Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Party hard!

Deze handleiding geeft je een overzicht van verschillende natuurlijke producten die ingenomen kunnen worden om elk feestje of festival nóg iets spannender te maken.

Er zijn talloze manieren waarop je het bezuwstzijn even kunt veranderen voor een paar uurtjes, dus om de juiste keuze hierin te maken zul je eerst moeten weten wat je wilt. Heb je behoefte aan meer energie of wil je gewoon de scherpe randjes er vanaf halen? Voel je de behoefte om sociaal te zijn met de rest van het zooitje, of wil je lekker in je eigen wereldje een beetje spacen? Of misschien wil je de avond romantisch besteden met je vriend(in)?

Energie & Euforie

Deze producten bevatten ingrediënten met een stimulerend effect; ideaal voor dansen en de hele nacht wakker blijven. Verschillende kruiden bevatten xanthines, dit zijn natuurlijke stimulerende middelen die cafeïne en theobromine bevatten. Andere producten zijn vloeibaar en kunnen direct worden genomen of gemixt worden in een drankje.

1) gedroogde kruiden / thee

2) Pillen

Meer te vinden bij: Smartshop > Formules > Party

3) Drankjes

 • Flower Power Liquid
 • Stinger Energy Shot
 • Moonwalk
 • Kokmok
 • Chillen

  Soms wil je dansen, en soms niet. De volgende producten zijn leuk als je vooral lekker achterover wilt leunen terwijl je geniet van een joint, of als je wilt chillen bij een goede vriend. Kratom heeft sterke kalmerende effecten die opmerkelijk goed te combineren zijn met de high van cannabis. Er zijn ook mildere kruiden die een ontspannende werking hebben en kruidenmengsels die je in een vaporizer kunt gebruiken. Er is ook Kanna, een kruid dat werkt als een selectieve serotonine heropnameremmer. Het geeft een gelukkig of zelfs euforisch gevoel, bovendien bevat het voedingssupplementen zoals GABA en L-tryptofaan. Als je dit samen met cannabis rookt wordt het paranoïde gevoel dat je van cannabis kunt krijgen sterk gedempt.

  1) kratom

  Meer informatie over het gebruik en de effectcen van kratom: www.mitragyna.com

  2) Gedroogde kruiden / thee

  3) Pillen

  4) Aroma

  5) Bongs en vloei papier

  Trippen en spacen

  `There's no party like a psychedelic party´. Psychedelica geven je een prachtig lichtspektakel en kunnen je bewustzijn radicaal veranderen, zowel over je omgeving als over jezelf. Vanwege de mogelijke intensiteit van de effecten en je eigen reactie daarop, is het het beste om psychedelica te nemen op een plek waar je je veilig, vertrouwd en op je gemak voelt, vooral de eerste paar keer voelen.

  Magische paddenstoelen en truffels zijn de meest populaire natuurlijke psychedelica omdat ze gemakkelijk in te nemen zijn (eet er gewoon een paar) en omdat je er over het algemeen niet misselijk van wordt. Truffels bevatten psilocybine en psilocine, die sterke kleurrijke visioenen opwekken waarvan je het beste kunt genieten met je ogen dicht of met het licht uit. Je kunt meer lezen over verstandig gebruik van psychedelica in het encyclopedie artikel ‘Veilig trippen’.

  1) Truffels

  Hier meer: Grow kits en andere paddenstoel gerelateerde producten

  Opmerking:

  Wees voorzichtig wanneer je paddenstoelen neemt omdat de psychoactieve effecten enigszins onvoorspelbaar zijn. Goede plekken om te trippen zijn psy feesten en openluchtfestivals (of thuis met de lichten uit). Niet aanbevolen voor in de kroeg, clubs, of commerciële concerten en festivals.

  2) Salvia

 • Salvia divinorum extracten

  Opmerking: Salvia kun je het beste nemen op een stille, veilige plek. Het is niet geschikt voor publieke of rumoerige plekken. Neem salvia nooit alleen, zorg ervoor dat er een verantwoordelijk persoon bij je is en nuchter blijft. Gedurende de 5 tot 10 minuten van je trip heb je over het algemeen niet goed in de gaten wat er om je heen gebeurd (dus als je niet oppast zou je jezelf nog pijn kunnen doen).

  Meer informatie over het gebruik en de effecten van salvia zie: www.salvia.net

  3) LSA zaden en capsules

  Opmerking: Deze zaden bevatten stoffen waar je je ongemakkelijk van kunt voelen. Misselijkheid en maagpijn zijn vrij algemeen. Bereid de zaden goed en wees voorzichtig met de dosering.

  Sex

  In ons encyclopedie artikel over sex hebben we een overzicht gegeven van de meest populaire afrodisiaca, zowel kruiden en voedingssupplementen. Deze producten zijn bedoeld voor gezonde volwassenen. Ze stimuleren de doorbloeding van de geslachtsdelen, geven je meer plezier en diepere orgasmes. Sommige van deze supplementen kun je op dagelijkse basis innemen om uw algemene libido te verhogen, maar ze kunnen ook een paar minuten voor het gewenste effect worden ingenomen (bijvoorbeeld de Sex-E en de Horny Goat Weed capsules). Er zijn ook gels (voor mannen en vrouwen) die je op je geslachtsdelen moet aanbrengen; deze verhogen de bloedsomloop en geven een aangenaam, tintelend gevoel.

  1) Gedroogde / thee

  2) Tabletten en capsules

  Meer producten: Smartshop > Aphrodisiacs > Formulas

  3) viagel

  After Party

  Om snel te herstellen na het gebruik van alcohol en / of andere stoffen, kun je gebruik maken van één van onze verschillende detox producten beschreven in het encyclopedie artikel After Party & Detox. Enkele suggesties: