HeadshopRokersaccessoiresAanstekersStormaansteker hyper torch

Lees meer over de vertraging van verzendingen en antwoord op vragen.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Stormaansteker hyper torch

25 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Kies je variant

Wat wij doen voor vrienden zoals jij

  • ✔ Onmiddellijk leverbaar
  • ✔ Verzending helemaal gratis (binnen Nederland)
  • ✔ Altijd een cadeautje bij je bestelling

Productinformatie

Compacte stormaansteker met een krachtige jet vlam.

In tegenstelling tot normale aanstekers geeft een stormaansteker geen zwarte roet af, iets wat erg handig is bij het gebruik met een vaporizer(pijp). Daarnaast produceert de vlam van een stormaansteker meer warmte, en is dus beter geschikt voor het verhitten van kruiden om zo alle actieve bestanddelen vrij te geven.

  • Nieuw model
  • Verstelbare vlam
  • Eenvoudig hervulbaar
  • Verkrijgbaar in zilver en zwart (geen keuze mogelijk bij bestelling)
Productcode Productname
7799 1 stuk

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Stormaansteker hyper torch

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Jan 2015-08-22

Stormaansteker hyper torch is inderdaad waardeloos. de eerste die ik bestelde en vulde was kapot, melding van gemaakt kreeg netjes een nieuwe. ook deze ging snel stuk dus zonde geld.

Stormaansteker hyper torch is inderdaad waardeloos. de eerste die ik bestelde en vulde was kapot, melding van gemaakt kreeg netjes een nieuwe. ook deze ging snel stuk dus zonde geld.

Lees verder Toon minder

Wessel 2015-06-18

(English below) Een goeie, goedkope en duurzame stormaansteker. Hij ligt verrassend comfortabel in je hand, en een enkele vulling gaat vrij lang mee. De vlam is stabiel, in intensiteit te verstellen, en heeft geen last van wat milde tot matige wind. Een klein minpuntje is dat je alleen de gas…

(English below) Een goeie, goedkope en duurzame stormaansteker. Hij ligt verrassend comfortabel in je hand, en een enkele vulling gaat vrij lang mee. De vlam is stabiel, in intensiteit te verstellen, en heeft geen last van wat milde tot matige wind. Een klein minpuntje is dat je alleen de gas toevoer kunt aanpassen, en niet de lucht toevoer, maar als deze ene stand voor je werkt, dan is dit waarschijnlijk een goede aansteker voor jou die lang mee kan gaan. Het is ook maar een klein goedkoop zak aanstekertje, dus het is te verwachten dat wat meer geavanceerde functionaliteit niet in het ontwerp is meegenomen.
--
A good, cheap, and very durable torch lighter. Surprisingly comfortable grip, and a single refill lasts a pretty long time. Steady adjustable flame that isn't bothered by an average to moderate gust of wind. One small downside is that you can only adjust the gas feed, and not the air feed, but if this one setting works fine for you, then it'll probably be a great lighter for you that'll last a long time. It's only a small cheap pocket lighter anyway, so it's to be expected that more advanced functionality probably isn't included in the design.

Lees verder Toon minder

What 2015-05-06

Ik heb een bong met vape bowl en daar is deze aansteker echt perfect voor! Verhit veel sneller dan een gewone aansteker. Helaas was hij na een week al stuk, maar na een mailtje aan Azarius had ik een paar dagen later alweer kosteloos een nieuw (werkend) exemplaar in huis.…

Ik heb een bong met vape bowl en daar is deze aansteker echt perfect voor! Verhit veel sneller dan een gewone aansteker. Helaas was hij na een week al stuk, maar na een mailtje aan Azarius had ik een paar dagen later alweer kosteloos een nieuw (werkend) exemplaar in huis. Echt top!

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.