HeadshopPijpjesGlazen pijpjes

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Glazen pijpjes | Bubblers | One-hitters

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Glazen pijpjes zijn schitterend en een ware lust voor het oog. Het voordeel van een glazen pijp is dat deze geen smaak of geur heeft. Dat betekent dus optimaal genieten van je favoriet kruid. Wij bieden glazen pijpen van zeer goede kwaliteit die gebruiksgemak combineren met leuke en soms zeer funky designs. Wil je graag opvallen tussen de andere rokers, dan kun je zeker iets vinden in onze collectie glazen pijpjes.

Voor extra plezier tijdens het roken kun je kijken bij de 'colour changing' pijpjes. Zodra de rook er doorheen trekt, krijgt het glas een andere kleur. Een goede schoonmaakbeurt brengt hem weer terug naar z'n originele staat, en je kunt het avontuur weer helemaal opnieuw beleven!

22 artikelen

Sorteer op:

Luxueus buisje van glas geeft flink wat kleur aan je snuifervaring.
1 stuk - US$ 33,66
"Het is elementair, Watson, soms moet je high zijn om een misdaad op te lossen." De klassieke Sherlockpijp is nu verkrijgbaar in een kleurrijke glazen versie.
1 stuk - US$ 10,21
Schattig glazen pijpje in de vorm van een olifant.
- US$ 9,70
Schattige glazen pijp in de vorm van een olifantenhoofd.
1 stuk - US$ 9,70
Eenvoudige maar kleurrijke pijp van glas die makkelijk op reis meeneemt.
1 stuk - US$ 5,13
Glazen pijp in de vorm van een schroef.
1 stuk - US$ 7,42

Dit product is niet voorradig.

Ware tovenaars houden van hun Gandalf pijp en deze versie in rokerig glas van Red Eye bezit aanzienlijke magische krachten.
Smoke - US$ 22,25

Dit product is niet voorradig.

Deze glazen Gandalf pijp van gemiddelde lengte is makkelijker mee te nemen op queesten door Midden-Aarde of je lokale park.
Colour changing - US$ 39,36
Klassieke Red Eye glazen spoon pijp met een ontwerp dat zich heeft bewezen als het om effectieve highs gaat. Gemaakt van opvallend iriserend glas.
1 stuk - US$ 18,25
Blaas je zelf naar een hogere dimensie met deze buitenaardse glazen pijp.
1 stuk - US$ 39,36
In 1908 werd SiberiŽ getroffen door een grote meteoriet. Zover bekend de grootste impact op Aarde ooit. Officieel werden er geen fragmenten gevonden. Onofficieel kunnen we vertellen dat de Extraterrestrial…
1 stuk - US$ 39,36
Misschien heb je ooit getript op paddenstoelen, maar heb je er ooit uit eentje gerookt? Dit pocket pijpje geeft je de ideale kans om het te proberen.
Er bestaan vele schatten uit het Derde Tijdperk, maar weinig worden meer begeerd dan de pijp van de legendarische tovenaar Gandalf de Witte. Een klein restje magie ligt nog gevangen…
De Icy Bat is gesmeed tijdens een woeste sneeuwstorm in het koudste vuur van Antarctica door pinguÔn kunstenaars. Zo absoluut als het nulpunt geeft dit kleine one-hitter pijpje je het…
1 piece - US$ 9,70
Dit is een klein glazen pijpje met mythische krachten.
Klassieke 12 cm Spoon pijpjes in diverse kleuren, met ingebouwde Ash Catcher. Makkelijk mee te nemen en duurzaam genoeg om de chaos van het rokersleven te kunnen doorstaan.
Een legendarische pijp voor heldhaftige misdaadbestrijders. Klein genoeg om mee te kunnen nemen en van te genieten wanneer je niet een bankoverval aan het voorkomen bent of de snode plannen…
1 stuk - US$ 22,25

Dit product is niet voorradig.

Ken je de blower uitdrukking "een augurk roken"? Binnenkort wel, dankzij deze grappipge glazen pijp van Red Eye.
1 stuk - US$ 24,53
Jah Sherlock gaat de zaak van de verdwenen ganja oplossen met wat hijsjes van zijn glazen Rasta Stripe pijp.
1 stuk - US$ 31,38
Voor al die rokers die lastige problemen willen oplossen als de betekenis van het leven of de War on Drugs, is er inspiratie uit de kleurrijke Sherlock Solid pijp.
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.