HeadshopExtractiesystemen

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Extractiesystemen | Pollinator, Bubbleator, Ice-o-lator

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Extracties zijn een groot succes dankzij slimme systemen als de Honey Bee en Ice-o-lator. VariŽrend van eenvoudig tot high-tech zijn ze een must-have voor iedereen die het beste uit zijn oogst wil halen.

22 artikelen

Sorteer op:

Hail to the Queen! Met deze upgrade van de Honey Bee Extractor haal je het maximale uit je materiaal dankzij de efficiŽnte half-conische vorm.
1 stuk - US$ 40,75
De 00 Pocket box is een extractiesysteem en stash box gemaakt van cederhout, ontworpen om in je zak of handtas te passen.
1 stuk - US$ 33,82US$ 23,26
De 00Box is perfect voor het veilig opbergen van je kruiden. Daarnaast is het een extractiesysteem en tevens uitgerust met een hygrometer en bevochtiger voor het perfect conserveren van je…
Raak nooit meer in paniek wanneer je favoriete aansteker opeens leeg is dankzij dit zeer pure butaangas.
300 ml - US$ 4,08
Deze hoogwaardige siliconen matjes van Dr. Dabber zijn speciaal ontworpen als hulpmiddelen bij het omgaan met kleverige concentraten zoals waxes, oliŽn en honing.
Klein - US$ 11,08
Maak je eigen olie en concentraat met de glazen extractors van EHLE.
Het maken van je eigen extracties is een leuke hobby. De e.waXX extractor van EHLE maakt het tot een zorgeloos proces.
De Fum Box Mini is een slim ontworpen, draagbare stashbox waarmee je kruiden veilig bewaart en filtert.

Dit product is niet voorradig.

Wat heb jij een mooie houten doos op tafel staan! Open de deksel en aanschouw toppen die zo vers zijn als de dag dat ze geplukt werden.
Zo simpel kan het: met de Honey Bee Extractor maak je binnen een uur eersteklas olie! De Honey Bee Extractor gebruikt butaangas om de oliŽn en harsen van het plantmateriaal…
1 stuk - US$ 23,26
Vervangend filter voor de Honey Bee Extractor.
10 stuks - US$ 2,92
Een eenvoudig en betaalbaar systeem om te extraheren door middel van water en ijs. Deze grote Ice-O-Lators kunnen tot 1500 gram materiaal verwerken.
Outdoor 185-45 mc - US$ 204,06US$ 102,03
Deze zakken zijn een uitstekende aanvulling op je bestaande Ice-O-Lator. Het zorgt ervoor dat je werkelijk niets verspilt, het verfijnt het filterproces nog verder dan de reguliere Ice-O-Lator zakken.
Mini 38 mc - US$ 87,45US$ 43,73
Deze zakken zijn een uitstekende aanvulling op uw bestaande Ice-O-Lator. Het zorgt ervoor dat je werkelijk niets verspilt, het verfijnt uw filter proces met nog een scherm ertussen.
Extraheer met magie! Dit extractiesysteem is gebaseerd op filtratie met ijskoud water en bestaat uit 5 zakken met gaas tussen de 25 mc en 220 mc; alles wat je nodig…
Deze zakformaat pers is gemaakt van zeer sterk roestvrij staal. Met een maximale druk van maar liefst 3.000 kg druk je eenvoudig poeders en kruiden tot een compacte massa.
1 stuk - US$ 173,74
Wie wil niet een indruk achterlaten?
Een eenvoudige pollen extractiebox die je wiet beschermt en filtert. Strategisch geplaatste magneten houden de drie delen netjes op de juiste plek.
1 stuk - US$ 17,43
Vervangend filter voor de Queen Bee Extractor.
20 stuks - US$ 9,91
Maak met deze filterzakjes heerlijke dabs (of: rosin) van je ouwe vertrouwde wiet.

Dit product is niet voorradig.

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.