EncyclopedieDMT

Azarius

 • $

$ 0, -

US$ 0,00

DMT - Encyclopedie

Menu tonen Menu verbergen

DMT

51 Reacties

Wat is DMT?

DMT is een witte, scherp ruikende kristallijne vaste stof met een smeltpunt van 49-50 graden Celsius. Het is onoplosbaar in water maar wel oplosbaar in organische stoffen en waterige zuren.

DMT is een ruim aanwezig bestanddeel in de bast van Virola calophylla en wordt ook gevonden in:

 1. de zaden van Anadenanthera peregrina
 2. de bast van Mimosa hostilis, gebruikt in het oosten van Brazilië om een drank genaamd ajuca of jurema te maken
 3. de bladeren van Banisteriopsis rusbyana, die worden toegevoegd aan harmaline drank, verkregen uit andere planten van het Banisteriopsis geslacht om oco-yage te maken
 4. de bladeren van Psychotria viridis, dat ook wordt toegevoegd aan Banisteriopsis dranken

DMT moet worden gecombineerd met monoamine oxydase remmers (MAO-remmers) om na inname via de mond actief te worden en hallucinaties te veroorzaken. Dit is het geval met het sjamanistische brouwsel ayahuasca. Kijk op onze ayahuasca pagina voor meer info.

Geschiedenis

DMT werd voor het eerst gesynthetiseerd in 1931, en aangetoond als zijnde hallucinogeen in 1956. Het bleek aanwezig te zijn in veel plantensoorten (Acacia, Anadenanthera, Mimosa, Piptadenia, Virola) en is een belangrijk bestanddeel van natuurlijke hallucinogene snuifmiddelen (cohoba, parica, yopo), zaden en dranken.

Chemische eigenschappen

DMT formule Naam: N,N-Dimethyltryptamine
Chemische naam : N,N-Dimethyl-1H-indool-3-ethanamine
Alternatieve chemische namen : 3-[2-(dimethylamino)ethyl]indool, DMT
Chemische formule: C12H16N2

DMT is een afgeleide van tryptamine, die wordt gevormd door methylgroepen te vervangen door de twee hydrogene atomen die verbonden zijn aan het niet-aromatische nitrogene atoom in het tryptaminemolecuul.

Zowel het moederbestanddeel tryptamine als het N-methyltransferasesysteem dat tryptamine tot DMT kan omzetten, zijn gevonden in het menselijk lichaam. In 2013 werd er een wetenschappelijke studie gepubliceerd die de aanwezigheid van DMT in de pijnappelklier van knaagdieren aantoonde. Dit kan worden gezien als een eerste bevestiging van de vaker genoemde (bijvoorbeeld door Rick Strassman in 'The Spirit Molecule') hypothese dat de pijnappelklier de plek is waar DMT wordt gevormd in het menselijk lichaam. DMT is ook gevonden in het bloed en de urine van zowel gezonde mensen als schizofrenen, maar de precieze oorsprong en functies daarvan zijn nog onbekend.

Effecten

Effecten zijn als die van LSD maar vaak intenser. Omdat pure DMT niet oraal ingenomen kan worden komen de effecten plotseling op en deze kunnen zeer overweldigend zijn. De term 'mindblowing' had voor deze drug uitgevonden kunnen zijn. Gedachten en visioenen komen met grote snelheid langs; evenals het gevoel de tijd te overstijgen en een gevoel dat de dingen hun vorm hebben verloren en zijn omgesmolten in een spel van trillingen. Het kan een effect opleveren van directe transportatie naar een ander universum.

Een ongewone eigenschap van DMT is de snelle aanvang en korte duur van de trip. Binnen vijf minuten na inname worden de pupillen al groter en gaat het hart snel kloppen, is er een hogere bloeddruk meetbaar en aanverwante vegetatieve storingen die doorgaans tijdens de rest van de ervaring blijven duren.

Binnen 10-15 minuten is de ervaring op zijn hoogtepunt, wat gekarakteriseerd wordt door hallucinaties met open of gesloten ogen en uitdrukkelijke beweging van het gezichtsveld.

Het is dan moeilijk om je gedachten te kunnen uiten, om je te concentreren op een bepaald onderwerp. Er is ook een stemmingswisseling naar euforie met lachbuien, maar er kunnen ook momenten zijn met paranoïde ideëen, waarbij angsten kunnen ontstaan en gedachten die de voorbode van een staat van paniek kunnen zijn.

De gebruiker is grotendeels weer symptoomvrij na 60 minuten, hoewel er nog wat overgebleven effecten kunnen zijn tijdens het uur daarna.

