HeadshopMerkenVibes

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Vibes

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

11 artikelen

Sorteer op:

Vibes en Aerospaced werken samen en maken deze nagenoeg onverwoestbare maar lichtgewicht grinder.
Vibes en Aerospaced samenwerking met als resultaat een 4-delige grinder die genoeg wiet kan vermalen voor al je vrienden.
Vibes 1 1/4 vloei zorgt voor een luxueus rookritueel. Deze boekjes met 50 vloeitjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende stijlen.
Vibes 1 1/4 zorgen voor een supereenvoudige rookervaring. Een verpakking bevat 6 cones die in drie verschillende stijlen verkrijgbaar zijn.
Vibes King Size zorgen voor een makkelijke en lange joint. Een verpakking heeft 3 cones die verkrijgbaar zijn in drie verschillende soorten.
De Vibes Cubano cone kan tot 8 gram wiet aan. Dat is een flink rokertje.
ultra thin - US$ 6,11

Dit product is niet voorradig.

Heb je dorst nadat je die joint hebt opgerookt? Hydrateer jezelf met behulp van deze fles van Vibes en Nalgene.
Je bent helemaal klaar voor zomerweer met de kleurrijke Vibes pet die je hoofd koel houdt.
Maak je Vibes levensstijl compleet met een van deze zachte en stijlvolle beanies.
Wil je de perfecte extra large joint draaien? Dan is Vibes king size slim vloei de allerbeste keuze. En ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende soorten!
Biologisch afbreekbare shredder in zakformaat gemaakt van 100% hennep door Santa Cruz in samenwerking met Vibes.
1 stuk - US$ 12,15

Vibes

VIBES is het jongste merk uit de stal van San Francisco-icoon Berner, de man achter het enorme Cookies-imperium. VIBES’ top vloeitjes en cones zijn gemaakt in Frankrijk en worden verpakt op de Dominicaanse Republiek. Als je Berner een beetje kent, dan weet je dat het hem vooral om de smaakervaring van de consument te doen is. Ook VIBES is een product van die toewijding; de echte cannaseur wordt in staat gesteld optimaal van zijn cheeba-ervaring te genieten omdat de smaak en potentie van ons geliefde kruid maximaal wordt behouden. Of je nou de voorkeur geeft aan Hemp, Rice of Ultra Thin - de allerlichtste vloeitjes op de markt -, VIBES is er voor je. Bovendien heeft VIBES veel meer te bieden dan alleen vloeitjes en cones; check onze geweldige collectie grinders, merch en nog veel meer tof spul. Catch a Vibe!

VIBES vloeitjes en cones

VIBES vloeitjes en cones zijn verkrijgbaar in drie varianten: Hemp, Ultra Thin en Rice. De Hemp collectie wordt gekenmerkt door de herkenbare rode kleur, Ultra Thin heeft een zwarte verpakking en Rice komt in het blauw. Hieronder vind je een uitgebreide kijk op de drie varianten.

VIBES Hemp

VIBES Hemp vloeitjes en cones hebben een watermerk. Het is 100% gebleekte hennep, wat volledig milieuvriendelijk wordt bewerkstelligd. VIBES Hemp is doorzichtig. Het is volledig chloor- en krijtvrij.

VIBES Ultra Thin

VIBES Ultra Thin vloeitjes en cones hebben ook een watermerk. Het is 100% ongebleekte houtpulp. VIBES Ultra Thin heeft een lichtbruine gloed. Geheel in lijn met de VIBES-filosofie is het volledig chloor- en krijtvrij.

VIBES Rice

Ook VIBES Rice vloeitjes en cones hebben een watermerk. Het is een combinatie van hennep/vlas (85%) en gebleekte houtpulp (15%). VIBES Rice is net als Hemp doorzichtig en volledig chloor- en krijtvrij.

VIBES Swag

Laat je liefde voor VIBES zien en houd het kek met onze collectie VIBES Swag. Van mutsen tot waterflessen tot nog veel meer tof spul dat onderweg is - Europa kan zich klaarmaken voor een uiterst gezellige Vibe.

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.