✔ Gratis verzending binnen Nederland
  • ✔ Alles is met liefde verpakt in Amsterdam
  • ✔ Niet goed, geld terug
  • ✔ Al onze producten zijn getest en goedgekeurd

Aantal

Overzicht

Phantastica $ 20,74

Louis Lewin, 288 pp. × 1

Totaal $ 20,74

Productinformatie

Dit boek is alleen in het Engels verkrijgbaar.

De publicatie van Louis Lewin's Phantastica in 1924 startte een era van ethnobotanie dat tot op heden bloeit. Tot aan Lewin waren boeken over drugsgebruik puur het werk van antropologie, met betrekking op hoe men deze planten gebruikte, in plaats van hoe de planten hun bekende effect produceerde.

Lewin, een wereldbekende farmacologist en toxicoloog, was gefascineerd door beide en Phantastica was het eerst boek die wetenschappelijke inzichten samenbracht tot een overzicht van het gebruik van drugs over de wereld. Lewin reisde extensief en vergaarde een verbazingwekkende variŽteit aan kennis, gereflecteerd in dit boek wat gedetailleerde informatie biedt over alle grote drugs van die tijd; inclusief opium, cocaÔne, heroÔne, cannabis, peyote, vliegenzwam, bilzekruid, doornappel, alcohol, kava, betel noten, koffie, thee, cacao en natuurlijk tabak.

Voor dertig jaar hebben ethnobotanisten het feit dat Phantastica onmogelijk te vinden was beklaagd; nu is deze mijlpaal van een werk weer beschikbaar.

Louis Lewin, M.D., (1850 - 1929) was de auteur van meer dan 200 grote publicaties over het onderwerp van farmacologie, inclusief 12 boeken. Hij was de eerste onderzoeker die een stude verrichte naar peyote met de inheemse Amerikanen en de eerste die een monografie over kava publiceerde. Hij leidde een private laboratorium in Berlijn en hij werd gezien als de leidende toxicoloog in Duitsland.

Toon alles Toon minder

Specificatie

Titel Phantastica
Subtitel A Classic Survey on the Use and Abuse of Mind-Altering Plants
Uitgever Inner Traditions / Bear & Co
Bindwijze Paperback
ISBN 9780892817832
Aantal pagina's 288
Auteur(s) L. Lewin
Taal Engels

Reviews - Phantastica

Een beoordeling toevoegen