Wanneer het via roken geïnhaleerd wordt is de tijdsduur nog korter en de aanvang van de trip nog eerder; al binnen 10 seconden. Daarop volgt een korte periode van volledige bedwelming van 2-3 minuten, en na 10 minuten is de toestand van de gebruiker weer volledig normaal.

Bij hogere doseringen zijn er nog meer lichamelijke symptomen, en deze overschaduwen zelfs de psychedelische ervaring bij meer dan 150 mg.

Gebruik

DMT is bij orale inname niet effectief; het moet worden gerookt of geïnjecteerd. Bij intramusculaire injectie komt heel plotseling activiteit op gang bij 30 mg, en een complete psychedelische ervaring wordt meegemaakt bij 50-70 mg (75mg geïnjecteerd, 30mg via inhaleren).

Herhaaldelijk gebruik leidt niet tot fysieke of psychologische afhankelijkheid.

Wanneer je DMT neemt zorg dan dat je in een comfortabele en vertrouwde omgeving bent, het beste is een verlichte kamer waarin je kunt liggen of zitten. Een shot DMT nemen terwijl je staat zal je welhaast zeker doen neervallen wanneer het inslaat.

De aangeraden dosering is 40-50 mg; deze moet worden afgewogen. Doses van minder dan 25 mg leveren alleen fysieke effecten op; terwijl je op de grens van de psychedelische effecten blijft. Doses tussen de 25-40 mg zijn gewoonlijk niet genoeg om de volledige reeks aan unieke DMT effecten zoals beschreven te ervaren.

Doses van meer dan 55 mg, vooral wanneer je goed en lang de damp in je longen houdt, kunnen HEEL erg sterk zijn en worden niet aangeraden aan mensen die voor de eerste keer DMT willen gebruiken.

De meest gebruikelijke manier om DMT te inhaleren is de volgende. Zorg dat je een 'freebase' pijp of bong hebt, met een zo lang mogelijke 'trechter'. Hier doe je een zo groot mogelijk fijnmazig filtertje in. De DMT mag niet aan de randen van het filtertje zitten, omdat het dan smelt en erover heen druppelt. Houd er een aansteker onder en inhaleer diep en langzaam. Zorg dat de vlam niet direct de DMT aanraakt want dit zal het vernietigen; het smelt en verdampt snel dus de truc is dat de hete lucht die vrijkomt door de pijp heen moet gaan. Het is niet moeilijk om dit te doen en de luchtkamer vol witte DMT damp te krijgen.

Bij iedere teug damp dien je je adem zo lang mogelijk in te houden. Adem uit en inhaleer direct opnieuw. De fysieke effecten verschijnen als eerste: er zal direct een trilling door het hele lichaam zijn.

De intensiteit van de effecten is geen betrouwbare maat voor de dosering DMT die je hebt genomen. Blijf het net zolang inhaleren totdat alle afgewogen DMT is verdampt.

Changa

DMT kan ook worden gerookt als deel van een mix met andere kruiden, van welke minstens ťťn een MAO-remmer bevat. Een dergelijke mix wordt 'changa' genoemd. De MAO-remmer zorgt ervoor dat de trip zich geleidelijker ontwikkelt, daarnaast houden de effecten een stuk langer aan. Naast DMT en een MAO-remmer kunnen andere kruiden worden toegevoegd om de smaak te verbeteren.

Waarschuwingen

Dit is geen partydrug: in een stille ruimte zijn de effecten het meest vermakelijk. Zorg ook dat er een of meer vrienden aanwezig zijn die je in de gaten kunnen houden en de pijp van je over kunnen nemen. Je zult namelijk sneller dan je beseft in trance zijn en dan is bewegen niet zo eenvoudig meer en heb je mogelijk je ogen al gesloten.

Probeer niet op te staan. Neem geen deel aan het verkeer. Bestuur geen zware machines.

Mensen die emotionele of psychologische problemen hebben moeten zich ervan bewust zijn dat DMT meer moeilijkheden kan veroorzaken.

Mensen met schizofrenie of mentale ziektes in de familie moeten weten dat psychedelica deze problemen kunnen veroorzaken.

Synthetische DMT is uitgebreid getest door medische autoriteiten in Europa en Amerika. Het is helemaal veilig met geen blijvende lichamelijke effecten bij bovenstaande doseringen. Echter, omdat gerookte DMT de bloeddruk heel snel omhoog brengt is dit niet goed voor mensen met een hoge bloeddruk.

De effecten van DMT zijn vele malen sterker wanneer het gelijktijdig ingenomen wordt met MAO-remmers. Medicijnen en voedsel kunnen deze bevatten; zie onze MAO-remmers pagina voor meer informatie. Kijk hier goed mee uit! Je kunt een MAO-remmer natuurlijk ook bewust toevoegen, zoals bij ayahuasca of changa.

