HeadshopRokersaccessoiresVloei

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Vloei | Vloeitjes

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Hoogwaardige vloeitjes in verschillende maten en soorten, om gemakkelijk mee te rollen en voor een prettige rookervaring. Voor de bewuste rokers onder ons biedt Azarius ongebleekte eco-vriendelijke vloei.

16 artikelen

Sorteer op:

In 2019 viert Azarius haar 20ste verjaardag! Rol een dikke joint met ons speciale jubileum vloei (met tips). Op nog twintig stonede jaren.
1 stuk - US$ 1,71
Hoogwaardig Azarius vloeipapier, beschikbaar met en zonder filtertips. Zuiver witte verpakking met het kleurrijke Azarius logo op de voorkant en de icoontjes op de achterkant.
Vloeipaper + filtertips - US$ 1,71
Waarom moet vloeipaper toch altijd wit zijn? Met dit doorzichtige vloeipapier kun je tijdens het roken je wiet in de gaten houden.
1 stuk - US$ 1,14

Perfect om je verjaardag, nieuwjaar of 420 mee te vieren - met dit 24K gouden vloeipapier maak je elke speciale gelegenheid ultra-decadent!

1 stuk - US$ 18,83
De bekende King Size vloeitjes van Smoking. Voor het rollen van een perfecte joint. Tien verschillende soorten!
Ultradun, langzaam en gelijkmatig brandend vloeipapier met Anonymous opdruk. King size slim formaat met tipjes. "We are Anonymous. We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect…
1 stuk - US$ 1,71

Dit product is niet voorradig.

Superdunne vloeitjes van Elements gemaakt van rijstpapier en natuurlijke gom.
Greengo king size vloei geeft een puur natuurlijke rookervaring. De vloei is ongebleekt en gemaakt van FSC gekeurd papier. Beschikbaar in de formaten regular, slim en 1 1/4.
Milieuvriendelijke ongebleekte vloei van Greengo, voor een pure en natuurlijke rookervaring.
Dunne en langzaam brandende vloei met diverse Light Warriors opdrukken. Het ideale materiaal om een topkwaliteit joint of sigaret mee te rollen. Inclusief filter tipjes.
1 stuk - US$ 1,71
RAW verovert de markt met geheel natuurlijke vloei; vrij van chemicaliŽn als chloor en arsenicum. Het kwalitatief zeer goede vloeipapier is ultradun en lichtbruin van kleur.
The Black Edition, 1. 1/4 vloeipapier van The Bulldog
1 pack - US$ 1,14
King Size Slim en ongebleekte vloei die durft te vragen waarom. Beschikbaar met diverse Why? Why Not? cartoons die je laten lachen, nadenken en afvragen waarom de maatschappij is zoals…
Scheur precies zoveel af als je nodig hebt.
1 pack, natural - US$ 1,14
Greengo vloei is de eerste vloei die van echt ongebleekt papier gemaakt is. Verkrijgbaar als Slim (44 mm) en Wide (53 mm) rol, met elk 4 meter vloei.
Met RAW vloeipapier op rol kun je zelf de lengte bepalen van je joint. RAW Natural vloeipapier bevat een combinatie van ongebleekte fibers.
1 stuk - US$ 2,28
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.