HeadshopPijpjesGlazen pijpjesCheech & Chong Rainbow Bar & Grill

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Cheech & Chong Rainbow Bar & Grill

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Dit product verkopen we niet meer.

Productinformatie

Het is elementair Watson, iedereen heeft een pijp nodig om high te worden. Cheech & Chong zijn het hier helemaal mee eens maar hadden wel een paar kleine aanpassingen voor de klassieke Sherlock-pijp in gedachten. Bijvoorbeeld een spannendere kleur. Nu kun je elk mysterie oplossen, zoals: waar heb ik de afstandsbediening gelaten?

Over Cheech & Chong

Richard ďCheechĒ Martin en Tommy Chong zijn echte stonericonen. Lang voordat wiet in Amerika acceptabel werd maakten ze op komische wijze duidelijk wat de lol van wietroken is. Met hun optredens verfijnden ze de Cheech & Chong personages die aan het eind van de jaren zeventig cultfiguren werden dankzij films als Up In Smoke (1979) en Still Smokin (1983), die zich natuurlijk in Amsterdam afspeelde.

Rookspecialisten

Een carriŤre gericht op het plezier van marihuana heeft er voor gezorgd dat het duo veel kennis van (rook)zaken heeft. Dit resulteert in de Cheech & Chong-lijn die een grote selectie van kwalitatief hoogwaardige bongs, hand- en oliepijpen presenteert, vaak vernoemd naar een van hun films of comedyalbums.

Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Cheech & Chong Rainbow Bar & Grill

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.