Alternatieven

De korte duur van de ervaring maakt de intensiteit verdragelijk, en voor sommige mensen ook wenselijk. Er bestaan twee andere psychedelische synthetische drugs waarbij de methylgroep van DMT is vervangen door een hogere basis.

De drug DET is in dezelfde doses actief als DMT en de effecten duren iets langer; ongeveer anderhalf tot twee uur. DPT is ook langer actief en heeft minder bijwerkingen.

Combinaties

Het is niet aan te raden om DMT met andere drugs te combineren; helemaal clean zijn geeft de beste trip. Zelfs cannabis maakt de effecten minder aanwezig.

Links / Referenties

Dit artikel is gebaseerd op de volgende pagina's:

A1b2c3 over DMT
Erowids DMT Vault
Wikipedia over DMTReacties

 • harry 26-08-2007 03:16:16

  je kan dan beter yopo snuiven dan dat je het zelf uit de planten haalt.


  en je hoeft het dan ook niet te roken :)

 • los 15-01-2008 18:13:49

  als je van totaale ontspanning houd is dit je drug.
  wauw wat een gevoel. Daar kan geen massage tegenop !!! ik wil het iedereen aanbevelen. Zoek op hoe je het moet maken en bestel (de wortel )

 • PotionMaster 16-01-2008 22:07:04

  Als het niet te veel LSD is en ervaring hebt met DMT roken moet het kunnen.. Halve trip is te doen.. Nooit een hele trip geprobeerd.

  DMT ftw

  I came, i saw, i've seen the worlds

 • tryptamine 27-01-2008 12:35:28

  hihi volgende week heb ik dmt vast
  ik kijk er echt naar uit
  alleen ik ga het op een feestje doen, das miss wat winder maar zal zorgen dat het buite in een stille ruimte is
  ik kijk er echt naar uit voor de mensen die wille weten waar ze dmt kunne vastkrijgen
  nuja, een vriend maakt het zelf, je vind het nie zo makkelijk hier, hij laat boomschors enz van andere landen komen, maar de trips zijn namelijk al uitverkockt, als jullie het recept vinden zou ik een poging doen tot het zelf te maken, succes !

 • funkypsyche 20-02-2008 23:47:20

  yeah A Friend of mine is making the stuff right now :) ,. there are a lot of sites who explain the proces of making .. search erowid.org

 • Kanofski 15-04-2008 16:22:45

  Hieronder staat de tek die ik op het moment gebruik. In de toekomst (wellicht in de zomer) zal er waarschijnlijk een boel foto's en eventueel een filmpje volgen om onze toekomstige psychonauten bij te staan.

  1) Als je MHRB in snippers is moet je het eerst zo fijn mogelijk maken. Als je een A/B extractie doet (zoals de jouwe) maakt de fijnheid van het poeder niet zo heel veel uit, maar in dit geval dus wel! Het apolaire oplosmiddel moet zoveel mogelijk contact maken met het poeder. Maal het dus fijn in een blender met je fijnste en scherpste mes op de hoogste stand. Doe een masker voor want er komt een stof vanaf dat over in gaat zitten. Als je het poeder meteen gebruikt kun je wat water toevoegen om stof te voorkomen.

  2) Prepareer een ruime hoeveelheid water met loog. De verhouding tussen het mengsel en het poeder is niet van heel groot belang. Wat belangrijk is is de verhouding tussen het loog en het water, want de pH moet zeer hoog zijn. Ik gebruik meestal 1g loog (Natronloog/gootsteenontstopper/Crofty) en 15mL water per 1g MHRB. Ik denk dat dit een aardige verhouding is, maar ik durf niet te zeggen dat het optimaal is.
  Voeg de loog langzaam toe en laat het geheel een tijdje staan. Als je meteen MHRB gaat toevoegen duurt het oplossen van het loog alleen langer. Bovendien kan de hoge temperatuur van het water dat ontstaat bij het toevoegen van het loog je DMT vernietigen. DMT heeft een smeltpunt van zo'n 60 graden en kan verdampen uit water dat nog niet eens kookt. Je bent je DMT dan dus kwijt!

  3) Als het loog mooi is opgelost kun je het MHRB poeder erbij gooien. Dit is niet moeilijk. Gewoon via een trechter in de fles (ik gebruik frisdrankflessen omdat deze zuur en basisch bestendig zijn) en goed schudden. Als je veel loog hebt toegevoegd zal een eventuele emulsie sneller klaren. Het is verstandig om de oplossing van MHRB en loogwater een nachtje te laten staan. Je bent dan van je emulsie af en de MHRB wordt nog fijner afgebroken door het loog.

  4) Voeg 1mL apolair oplosmiddel toe aan het mengsel voor elke gram MHRB poeder.

