LifestyleBoekenCannabis

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Cannabis boeken | Thuiskweken | Cannabis cultiveren

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Hier vind je alles over het kweken en consumeren van cannabis. Inclusief kookboeken en dvd's om te laten zien hoe het moet. Laat cannabis goeroes als Jorge Cervantes je instrueren hoe je de perfecte planten kweekt met een fantastisch opbrengst wiet van eigen bodem.
9 artikelen

Sorteer op:

De tegenstanders van cannabislegalisatie baseren zich niet op feiten maar op mythen, dit boek ontmaskert deze. Alleen in het Duits beschikbaar.
L. Zimmer e.a., 100p. - US$ 22,57
Gewoon op grond is een zeer leesbare stap-voor-stap gids met uitgebreid fotomateriaal.
Spaans, 96 pp. - US$ 11,97
Kweken op kokos laat de lezer, door middel van duidelijke hoofdstukken met uitgebreid gebruik van foto's en schema's, zien hoe hij of zij een binnentuin moet aanleggen, het klimaat kan…
Kweken op steenwol is een boek dat puntsgewijs alle facetten doorloopt waar je mee te maken krijgt als je wilt beginnen met kweken op steenwol binnenshuis.
Praktische gids met talloze mogelijkheden voor het medicinaal gebruik van cannabis. Dit boek is alleen in het Frans verkrijgbaar.
Rosenthal e.a., 274 pg - US$ 14,25
Dit is de vernieuwde uitgave van het boek 'Wietolie het ideale volksmedicijn'. Deze herziene versie bevat extra interviews, informatie over de versterkende medicinale werking van CBD en verhalen van mensen…
"Een boek over de teelt van hennep en nog veel meer" - Een prachtig fotoboek met meer dan 500 prachtige kleurenfoto's.
Dit is de makkelijke gids voor cannabis fans door cannabis goeroe Jorge Cervantes. 240 pagina's met 760 kleuren illustraties en foto's. Dit boek is in het Engels en Duits verkrijgbaar.
Duits - US$ 28,26
Hier recherchť par toutes les polices, aujourd'hui star internationale, Howard Marks, le contrebandier de hasch devenu hťros d'un film, raconte. Confessions d'une lťgende vivante. Dit boek is alleen beschikbaar in…
Howard Marks, 632 pp. - US$ 31,91
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.