HeadshopExtractiesystemen

Vier het zadenseizoen met ons! Nu een gratis zaadje & gratis goodie bij elke zadenbestelling.

Azarius

  • $

$ 0, -

$ 0, -

Extractiesystemen | Pollinator, Bubbleator, Ice-o-lator

Revolutionaire systemen voor het extraheren, waaronder de Pollinator, Bubbleator en Ice-o-lator. VariŽrend van eenvoudig tot high-tech zijn ze een must-have voor iedereen die het beste uit zijn materiaal wil halen.
Headshop

Sorteer op:

Hail to the Queen! Met deze upgrade van de Honey Bee Extractor haal je het maximale uit je materiaal dankzij de efficiŽnte half-conische vorm.

1 stuk - US$ 40,30

De 00 Pocket box is een extractiesysteem en stash box gemaakt van cederhout, ontworpen om in je zak of handtas te passen.

1 stuk - US$ 33,44

De 00Box is perfect voor het veilig opbergen van je kruiden. Daarnaast is het een extractiesysteem en tevens uitgerust met een hygrometer en bevochtiger voor het perfect conserveren van je…
De Bubbleator B-Quick is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van extractiesystemen. De opstelling is compact en discreet, en de Bubbleator is licht en eenvoudig te verplaatsen.

1 stuk - US$ 190,28 Niet beschikbaar in jouw land

Niet beschikbaar in jouw land

Deze hoogwaardige siliconen matjes van Dr. Dabber zijn speciaal ontworpen als hulpmiddelen bij het omgaan met kleverige concentraten zoals waxes, oliŽn en honing.
Maak je eigen olie en concentraat met de glazen extractors van EHLE.
Zo simpel kan het: met de Honey Bee Extractor maak je binnen een uur eersteklas olie! De Honey Bee Extractor gebruikt butaangas om de oliŽn en harsen van het plantmateriaal…

1 stuk - US$ 23,01

Deze zakken en een bovenlader wasmachine vormen de perfecte combinatie. In plaats van het ijskoude water en de bladeren handmatig te roeren, laat een wastrommel het zware werk verrichten.

3 zakken ( 220-220-70… - US$ 207,57 Niet beschikbaar in jouw land

Niet beschikbaar in jouw land

Een eenvoudig en betaalbaar systeem om te extraheren door middel van water en ijs. Deze grote Ice-O-Lators kunnen tot 1500 gram materiaal verwerken.
Deze medium Ice-O-Lators kunnen tot 500 gram plantenmateriaal verwerken. Het gebruikt van een dubbele zeef garandeert dat alle stof en afvalmateriaal achterblijft in het water.
Deze zakken zijn een uitstekende aanvulling op je bestaande Ice-O-Lator. Het zorgt ervoor dat je werkelijk niets verspilt, het verfijnt het filterproces nog verder dan de reguliere Ice-O-Lator zakken.
Deze kleine Ice-O-Lators kunnen tot 200 gram materiaal verwerken.
Deze zakken zijn een uitstekende aanvulling op uw bestaande Ice-O-Lator. Het zorgt ervoor dat je werkelijk niets verspilt, het verfijnt uw filter proces met nog een scherm ertussen.
Deze compact versie van de Ice-o-Lator kun je overal mee naartoe nemen. Kan tot 25 gram gedroogd materiaal verwerken.

Indoor 220-70 mc - US$ 46,13

Extraheer met magie! Dit extractiesysteem is gebaseerd op filtratie met ijskoud water en bestaat uit 5 zakken met gaas tussen de 25 mc en 220 mc; alles wat je nodig…
Deze zakformaat pers is gemaakt van zeer sterk roestvrij staal. Met een maximale druk van maar liefst 3.000 kg druk je eenvoudig poeders en kruiden tot een compacte massa.
Klein eenvoudig maar zeer effectief. Een zakformaat pollen presser om je favoriete kruid of poeder samen te drukken tot een compacte massa.

1 stuk - US$ 14,41

Dit product is niet voorradig.

Gebruik die spieren eens voor iets nuttigs met deze pollenpers. Train jezelf door kruiden en poeder met twee handen in een compacte massa te drukken. Make it burn!

1 stuk - US$ 23,01

Een eenvoudige en betaalbare manier om je te extraheren. Het pakt 150 gram in ťťn keer aan en is erg compact.

1 stuk - US$ 403,62 Niet beschikbaar in jouw land

Niet beschikbaar in jouw land

Standaard zijn alle Pollinators uitgerust met een trommel met 150 mc zeef. Trommels met een andere zeef zijn verkrijgbaar voor de modellen P150, P500 en P3000. Werkt alleen als je…

Niet beschikbaar in jouw land

Met Azarius naar de kapper? Deze stijltang is niet voor je krullen bedoeld want je maakt er heerlijke extracties mee. Beetje hitte, beetje druk. Klaar ben je.

1 stuk - US$ 34,54

Is je glazen filter gebroken door al die enthousiaste extracties? We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Deze vervangingsset voor de EHLE-x-Trakt lost elk probleem op.

1 stuk - US$ 14,41

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.