  5) Als je met grote hoeveelheden werkt kun je best schuden. De emulsie zal dan vrij snel weg gaan. Zo niet, zet je fles dan in de gootsteen en vul deze met heet water (water dat zo warm is dat het net geen pijn doet => 50 ~ 55 graden?). Je kunt de fles ook voorzichtig tientallen keren omkeren of over een oppervlak rollen. Zorg in ieder geval dat het geheel goed mengt.

  6) Nu moet je het apolaire oplosmiddel van het water scheiden. Omdat je het water nog een paar keer hergebruikt is het handig om het apolaire oplosmiddel van het water af te halen en niet het water te laten weglopen. Dit laatste is wel makkelijker. Als je een frisdrankfles gebruik kun je een gaatje knippen in de bodem en het water opvangen. Dicht het gat als je bij het apolaire oplosmiddel bent aangekomen.
  Een andere manier is met de turkey baster (geen idee hoe het ding in het Nederlands heet). Dit is een soort uit de kluiten gewassen pipet om kalkoenen mee te vullen.

  7) Doe het apolaire oplosmiddel dat uit de fles komt in een opvang schaal of pot. Herhaal het toevoegen en afschenken van het apolaire oplosmiddel nog 3 ~ 4 keer. Als je grote hoeveelheden extraheert is het slim om verschillende potten te gebruiken. In de eerste extractie zal namelijk meer DMT zitten. Hoe minder DMT in de oplossing, hoe relatief minder eruit komt als je de freeze precipitate methode gebruikt. Het kost teveel tijd om dit tot in de details uit te leggen.

  Cool Stop al je potten in de vriezer en wacht minimaal 24 uur. De oplossing zal van lichtgeel naar geel/wit kleuren. De oplosbaarheid van DMT in je apolaire oplosmiddel is veel kleiner dan bij kamer temperatuur. Het apolaire oplosmiddel zal daarom de DMT afscheiden waardoor het gaat herkristalliseren.

  9) Giet het oplosmiddel door een koffiefilter in een opvangbak. Het meeste DMT zal blijven plakken aan de binnenkant van de schaal/pot. Het overige beetje zit in het filter.

  10) Laat schaal en filter drogen totdat je absoluut geen oplosmiddel meer ruikt. Je DMT is door het herkristalliseren voor een groot deel gereinigd. Herkristalliseren is meestal niet nodig, zuiveren met ammonia optioneel.

 • Ilse 06-07-2008 04:53:54

  Vanavond met een paar vrienden DMT gerookt, man o man. De ervaring is met geen woorden te omschrijven.
  Wat een heerlijk gevoel van warmte en liefde krijg je over je heen als je in de 'tweede fase' terecht komt. De eerste fase wil ik hierbij omschrijven als het wegtrekken van je 'zijn', je voelt dat je valt of stijgt, dat je ergens naar toe reist.
  Als je uit je trip bent lijk je alles, maar dan ook echt alles te kunnen relativeren en maakt alle negatieve shit echt niet meer uit. Niet dat je onverschillig wordt, maar je kijkt er met andere ogen tegenaan omdat je net uit een 'andere wereld' terugkomt waardoor je weet dat toch alles wel goed is.
  Volgens mij kun je van het roken van DMT geen bad trip krijgen, je hebt geen tijd om na te denken over dat je misschien te hard gaat, want tijd en besef is er niet als je hierin gaat.
  En dan heb ik het nog niet eens gehad over de fantastische visuals...

 • guga 17-12-2008 23:11:47

  ik ben te ver gegaan. ultrapsychedelish. mijn geest verlied letterlijk men lichaam. ik gebruik regelmatig lsd maar dit kan je totaal niet met vergelijken. net of ik had 100 trips genomen. deze tripclimax is echt onbeschrijfbaar.
  APNORMAAL.

 • royvdh65 01-02-2009 14:13:25

  Is de trip qua sterkte ongeveer net zo sterk dan Salvia? Ik weet dat Salvia een unieke drug is dat nergens mee te vergelijken valt. Maar is de sterkte van DMT ongeveer te vergelijken met Salvia?

 • Snadert 03-03-2009 13:34:44

  DMT is geen drug en veroorzaakt geen trip. Wat DMT doet is jouw geest verplaatsen naar een andere werkelijkheid, of, zoals anderen denken, het schakelt jouw werkelijkheidsontvanger tijdelijk over naar een ander kanaal

 • Pepijn 04-04-2009 13:24:18

  Inderdaad, wat je veel leest is dat je door een poort gaat waar je ingezogen wordt... En dan kom je in de wereld van het buiten AARDSe... Wij denken in ruimte en tijd. Buitenaards zou dan betekenen dat je geen besef van ruimte noch tijd hebt...
  Het rare is dat ik gehoord heb dat iedereen zo'n ervaring: De poort meemaakt...
  Hebben jullie hier ook ervaring mee?

