Smartshop
Vaporizers
Wietzaden
Headshop
Lifestyle

Houten & ebbenhouten pijpjes

Back to basics! Wist je dat de eerste pijpjes waren gemaakt van hout? Voordat mensen in staat waren om metaal of glas te smeden moesten ze het doen met wat er direct voor handen lag en maakte ze pijpjes van hout of bamboe.

De houten pijpjes in de Azarius headshop zijn ietsje verfijnder dan een uitgehold stokje hout, maar toch voelt het ouderwets natuurlijk en vertrouwd vintage.

Headshop
S

= Aanbiedingen

Sorteer op:
Vind je jezelf nogal een Wiseguy? Deze pijp zou dat in ieder geval sterk benadrukken. Wees eerlijk, iedereen ziet eruit als een gangster met deze pijp.

1 stuk - $ 25,45

Handgemaakte hardhouten Goodfellas tabakspijp voor een crimineel lekker rokertje. Waan je even als een sociaal geraffineerde gangsterbaas.

1 stuk - $ 25,45

Een vintage-stijl hardhouten pijp vernoemd naar huurmoordenaar 'Bugsy' Siegel, met een reliŽfpatroon rond de pijpenkop.

1 stuk - $ 25,45

Rookte het hoofd van de machtigste misdaadfamilie echt uit deze pijp? Misschien niet, maar dit authentieke hardhouten pijpje is desalniettemin geschikt voor goodfellas, wise guys en peetvaders van de misdaad.

1 stuk - $ 25,45

Italiaanse gangster Charles Luciano heeft dan misschien niet van dit exacte pijpje gerookt, maar als hij de kans had gehad zou hij dat zeker doen. De ideale tabakspijp om lekker…

1 stuk - $ 25,45

Handgemaakte pijp met een luxueuze, geraffineerde uitstraling. Ze zeggen dat misdaad niet loont, maar voor deze prijs is dit pijpje bijna diefstal.

1 stuk - $ 25,45

Voel jezelf de opperbevelhebber van de buurt met dit gelikte houten rookinstrument. Een klassieke pijp met een lichtgebogen zeshoekige pijpkop.

1 stuk - $ 25,45

Een werkelijk vooraanstaande hardhouten pijp voor de rokende heer, vernoemd naar de Amerikaanse gangster James Burke, ook wel bekend als Jimmy 'The Gent'.

1 stuk - $ 25,45

Mafioso Joe 'Bananas' Bonanno was het hoofd van de Bonanno misdaadfamilie Dit hardhouten pijpje met grote kop past zeker bij iemand met een dergelijke status.

1 stuk - $ 25,45

Retro hardhouten tabakspijp om van je rook te genieten als een echte heer. Dit Goodfellas pijpje is vernoemd naar de echte maffioso John Gotti, ook bekend als de Teflon Don,…

1 stuk - $ 25,45

Vintage-stijl hardhouten pijp met een lichte draai in de steel, zoals de pijp die gebruikt werd door de gangster Leo 'Lips' Moceri.

1 stuk - $ 25,45

Leun lekker achterover en mijmer over een leven als gangster met deze prachtige, authentieke GoodFellas "Fat Sally" tabakspijp.

1 stuk - $ 25,45

Robuuste met de hand vervaardigde hardhouten tabakspijp. Precies hoe Sammy 'The Bull' graag rookte. Subtiliteit ontbreekt volledig maar wordt gecompenseerd door pure badassheid.

1 stuk - $ 25,45

Een knappe crimineel verdient een prachtig pijpje en de hardhouten Vinny Basciano van Goodfellas is zo mooi dat je er een moord voor kunt plegen! Een tijdloze, elegante klassieker.

1 stuk - $ 25,45

Klassieke dunne houten pijp in Marokkaanse stijl met een smaakvolle leren etui.

1 stuk - $ 16,40

Handgemaakte houten pijp voor de liefhebbers van natuur, paddenstoelen en sprookjes.

1 stuk - $ 22,05

Handgemaakte houten pijp voor alle sprookjesliefhebbers.

1 stuk - $ 22,05

Handgemaakte houten pijp in de vorm van een olifant.

1 stuk - $ 22,05

Dit product is niet voorradig.

Handige houten pijpjes in 4 verschillende designs. Van links naar rechts; Swing, Spirit, Spiral en Flat (op de voorgrond). Klein en compact dus gemakkelijk overal mee naar toe te nemen.

Swing - $ 5,65

Handige houten zak pijpjes met een leuk design. Gemakkelijk mee te nemen naar feesten en festivals.
Hippe kleine houten zakpijpjes. Gemakkelijk overal mee naar toe te nemen.

1 stuk - $ 5,09

Klein, handig pijpje (12 cm) van kwalitatief zeer goed ebbenhout.

1 stuk - $ 7,86