HeadshopOpslagStash boxen

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Stash boxen | Bewaardoosjes

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Je favoriete rookwaar moet natuurlijk goed bewaard blijven en soms verstopt kunnen worden. Hier vind je een groot aantal bewaardoosjes (ook wel stash box) voor alles wat veilig of luchtdicht opgeborgen moet worden.

13 artikelen

Sorteer op:

Ben je op zoek naar een opbergoplossing die de juiste vochtigheidsgraad van je kruiden garandeert? Dan is de CVault container de oplossing. Roestvrij staal, luchtdicht en ondoordringbaar voor licht.
Wat heb jij een mooie houten doos op tafel staan! Open de deksel en aanschouw toppen die zo vers zijn als de dag dat ze geplukt werden.
Het laten rusten van je toppen is zeer belangrijk. Het is de laatste fase van de kweek. Integra Boost Humidity Control houdt je wiet in topconditie. Geen schimmel in jouw…
De met de hand gemaakte houten Escape Pod is een unieke stash box die perfect past bij je Launch Box vaporizer. Met een magnetisch deksel en verwijderbaar tussenstuk om van…
1 stuk - US$ 22,25US$ 10,84
De Original Kavatza mini rollersetui is gemaakt van hoogwaardig leer. De buidel is handig, praktisch en past makkelijk in je zak!
Een eenvoudige pollen extractiebox die je wiet beschermt en filtert. Strategisch geplaatste magneten houden de drie delen netjes op de juiste plek.
1 stuk - US$ 17,06
Dit boek is niet bedoeld om te lezen, al kun je er flink wat verhalen in bewaren. Laat Mr Nice, Howard Marks, waken over al je rookwaar met deze originele…
1 stuk - US$ 44,50
Bescherm je wiet altijd en overal! Deze onverwoestbare roller/bewaardoos doet precies dat. Nooit meer geknoei of gekreukt vloei.
1 stuk - US$ 67,31
Wanna roll like an original? Roll Amsterdam style.
1 stuk - US$ 25,67
Je perfecte vintage rolling box voor al je cannabis-sigaren.

Dit product is niet voorradig.

Een handige stash box van Smoking Brand waar al je rookspullen precies in passen. Beschikt over een ingebouwde trechter en een tray zodat je op pad makkelijk kunt draaien.
1 stuk - US$ 2,85
Stashbox om je favoriete kruid in op te bergen, met een afbeelding van je favoriete kruid op het deksel. Voor iedereen die echt heel gek is op zijn of haar…
De SnapStash biedt luchtdichte en discrete opslagruimte voor je rookwaar of andere kruiden.
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.