 • levanah 29-04-2009 23:51:18

  heb het al zo veel gedaan en de thee ook
  het is geendrug het is iets spiritueels

 • barba 13-05-2009 16:55:30

  the anarchist cookbook, daar kan je alles in vinden. ook staat er in dat het niet uitmaakt hoeveel je in neem.zolang je maar genoeg neemt voor een trip.de volgende trip kan dan pas na een uur. ook moet je er rekening mee houden dt je het gebruikt op een lege maag.

 • Angel 06-06-2009 14:06:39

  Wat was dit toch geweldig om een keer mee te maken.
  Ik kijk er naar uit om het over een x aantal maanden weer te doen.
  En me vrienden in de andere dimensie weer te groeten!
  Wat een ongelooflijk gevoel!

 • Keesoe 18-07-2009 12:14:12

  Ik heb vorige week 1 gram DMT kristallen gehaald. Veel voor betaald (150 euro) maar is het meer dan waard. Ik heb dit nu 3 x genomen waarbij ik bij bij de laatste keer echt volledig opgelost werd in de andere wereld. Ik hoefde niet eens door de poort heen want werd direct de andere wereld ingezogen. Bij de tweede x was het een stuk minder waar ik dan ook een soort van glasachtige poort naar de andere dimensie zag. Ik heb met veel middelen geexperimenteerd maar DMT slaat echt alles. De heftigheid zou je kunnen vergelijken met Salvia 20x maar dan veel kleurrijker, harmonischer en liefdevoller. Toen ik bij mijn 3de keer uit me trip kwam wist ik niet waar ik het zoeken moest. Ik kon wel schreeuwen, huilen en lachen tegelijk. En dat heb ik ook gedaan. Een kwartier trillend op me benen gestaan van de ervaring. Ik kan en ga deze ervaring niet in woorden beschrijven want dat zou de trip volledig teniet doen. Hier zijn namelijk geen woorden voor. Sommige denken te weten hoe het zou zijn in een DMT roes maar dat weet je pas als je het meegemaakt hebt. Zelfs al heb je het ooit gehad, je verstand kan er toch nooit bij hoe kosmisch je je kan voelen. En dat voor een lichaamseigen stof !!!!!

 • WAAAAW 05-02-2010 15:51:28

  Prachtig gewoon: spiritueel: alles heeft zin: beste ervaring met een drug ooit. Alles leeft... ALLES

 • Jay 23-02-2010 01:31:12

  Correction:

  DMT can be found in: "the seeds of the vine Mimosa hostilis..."

  Perhaps this is true, although the root bark (esp. Inner root bark) of this vine is typically used due to it's very high concentrations of alkaloid. Seeds may have it (doubtful), but they aren't typically used.

 • keeta 17-03-2010 13:21:48

  ik heb vernomen dat je ook de dmt kan halen uit phalaris tuberosa door het in een sapcentrifuge te doen. als je dat sap hebt, wat is dan de volgende stap?

 • Atomico 25-08-2010 12:52:49

  When using DMT for example as a snuff preparation from Anandenanthere colubrina(Cebil/Vilca/Huilca), you don't have to use an MAO-Blocker, because of the nasal use, the active components can find their way directly into the brain. But i am not sure if DMT is the main alcaloid of this seeds, i have found different sources, some say it's the same like in A.colubrina(Yopo), other say that Bufotenine is the main alcaloid, and other say that Bufotenine is nearly the same than DMT or a variation of it ... ?!

 • tzaa 25-08-2010 13:01:26

  @Atomico When insufflating a substance, it does NOT directly go into your brain. It is absorbed and enters your brain through the bloodstream.

 • stravvberry 14-12-2010 03:57:54

  wat is de uhmm... illegaalheids kwalificatie van dmt?

 • neo 17-07-2011 22:35:15

  Ik wil het wel eens proberen maar waar moet ik het halen?

 • Apple 22-07-2011 13:56:31

  Belangrijk: hou er wel rekening mee dat je je tanden niet poetst met fluoride van tevoren, DMT prikkelt namelijk je pijnappelklier en daardoor ga je een andere "dimensie"in, fluor houd dit tegen ;)

 • World of wonders 09-09-2011 12:42:23

  Indeed: meest fantastische drug die bestaat. Zoals ik hier boven iemand zag zeggen. Voor mij ook alles leeft, alles, door de kosmos schieten de mooiste dingen zien, terug op aarde komen en mijn twee speakers met een elkaar een walsje zien dansen... kben er half animist door geworden, maar pas op... er komen af en toe iets negatievere boodschappen op je af, die je dan wel weer positief kunt ombuigen. Ik ben toch een keer echt doodgegaan tijdens een trip, terwijl ik daarvoor moest lachen met de bijnadoodservaring beschrijvingen, dat heeft toen zeer veel indruk gemaakt. Nu neem ik het even niet meer, maar ik omhels het leven tien keer meer dan ervoor, en tegelijk geloof ik in de oneindigheid van energie. Vreemd goedje... moet zeker meer onderzoek naar gebeuren...

