HeadshopMerkenSharpStone

Bij elke zadenbestelling krijg je nu 1 gratis zaadje | Shop wietzaden

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

SharpStone

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

9 artikelen

Sorteer op:

De nieuwste generatie grinders van SharpStone heeft een verbeterd ontwerp voor een superieure en frictieloze maaltechniek. Met deze versie kun je zien wat er binnenin gebeurt.
De nieuwste generatie grinders van SharpStone heeft een verbeterd ontwerp voor een superieure en frictieloze maaltechniek geholpen door de karakteristieke zwengel.
1 stuk - US$ 50,56
De nieuwste generatie grinders van SharpStone heeft een verbeterd ontwerp voor een superieure en frictieloze maaltechniek.
De SharpStone grinder heeft een perfect gebalanceerde prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij het doorzichtig bovenstuk zie je hoe je kruid vermalen wordt. Een therapeutisch genot!
SharpStone grinders behoren tot de beste grinders. Gemaakt van hoogwaardig aluminium met ultrascherpe mesjes voor soepel en efficiŽnt vermalen.
Hoogwaardige grinder met zwengel. Gebruik je je polsen liever voor andere inspanningen, dan kun je met de zwengel moeiteloos je kruiden vermalen.
1 stuk - US$ 50,56
Met een paar snelle draaien zorgt de SharpStone Hard Top dat je kruiden helemaal fijn gemalen zijn. Hij vermaalt zelfs harder dan BLōF hebben kan.
Het leven is hard, maar deze premium grinder is nog veel harder. Gemaakt van duurzaam luchtvaartkwaliteit materiaal, staat de SharpStone Hard Top garant voor jaren vermaalplezier.
De vijfdelige Hard Top heeft alle eigenschappen waar SharpStone grinders om bekend staan, inclusief twee roestvrijstalen gaasjes om alleen de fijnste deeltjes door te laten.
Medium - US$ 50,56
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.