HeadshopGrindersMetalen grinders

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Metalen grinders

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Zeer robuuste metalen grinders met vlijmscherpe tanden, klaar om alles te vermalen wat je erin gooit. Gelieve deze geweldig destructieve kracht verantwoordelijk te gebruiken.

53 artikelen

Sorteer op:

Pokťmon, gotta catch 'em all! Bewaar ze daarna in een van deze metalen Pokť Ball grinders.
De nieuwste generatie grinders van SharpStone heeft een verbeterd ontwerp voor een superieure en frictieloze maaltechniek. Met deze versie kun je zien wat er binnenin gebeurt.
De nieuwste generatie grinders van SharpStone heeft een verbeterd ontwerp voor een superieure en frictieloze maaltechniek geholpen door de karakteristieke zwengel.
1 stuk - US$ 50,72
Dus jij wilt een next-level grinder? Dan is dit monster - dat zijn naam "Shredder" absoluut recht aandoet - iets voor jou.
Klein, maar ontzettend scherp - deze 4-delige mini-grinder lust je kruiden rauw!
Kleine metalen grinder (40 mm) versierd met het fraaie Azarius logo. Een waar pronkstuk!
1 stuk - US$ 5,13US$ 4,56
Cali Crusher Homegrown presenteert de ultieme vierdelige grinder. Gemaakt van bijna onverwoestbaar ruimtevaartaluminium en met vele handige verbeteringen aan het klassieke grinder design.
Zijn de gaasjes en O-ringen van je Cali Crusher Pocket er erg aan toe? Je hoeft geen nieuwe grinder aan te schaffen als je ze met deze set gemakkelijk kan…
1 stuk - US$ 16,53
De Cali Crusher Homegrown pollinator grinder is de absoluut beste grinder die je kunt kopen. Het vermaalt met gemak en het hoogwaardig materiaal garandeert extreme duurzaamheid.
Zijn de gaasjes en O-ringen van je Cali Crusher Standard er erg aan toe? Je hoeft geen nieuwe grinder aan te schaffen als je ze met deze set gemakkelijk kan…
1 stuk - US$ 16,53
Te stoned om aan een reguliere grinder te draaien. Ontmoet de zeer effectieve elektrische grinder.
Geef je wiet een zachte aai in plaats van het in stukken te scheuren. Echt? De masher grinder doet precies dat. Bonus: geen wonden aan je vingers door te scherpe…
Dť ultieme tweedelige grinder. De Cali Crusher Homegrown vermaalt moeiteloos en is uitzonderlijk duurzaam.
ďI find your lack of faith in the power of ground weed disturbing.Ē Dus laat Darth Vader je verleiden tot de groene zijde van The Force.
1 stuk - US$ 10,83

Dit product is niet voorradig.

Deze prachtig uitgevoerde metalen pollen grinder beschikt over drie compartementen en een deksel met magneetsluiting. De dubbele zeef zorgt ervoor dat de kristallen (pollen) worden gescheiden van het kruid.
1 stuk - US$ 22,22
Gouden grinders staan bekend als een geweldige investering. Helaas is deze gemaakt van metaal, al doet het niets af aan de hoge bling bling factor.
1 stuk - US$ 16,53
Robuuste metalen grinder met zeer effectieve diamantvormige tanden en oliekleuren die je na een joint of twee weten te hypnotiseren.
1 stuk - US$ 14,25US$ 11,40
Je kunt niet zonder en goede grinder. Met de Royal Queens Seeds gegraveerde grinder van metaal krijg je een eersteklas grinder die je leven weer een stapje makkelijker maakt.
1 stuk - US$ 14,25
De metalen Royal Queen Seeds grinder met reliŽf ziet er prachtig uit. Het binnenwerk snijdt als de betere slechterik uit een horrorfilm.
1 stuk - US$ 17,10
Maal je kruiden alsof je een goede bak koffie maakt met deze 4-delige grinder van metaal.
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.