 • Weirdo 09-12-2011 21:04:34

  Dit lijkt me nou het perfecte 'goedje' voor mensen die denken aan zelfmoord of geen motivatie meer hebben om te leven.

  1 woord: Lifechanging

 • chaos23 01-05-2012 08:38:30

  Just to let you know, the chemical formula image above is actually 5-MeO-DMT, as evidenced by the methoxy radical in the number 5 position relative to the nitrogen of the indole system. N,N-DMT lacks that functional group.

 • Stulp 02-06-2012 14:32:57

  hele logica en realiteit viel uit elkaar in geometrische vormen =D de enige logica die bleef was; Wie controle zoekt denk t niet te hebben, laat los =p De gesprekken van mensen klonken als lijpe vogelgeluiden, mn lichaam had geen vorm meer en ik ging van plek naar plek, was echt de vetste trip die ik ooit heb gehad!! =D lijpe dingen ervaren

 • madd 20-10-2012 10:00:08

  oh mocht dit te moelijk zijn zoek eens op ibogacentrum ben ik een tijdje terug geweest. daar kun je tegen betaling natuurlijk in een gecontroleerde setting ayhuasca (werkzame stof DMT) ervaren. Voor mij was het de mooist avond van mijn leven in 35 + jaar.

 • Nina88 19-08-2013 13:46:38

  Afgelopen weekend DMT gedaan.. Vorig jaar voor het eerst en toen was ik nog 'op deze wereld' en licht aanspreekbaar want ik had alleen wat visuele effecten. Deze keer binnen 5 seconden VOLLEDIG aan het trippen..

  Ik was in een ander universum, met vervormde stemmen, mensen/figuren en heel veel kleuren. Ik kon niet meer reageren op de vrienden om mij heen. Ik vond het in het begin veel te heftig en raakte in paniek waardoor mijn trip ook niet lekker ging. Ik hoorde 'een stem' tegen mij praten dat 'ik sterker was' en zo werd ik mijn trip weer te baas.. (dit bleek overigens een vriend van mij te zijn maar zijn stem klonk in mijn trip als een computerstem en heel hoog). Ik had een behoorlijke breaktrough en dit heeft ruim een half uur aangehouden, wat heel lang is. Dit is echt drugs voor gevorderden.. (realiseer ik me achteraf) Besef je als je het gaat doen, dat het écht heel heftig als je door de poort gaat en je NIETS, maar dan ook echt NIETS meer normaal kan bedenken en het je volledig mee neemt. Het was heel mooi en fijn wat ik gezien heb, maar ik kon op dat moment niet bedenken dat ik aan het trippen was. Ik ben het nu al 2 dagen lang aan het verwerken.

  Het feit dat alles eruit zag alsof ik in een stripboek/tekenfilm stond met elfjes/rare wezentjes en dit niet meer op de aarde leek, zegt genoeg dat het ff de tijd nodig heeft om dit te laten bezinken.. Heavy shit!! Daarnaast kreeg ik allemaal gekke boodschappen door waarvan ik nog maar een kleine beetje weet helaas!

 • *~. Godly .~* 28-01-2014 14:44:19

  Ik heb dit weekend DMT gerookt, maar door mijn astma gevoelige longen hoeste ik jammer genoeg heel veel uit, waardoor de trip heel licht was. Alhoewel de eerste aanzet goed was, ik begon een 'warp' effect te krijgen, heb ik enkel maar de mooie fractalen gehad (ook geen emoties errond)
  Ik ben al heel wat mushrooms gewoon, maar dat is toch een heel gedoe, onvoorspelbaar en een lange reis, dus DMT interesseert me wel in die zin dat ik makkelijk het cosmische spirituele aspect kan beleven.
  Zijn er andere manieren ipv roken, die een vergelijkbaar krachtig effect hebben?

 • SillyCone 23-07-2014 19:19:16

  Dosages are a bit off for vaporizing...
  If vaporized correctly, 20 to 25mg are enough to have a full breakthrough experience.
  With 50mg (even 35-40mg), it's indeed overwhelming, and I can't remember anything that happened.
  The most important is learning proper vaporizing techniques and getting a Sherlock Glass VaporGenie (sold here in the shop)...

