HeadshopRokersaccessoiresVloei

Read more about why it takes us longer to answer your mails.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Vloei | Vloeitjes

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Hoogwaardige vloeitjes in verschillende maten en soorten, om gemakkelijk mee te rollen en voor een prettige rookervaring. Voor de bewuste rokers onder ons biedt Azarius ongebleekte eco-vriendelijke vloei.

13 artikelen

Sorteer op:

In 2019 viert Azarius haar 20ste verjaardag! Rol een dikke joint met ons speciale jubileum vloei (met tips). Op nog twintig stonede jaren.
1 stuk - US$ 1,75
Je kunt met deze extra cones je OTTO grinder blijven vullen met wiet zodat hij perfecte joints maakt.
1 stuk - US$ 8,75

Dit product is niet voorradig.

Hoogwaardig Azarius vloeipapier, beschikbaar met en zonder filtertips. Zuiver witte verpakking met het kleurrijke Azarius logo op de voorkant en de icoontjes op de achterkant.
Vloeipaper + filtertips - US$ 1,75
Gestopt met tabak maar nog steeds zin in een blunt? Higher Standards premium hennep wraps bieden de perfecte oplossing voor een stijlvolle, smakelijke en trage rookervaring.
1 stuk - US$ 40,84

Dit product is niet voorradig.

Perfect om je verjaardag, nieuwjaar of 420 mee te vieren - met dit 24K gouden vloeipapier maak je elke speciale gelegenheid ultra-decadent!

1 stuk - US$ 19,25

Dit product is niet voorradig.

Vibes 1 1/4 vloei zorgt voor een luxueus rookritueel. Deze boekjes met 50 vloeitjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende stijlen.
Vibes 1 1/4 zorgen voor een supereenvoudige rookervaring. Een verpakking bevat 6 cones die in drie verschillende stijlen verkrijgbaar zijn.
Vibes King Size zorgen voor een makkelijke en lange joint. Een verpakking heeft 3 cones die verkrijgbaar zijn in drie verschillende soorten.
Wil je de perfecte extra large joint draaien? Dan is Vibes king size slim vloei de allerbeste keuze. En ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende soorten!
De bekende King Size vloeitjes van Smoking. Voor het rollen van een perfecte joint. Tien verschillende soorten!
Dunne en langzaam brandende vloei met diverse Light Warriors opdrukken. Het ideale materiaal om een topkwaliteit joint of sigaret mee te rollen. Inclusief filter tipjes.
1 stuk - US$ 1,75

Dit product is niet voorradig.

The Black Edition, 1. 1/4 vloeipapier van The Bulldog
1 pack - US$ 1,17
King Size Slim en gebleekte vloei die durft te vragen waarom. Beschikbaar met diverse Why? Why Not? cartoons die je laten lachen, nadenken en afvragen waarom de maatschappij is zoals…
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.