HeadshopRokersaccessoiresVloei

Order fulfilment may be delayed. Please read the following statement. The opening hours of our store are now Mon-Sat 11:00 - 18:00, closed on Sun.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Vloei | Vloeitjes

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Hoogwaardige vloeitjes in verschillende maten en soorten, om gemakkelijk mee te rollen en voor een prettige rookervaring. Voor de bewuste rokers onder ons biedt Azarius ongebleekte eco-vriendelijke vloei.

11 artikelen

Sorteer op:

In 2019 viert Azarius haar 20ste verjaardag! Rol een dikke joint met ons speciale jubileum vloei (met tips). Op nog twintig stonede jaren.
1 stuk - US$ 1,70
Je kunt met deze extra cones je OTTO grinder blijven vullen met wiet zodat hij perfecte joints maakt.
1 stuk - US$ 8,48
Hoogwaardig Azarius vloeipapier, beschikbaar met en zonder filtertips. Zuiver witte verpakking met het kleurrijke Azarius logo op de voorkant en de icoontjes op de achterkant.
Vloeipaper + filtertips - US$ 1,70

Perfect om je verjaardag, nieuwjaar of 420 mee te vieren - met dit 24K gouden vloeipapier maak je elke speciale gelegenheid ultra-decadent!

1 stuk - US$ 18,66

Dit product is niet voorradig.

De bekende King Size vloeitjes van Smoking. Voor het rollen van een perfecte joint. Tien verschillende soorten!
Superdunne vloeitjes van Elements gemaakt van rijstpapier en natuurlijke gom.
Greengo king size vloei geeft een puur natuurlijke rookervaring. De vloei is ongebleekt en gemaakt van FSC gekeurd papier. Beschikbaar in de formaten regular, slim en 1 1/4.
1 1/4 - US$ 1,13
Dunne en langzaam brandende vloei met diverse Light Warriors opdrukken. Het ideale materiaal om een topkwaliteit joint of sigaret mee te rollen. Inclusief filter tipjes.
1 stuk - US$ 1,70
RAW verovert de markt met geheel natuurlijke vloei; vrij van chemicaliŽn als chloor en arsenicum. Het kwalitatief zeer goede vloeipapier is ultradun en lichtbruin van kleur.
king size - US$ 1,13
The Black Edition, 1. 1/4 vloeipapier van The Bulldog
1 pack - US$ 1,13
King Size Slim en gebleekte vloei die durft te vragen waarom. Beschikbaar met diverse Why? Why Not? cartoons die je laten lachen, nadenken en afvragen waarom de maatschappij is zoals…
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.