 • dlighted 12-02-2015 22:38:57

  Hey ik zou graag DMT kopen maar weet niet goed waar ik dit kan kopen. Kan je dit in een gewone coffeeshop kopen?
  Cheers D

 • Coldturkey 15-03-2015 21:33:38

  Dmt ken je niet zomaar kopen dan moet je zelf extraheren uit de wortel van de mimosa hostilis zoek internet op DMT tek toevallig ben ik me ook aan het inlezen

 • Alle is liefde! 07-06-2015 10:16:11

  Kan iemand mij vertellen wat het verschil is tussen een buitenlichamelijke ervaring (of OBE) en een DMT trip? Behalve dan dat je bij een OBE zelf bepaald wanneer je uittreed en weer terugkomt en dit bij DMT niet het geval is. Bij een OBE kun je gewoon hier op aarde vertoeven of ervoor kiezen naar andere universa of realiteiten te reizen.

  Inmiddels heb ik al tientallen OBE's gehad. 18 juni heb ik een ayahuasca ritueel. Dit is nieuw voor mij. Als ik het zo lees veranderd bij een ayahuasca ritueel je visuele perceptie terwijl je bij een OBE je eigen visuele perceptie houdt. Alleen de staat waarin je komt is anders. Van een vaste fysieke vorm naar een 'energie lichaam'. Je voelt dan geen liefde meer maar je bent de liefde.

 • spiriboy24 05-08-2015 01:22:30

  Ik kan hier zo boos om worden, wie heeft het lef ervandaan gehaald om dit een drug te noemen? Op netflix staan twee Documentaires over dmt oftoewijl ayahuasca, dit heeft zoveel mensen geholpen in amsterdam zit de gewijde rijs, veel mensen zijn er positief door veranderd dmt kent geen negativiteit, tuurlijk kan je slechte dingen in je trip zien, maar dmt laat je zien in het leven wat anders moet het geeft je letterlijk op een mooie positieve manier een schup onder je kont. Hierdoor ga je nog meer respect hebben voor het leven.

  en lees dit eens :
  Overheidsinstellingen zagen dit als immoreel. Daarnaast zou het de economische voortgang tegenhouden. De 'Single Convention on Narcotic Drugs' uit 1961 kon de zojuist ontdekte psychotropica niet verbieden, aangezien het bereik van de Conventie was beperkt tot drugs met cannabis-, coca-, en opium-achtige effecten. Op 21 februari 1971 is er in Wenen tijdens een conferentie een nieuwe Conventie getekend, welke zo verwoord was dat vrijwel elke denkbare psychoactieve substantie er onder viel.(bron) http://www.ayahuasca-info.com/index/

  dit zegt mij denk ik wel genoeg, ik vind dat de mensen die roepen dat dit drugs is zich er eens even goed in moeten gaan verdiepen, voordat ze als een kip zonder kop roepen dat dit een drug is, omdat de regering zegt dat het illegaal is betekent het niet dat het een drug is nergens op internet is iets over schade te lezen of klachten.

  Ja voor mensen met een psychose is het gevaarlijk maar dat zijn alle tripmiddelen voor die mensen of met een depressie, dus aub mensen kijk eens voor de gein de documentaires op netflix, en ik ben benieuwd of er dan nog geroepen word dat het een drug is, dit is een natuur plant die ons ontnomen is omdat het de economische groei bevorderd omdat mensen dan te zelf bewust van zichzelf gaan worden, er is veel meer dan wij denken, nog iets leuks lees dit eens een keer voor de gein : http://ashtarcommand.wix.com/ashtarcommandnl#!-telepathie/cee5

 • spiriboy24 05-08-2015 01:38:59

  en dit is ook niet zomaar iets voor in de handel, ik vind degene die het lef heeft om dat te doen, speelt met dit heilige goedje, en mensen die het willen ga ook niet overal op forums erom liggen vragen roepen, kijk of je iemand erover kan spreken, want het is zonde als dit ons helemaal ontnomen gaat worden.

  Ik lees hier mooie ervaringen, ik heb er zelf ook ervaringen mee, ik heb ADHD en heb dit gedaan voorheen had ik heel veel moeite met dingen los te laten sinds ik dit ben gaan doen, kan ik dingen los laten heb veel meer respect voor het leven gekregen, heb zelf mijn appartement ingericht met led, heel fijn in de trip wierook en visuals dat is perfect ik heb zelf al een paar keer een uittreding gehad.

  Zo mooi overal energie om me heen een soort water stroming zie ik boven mij, en het is net alsof het noorderlicht uit mijn muren komt, overal zie ik licht stralen vandaan komen net alsof ik ze aan kan raken, ook zet het me aan het denken wat ik anders moet doen in het leven, en het geeft me een totaal een andere kijk op vele dingen.

