HeadshopWeegschalen

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Accurate digitale weegschalen | OnBalance, Dalman

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Digitale precisieweegschalen voor het afwegen van je kruiden en extracten, variŽrend van eenvoudige weegschaaltjes tot ultra precisie draagbare weegschalen. Tenzij anders vermeld zijn de batterijen inbegrepen.

Lees verder
27 artikelen

Sorteer op:

Veelzijdige keukenweegschaal van On Balance combineert inhoud met accuraatheid.
1 stuk - US$ 32,30

Dit product is niet voorradig.

Het mengen van je e-liquids op gewicht is een goed alternatief voor meten met injectiespuiten. Deze weegschaal (die natuurlijk ook geschikt is voor alles waar je verder een weegschaal voor…
1 stuk - US$ 51,80US$ 38,86
Wil je snel je kruiden of poeders wegen terwijl je op pad bent? Deze eenvoudige digitale mini-weegschaal maakt overal de balans op.
1 stuk - US$ 14,02
De Myco 100 x 0.01 g weegschaal is zeer accuraat, simpel en voordelig, wat het een goede keuze maakt voor iedereen met een beperkt budget.
1 piece - US$ 15,23
Wanneer je op zoek bent naar een simpele maar betrouwbare digitale weegschaal is de Myco MM-600 een uitstekende keuze. Deze weegschaal heeft alle standaard functies voor een zeer redelijke prijs.
1 stuk - US$ 14,02
Slim ontworpen digitale weegschaal die je overal mee naar toe neemt. De deksel doet ook dienst als weegblad.
1 stuk - US$ 17,67
Klein digitale weegschaal met een capaciteit van 100 gram. Past in menig broekzak.
1 stuk - US$ 15,23
Wanneer extreme precisie een vereiste is, dan is de kleine maar veelzijdige Carat CT-250 digitale weegschaal het antwoord. Een draagtasje, pincet en twee kalibratiegewichten zijn inbegrepen in de set.
1 stuk - US$ 102,99

Dit product is niet voorradig.

De Mini Table-Top ziet er misschien uit als een speelgoed weegschaal om winkeltje mee te spelen maar is in werkelijkheid een uiterst precies weeginstrument dat je overal kunt gebruiken.
1 stuk - US$ 35,35
Uitstekende draagbare digitale weegschaal voor alle snelle weegklusjes.
1 stuk - US$ 21,33

Is het een diepvriesbakje? Is het een lunchdoos? Nee! Maar dat had het wel kunnen zijn. Dit is wat deze schaal zo ontzettend handig maakt. Naast discreet, is deze weegschaal…

1 stuk - US$ 34,74
De Truweigh van On Balance is een pocketformaat weegschaal die hoge nauwkeurigheid combineert met goede kwaliteit en betrouwbaarheid. Voorzien van roestvrijstalen weegplatform en deksel die tevens als los schaaltje gebruikt…
1 stuk - US$ 20,11
Deze weegschaal is vermomd als een blikje energiedrank, inclusief een opbergvak en een grinder.
1 stuk - US$ 27,42
Deze digitale weegschaal van On Balance weegt tot drie kilo met stappen van 0.1 gram. Een van de beste weegschalen voor het zware wegen.
1 stuk - US$ 102,99
Deze weegschaal is vermomd als een blikje energie drank, inclusief een opbergvak en een grinder.
1 stuk - US$ 28,64
Het lijkt op een CD-hoesje, maar onder de deksel zit een weegschaal verborgen die tot 100 gram weegt, met een precisie van 0,01 gram. Ideaal als geen lastige vragen wil…
1 piece - US$ 29,86
De CL-300 is een fusie tussen een digitale zakweegschaal en een rekenmachine in een fraai chromen jasje. Met een nauwkeurigheid van 0,01 g is de weegschaal ideaal voor al je…
1 stuk - US$ 29,86
Veelzijdige digitale weegschaal van On Balance combineert draagbaarheid met precisie.
1 stuk - US$ 59,72

Dit product is niet voorradig.

Een weegschaal die even betaalbaar is als draagbaar. Inclusief los deksel dat als schaaltje gebruikt kan worden.
1 piece - US$ 15,23
Een miniatuur versie van de klassieke table top weegschaal met dezelfde hoge kwaliteit die je gewend bent van alle On balance weegschalen. De weegschaal heeft een garantie van 3 jaar.
1 stuk - US$ 27,42

Accurate digitale weegschalen | OnBalance, Dalman

Digitale precisieweegschalen voor het afwegen van je kruiden en extracten, variŽrend van eenvoudige weegschaaltjes tot ultra precisie draagbare weegschalen. Tenzij anders vermeld zijn de batterijen inbegrepen.

Wil je grotere volumes afwegen? Kies dan ťťn van onze hoge capaciteit keukenweegschalen. Of als gemak en flexibiliteit belangrijk voor je zijn, dan bieden we ook draagbare weegschaaltjes van hoge kwaliteit aan, waaronder een aantal discrete 'geheime' weegschalen die vermomd zijn als muis, cola blikje of een ander onopvallend voorwerp.

In een ongebalanceerde wereld, kun je hier je aankoop in ieder geval in goede afweging maken.

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.