Honey Bee Extractor

17 Reviews

Op voorraad

Wat wij doen voor vrienden zoals jij

  • ✔ Gratis verzending binnen Nederland
  • ✔ Alles is met liefde verpakt in Amsterdam
  • ✔ Niet goed, geld terug
  • ✔ Al onze producten zijn getest en goedgekeurd

Aantal

Overzicht

Honey Bee Extractor $ 21,85

1 stuk × 1

Totaal $ 21,85

Productinformatie

Dit is het eerste extractie-apparaat in zakformaat, gemaakt van het nieuwste chemisch resistente plastic. Niet gemaakt van PVC zoals de goedkope imitaties. Kies voor dit kwaliteitsproduct, de originele Honey Bee Extractor!

Nu kun je de beste olie maken met behulp van goedkope en overal verkrijgbare producten, zoals butaangas. Geen rommel om op te ruimen, vaatwasmachine-vriendelijk, geen onaangename geuren en geen warmtebron vereist.

Dit is de makkelijkste manier om olie te extraheren. Met dit revolutionaire nieuwe product extraheer je op veilige en eenvoudige wijze de beste olie. Je zult er versteld van staan hoe makkelijk dit gaat.

Er zijn twee zeefjes inbegrepen bij de Honey Bee Extractor.

Queen Bee Extractor

Tevens beschikbaar: de Queen Bee Extractor. Met deze vernieuwde versie kun je tot 3 keer meer extraheren per keer dan de Honey Bee Extractor.

Let op: wij hanteren een maximum van ťťn stuk per bestelling.

Reviews - Honey Bee Extractor

Een beoordeling toevoegen

ben 2012-12-10

Werkt heel goed.

Na de gasextractie gewoon 2 glazen heet water bij het olie/gasmengsel gieten;
olie vormt dan een mooie laag op het water die je er makkelijk van kan halen met een mes, veel makkelijker dan heel die pyrex pot leeg te schrapen.

Werkt heel goed.

Na de gasextractie gewoon 2 glazen heet water bij het olie/gasmengsel gieten;
olie vormt dan een mooie laag op het water die je er makkelijk van kan halen met een mes, veel makkelijker dan heel die pyrex pot leeg te schrapen.

Verzamelen in containertje(klein glazen bokaaltje is wel makkelijk, of metalen muntdoosje werkt ook goed) dan nog wat verhitten met aansteker en waterdruppels wegdeppen.

En voila, lekker lekker.

Toon alles Toon minder

Niels 2012-07-26

Hoeveel grammetjes goede weed stop ik erin?

nildith 2011-12-15

vandaag voor het eerst het goedje gemaakt.. eerst op aluminium folie gedaan. toe op een lepeltje. maar toen pakte een maat van me zijn pijpje beetje as in zijn pijpje (net als je kook rookt) toen een druppel honey bee er op en wereld.. knetter stoned twee keer gedaan vanaf…

vandaag voor het eerst het goedje gemaakt.. eerst op aluminium folie gedaan. toe op een lepeltje. maar toen pakte een maat van me zijn pijpje beetje as in zijn pijpje (net als je kook rookt) toen een druppel honey bee er op en wereld.. knetter stoned twee keer gedaan vanaf 18:00 tot 00:00 en nog knetter stoned... machtig spul..

Toon alles Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.