HeadshopOpslagTassen

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Tassen

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Heb je reisplannen maar wil je je favoriete spullen niet achterlaten? Met deze tassen kun je veilig en discreet je rokersbenodigdheden meenemen.

8 artikelen

Sorteer op:

De Herborizer vaporizers zijn prachtig om te zien maar helaas niet heel gemakkelijk mee te nemen.... Of toch wel? De Herborizer transport tas is gemaakt van hennep en zorgt ervoor…

Dit product is niet voorradig.

Kleine buidel van Ryot beschermt je rookwaar tegen de elementen en bierhijsende festivalgangers.
Bij roken komen veel spullen kijken. Het meenemen van rookgerei, pijpjes ťn kruiden ťn vape accessoires kan wat gedoe zijn. Deze stevige en compacte†Removable Pod van Ryot biedt hulp.†…
1 stuk - US$ 5,13
Geld en rookwaar horen bij elkaar. Dat weten dieven ook. Maar geen zorgen: met de Ryot Rip-Kit heb je alles veilig aan de ketting liggen.
1 stuk - US$ 33,09

Dit product is niet voorradig.

Hoe kun je veilig je een vaporizer met wat pretkruiden vervoeren zonder slapende honden wakker te maken? Ryot biedt alle bescherming die je nodig hebt.
Neem je beste vaporizer in stijl mee naar een dampsessie dankzij de Ryot SmellSafe HeadCase.
Uitgekiende etui van zakformaat heeft plek voor alle vaporizer- en rookbenodigdheden. Veel slimme oplossingen en je hoeft ook niet meer bang te zijn voor "die" geur.
De ontwerpers van Ryot hebben lang en diep nagedacht over je vaporizer met als resultaat het nieuwe design van de Ryot SmellSafe Piper NoGoo.
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.