Wat zijn Happy Caps?

AZA-HAPPYCAPS_blogqZpDsVtTubM6l

Happy Caps - dat is niet zomaar een leuke merknaam. Het staat voor een reeks natuurlijke kruidenpillen met verschillende effecten: stimulerend, euforisch, trippend of stemmingsbevorderend. Klaar om jouw ideale cap te ontdekken?

Effecten van Happy Caps

 

effect hapy caps

Ontdek de verschillende effecten

 

Booster

Iedereen kan weleens een boost gebruiken - of dat nu op de dansvloer, in de slaapkamer, of gewoon in het leven in het algemeen is. Gelukkig heeft Happy Caps een uitgebreide collectie zodat je altijd iets kunt kiezen dat bij jou en je situatie past.

Alle producten van Happy Caps doen hun naam eer aan. En dat geldt zeker ook voor Energy-E; Energy-E geeft je gegarandeerd een oppeppende boost, waardoor je je opgeladen en ongeremder voelt.

Energy-E heeft een jonger broertje genaamd Dance-E; een echt feestbeest, en een krachtige energizer met een flinke dosis euforie on-top. Kortom, Dance-E is de beste partner-in-crime voor een dancebattle of als je indruk wilt maken op je vlam met een paar moves op een festival.

En dan hebben we ook nog Euphor-E - oftewel: on-demand geluk. Een formule die je laat grijnzen van oor tot oor en ervoor zorgt dat je je losser voelt in je sociale interacties. Want gelukkige mensen delen hun geluk nou eenmaal graag met anderen.

Onze laatste booster is Sex-E. Hiermee los jij puzzels in een mum van tijd op. Of ja, misschien dan. De kans is namelijk groter dat Sex-E je in een Tyrone Davis-achtige mood brengt. Het geeft je een uitstekend uithoudingsvermogen en verbetert de doorbloeding naar je intieme zone. You can thank us later...

 

Ontspannend

Hoewel sommige van onze lezers van tijd tot tijd een boost nodig hebben, zijn anderen misschien juist op zoek naar een leuke manier om wat meer te ontspannen. Happy Caps maakt niet alleen producten die passen bij verschillende levensstijlen, maar ook die aansluiten op andere energie-levels. Heb jij energie in overvloed? Wil je een beetje relaxen? Happy Caps zorgt ervoor dat je zo ontspant dat zelfs die Frankie die naar Hollywood gaat jaloers naar je kijkt.

Heavenly-E is de favo formule van Happy Caps om te relaxen. Met deze cap word je niet gedwongen om te chillen, maar juist uitgenodigd om dat te doen. Het verlicht stress, terwijl je je nog steeds op een comfortabele manier energiek voelt. Precies: een hemels gevoel...

 

Concentratie

We kennen het allemaal: je hebt belangrijke dingen om je op te focussen, maar je kunt je aandacht er niet bij houden. Gelukkig komen Happy Caps niet alleen van pas in je vrije tijd - ze zijn er ook voor je in serieuzere tijden.

Brain-E is Happy Caps' energizer voor de geest. Deze slimme mix van natuurlijke noötropica geeft een geleidelijke mentale piek en helpt je om je urenlang te concentreren. Wees de allerbeste versie van jezelf - wanneer je maar wilt!

 

Psychedelisch

Als je je zaakjes eenmaal op orde hebt, de dance-floor hebt veroverd en je liefde hebt versierd, is Happy Caps er ook voor je om je naar een spiritueel hoger niveau te tillen. De psychedelische reeks van Happy Caps bestaat uit een iets milder jonger broertje, Space-E, en zijn nog krachtigere oudere broer Trip-E.

Trip-E versterkt je bewustzijn en neemt je mee op een mystieke, meditatieve reis. Het zorgt voor een onvergetelijke en intense trip. Ben je nieuw in de wereld der psychedelica? Dan raden we je aan om met één capsule te beginnen. Dat zegt in principe alles wat je moet weten over de potentie van Trip-E!

Space-E is een psychedelische energizer en een stimulans voor body & mind. De formule geeft een sterke energieboost, en een spacey gevoel. Je voelt je gelukkig en ongeremd en je huid gaat op een aangename manier tintelen.

Hoe gebruik je Happy Caps?

Happy Caps zijn heel eenvoudig te gebruiken. Neem een of twee capsules, ongeveer 30 tot 45 minuten voor het gewenste effect, afhankelijk van welke soort Happy Caps je kiest. In sommige gevallen wordt geadviseerd om de Happy Caps op een lege maag in te nemen. De maximale dosering van 2 capsules per 24 uur niet overschrijden. Klik op je favo formule voor een volledig overzicht van hoe je jouw Happy Caps moet gebruiken. En wat je ook doet, zorg ervoor dat je Happy blijft!

Kies je Happy Caps