HeadshopExtractiesystemen

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Extractiesystemen | Pollinator, Bubbleator, Ice-o-lator

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Extracties zijn een groot succes dankzij slimme systemen als de Honey Bee en Ice-o-lator. VariŽrend van eenvoudig tot high-tech zijn ze een must-have voor iedereen die het beste uit zijn oogst wil halen.

16 artikelen

Sorteer op:

Hail to the Queen! Met deze upgrade van de Honey Bee Extractor haal je het maximale uit je materiaal dankzij de efficiŽnte half-conische vorm.
1 stuk - US$ 40,55
De 00 Pocket box is een extractiesysteem en stash box gemaakt van cederhout, ontworpen om in je zak of handtas te passen.
1 stuk - US$ 33,65US$ 23,15

Dit product is niet voorradig.

Deze hoogwaardige siliconen matjes van Dr. Dabber zijn speciaal ontworpen als hulpmiddelen bij het omgaan met kleverige concentraten zoals waxes, oliŽn en honing.
Klein - US$ 11,02
Maak je eigen olie en concentraat met de glazen extractors van EHLE.
Wat heb jij een mooie houten doos op tafel staan! Open de deksel en aanschouw toppen die zo vers zijn als de dag dat ze geplukt werden.
Zo simpel kan het: met de Honey Bee Extractor maak je binnen een uur eersteklas olie! De Honey Bee Extractor gebruikt butaangas om de oliŽn en harsen van het plantmateriaal…
1 stuk - US$ 23,15
Vervangend filter voor de Honey Bee Extractor.
10 stuks - US$ 2,90
Deze zakken zijn een uitstekende aanvulling op uw bestaande Ice-O-Lator. Het zorgt ervoor dat je werkelijk niets verspilt, het verfijnt uw filter proces met nog een scherm ertussen.
Supersize 90 mc - US$ 46,41US$ 26,11
Extraheer met magie! Dit extractiesysteem is gebaseerd op filtratie met ijskoud water en bestaat uit 5 zakken met gaas tussen de 25 mc en 220 mc; alles wat je nodig…

Dit product is niet voorradig.

Deze zakformaat pers is gemaakt van zeer sterk roestvrij staal. Met een maximale druk van maar liefst 3.000 kg druk je eenvoudig poeders en kruiden tot een compacte massa.
1 stuk - US$ 172,88

Dit product is niet voorradig.

Wie wil niet een indruk achterlaten?
Een eenvoudige pollen extractiebox die je wiet beschermt en filtert. Strategisch geplaatste magneten houden de drie delen netjes op de juiste plek.
1 stuk - US$ 17,35
Vervangend filter voor de Queen Bee Extractor.
20 stuks - US$ 8,70
Maak met deze filterzakjes heerlijke dabs (of: rosin) van je ouwe vertrouwde wiet.
Met Azarius naar de kapper? Deze stijltang is niet voor je krullen bedoeld want je maakt er heerlijke extracties mee. Beetje hitte, beetje druk. Klaar ben je.
1 stuk - US$ 34,75
Is je glazen filter gebroken door al die enthousiaste extracties? We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Deze vervangingsset voor de EHLE-x-Trakt lost elk probleem op.
1 stuk - US$ 14,50
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.