Smartshop
Vaporizers
Wietzaden
Headshop
Lifestyle

Shisha | Hookah | E-shisha | Shisha-pen

Een shisha, ook bekend als hookah of waterpijp, is een apparaat voor het roken of verdampen van gearomatiseerde tabak en wiet. In het Midden-Oosten is shisha roken al erg lang onderdeel van de cultuur; shisha lounges zijn daar dan ook in de meeste cafťs te vinden.

In tegenstelling tot de westerse bong is de shisha traditioneel iets wat je doet in gezelschap, waardoor veel shishas de optie hebben om met meerdere tegelijkertijd te kunnen roken.

Met dank aan de moderne techniek biedt Azarius nu ook elektronische shishas aan. In compacte vorm zijn dit shisha-pennen, elektronische pijpjes enigszins vergelijkbaar met elektronische sigaretten. Er wordt in de shisha-pen een vloeistof verdampt in plaats van verbrandt, wat minder schadelijk is voor het lichaam. Dus dankzij de elektrische shisha kun je van shishas genieten zonder je schuldig te voelen tegenover je longen.

Headshop
S

= Aanbiedingen

Sorteer op:
Maak je bong, pijpje of vaporizer accessoire schoon met Pow! Pow! cleaner. Voeg de korrels toe aan warm water, laat het object weken en afspoelen. Geschikt voor glas, metaal, plastic…

1 stuk - $ 2,19

Houtskooltjes voor het roken van je Eqyptische waterpijp. Gemakkelijk aan te steken, weinig geur en vonken. Verpakt per 10 stuks.

10 stuks - $ 2,80

Met THCleaner kun je snel en makkelijk al je headshop-artikelen schoonmaken. Deze geavanceerde reinigingsformule is geschikt voor glas, metaal en plastic. Weinig moeite, geweldig resultaat!

500 ml - $ 11,16