  Zo mooi en machtig gewoon. ook wat ik mee heb gemaakt is, ik had wat gepakt, en ik dacht het zal wel mee vallen en het was echt Klik en weg, ik kreeg weer een uittreding, en ik zag mijn ouders ik zag links mijn pa en rechts mijn ma en het was net alsof ze mij omhelsden, ik voelde echt de liefde daarna kwam ik langzaam terug en zag weer een water stroming boven mij, en felle kleuren.

  Voor mijn gevoel was het alsof ik herboren was kort daarna hoorde ik mijn vogeltje,s fluiten toen besefte ik wat hou ik toch veel van mijn vogels dit is een teken dat langzaam alles weer normaal word, ik had een big smile op mijn gezicht stralende ogen, ik kon wel janken zo mooi dat het was een goede vriendin was bij me, ik keek echt de hele tijd na boven, door de positieve vibe zei ik fock you jesus dit heilig goedje is god

 • White-Feather 19-09-2015 23:54:25

  Het is sjamaan poeder. Met respect. Moeilijk is om na gebruik in tijd de ervaring mee te nemen in je leven, zoals de natives dat doen. Je wordt er klaarblijkelijk niet dommer op!

 • Voell 29-03-2016 23:18:40

  Hee. Ik heb geen zin om dit spul te maken. Kan ik het van iemand kopen. Ik woon regio eindhoven

 • deepdot 29-04-2016 05:06:17

  gewoon Tor downloaden en bitcoins aanschaffen
  je kunt op zat markten terecht en er zijn ook nederlandse verkopers.
  kijk eens op http://oasisnvwltxvmqqz.onion
  nieuwe markt met veel europese verkopers

 • wolf 02-08-2016 15:05:46

  Wie kan het leveren?

 • Jon schmitt 28-11-2016 12:04:41

  How much tax would I pay to ship items to the U.S.

 • FF kijken 13-06-2017 17:59:14

  Mag je dit meenemen op reis of wordt het gezien als illegaal ?

 • Chanel 04-07-2017 01:23:06

  Ik heb eerst ayahuasca gedaan. Was te light voor mij. Daarna dmt gesnoven. Je neus doet zeer pijn. Brandend gevoel. Maar eerste 5 seconde voel je meteen effecten. Mijn fout was , ik heb ongeveer 100 mg gesnoven. Was te veel. Te heftig. Ik zou toch om te snuiven met 30 mg beginnen. Ik heb echt zwaar gehad. Ik was bijna dood. Een uur geduurd. Doe zeker thuis, en iemand die je wel vertrouwd moet bij je zijn. Iemand moet je toch wel begeleiden. Uiteindelijk voel ik me sterker. Geen angsten meer omdat ik aller extreme ervaring gehad heb. Mensen die ademhalings problemen moeten oppassen. En mensen die niet open minded zijn , zeker niet aan te raden. Ik ga weer proberen maar dit keer 30 mg. Succes allemaal

 • Shadow 26-07-2017 13:24:11

  Wie kan me Dmt bezorgen en of regelen?

 • Siebel 23-09-2017 01:34:29

  Waarom kan ik nergens dmt vinden? :( alle slechte drugssoorten zijn vindtbaar! Alcohol is legaal , sigaret is legaAl . En Ze zijn zo gevaarlijk! Dmt is magical! Ik kan nergens vinden. Ja mensen mogen zijn ogen niet openhouden! Door kapitalisme en deze stomme systeem op deze planeet! Wie kan dmt maken?

 • Patroclos 02-10-2017 20:17:11

  Ik zoek ook DMT. Iemand?
  Bereikbaar via patroclos[email protected]

  Lijkt alsof er veel mensen interesse hebben in DMT en maar weinig het aanbieden. Toch kennelijk schrijven veel over hun ervaringen en dat het zelf maken eenvoudig is. Waarom maakt men het niet en verkoopt het hier voor een mooi bedrag?

 • Azarius 03-10-2017 09:01:01

  @Patroclos Omdat DMT helaas al sinds 1966 in de Opiumwet is opgenomen.

 • Actualized 17-11-2017 06:02:08

  Als jij iemand bent of kent waar ik dmt van kan krijgen mail je dan

  [email protected]

 • dimitry 28-03-2018 12:29:30

  hoe de f* kom je aan dmt? ik woon in amsterdam, niemand kan me helpen. please oh please ik wil zo graag!

 • Mike 25-05-2018 01:03:46

  I want to order dmt please.
  Love meike

 • The great work 15-12-2018 08:13:41

  Ik wil pure DMT kopen. Maar ik kan dat nergens vinden


Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.