MagicalButter Machine (MB2e) recensie

AZA_MB2_reviewP5OwF8pYLZr4s

VOEG INFUSIE TOE AAN WELKE MAALTIJD DAN OOK. ONEINDIGE SPACECAKE!

“Technologie is bedoeld om onze levens te veraangenamen, waardoor we dingen sneller en efficiënter kunnen doen.” - James Surowiecki (Amerikaanse journalist)

Het bovenstaande citaat klinkt logisch, maar wees eens eerlijk: als het op consumentenproducten aankomt, is dit lang niet altijd het geval. Hoeveel (keuken)apparatuur staat er bij jou stof te verzamelen in een kastje? Deze producten, gedegradeerd tot de vergetelheid omdat ze niet functioneren zoals beloofd, moeilijk te besturen zijn of slechts één ding kunnen, stellen ons vooral teleur.

Gelukkig is dit niet het geval met de MagicalButter Machine (MB2e).Alles wat er op de verpakking beloofd wordt, wordt waargemaakt met zo’n gracieuze eenvoud dat je ‘m altijd wil gebruiken.

Dat is de kern van dit verhaal: de MB2e is gemaakt voor kwaliteit én kwantiteit.

Magical-butter_1000x1000

DE MAGICALBUTTER MACHINE IS VOOR FREQUENTE EDIBLE-CONSUMENTEN

Het zit zo: als jij twee a drie keer per jaar van spacecake of -salades snoept, dan is de MB2e niet voor jou. Het aanschaffen van een MagicalButter Machine betaalt zich pas uit als jij op regelmatige basis infusieverwennerij consumeert of vaker voor grotere groepen kookt.

Zelfs als je de MB2e met een minimale hoeveelheid ingrediënten vult, eindig je met een enorme hoeveelheid cannaboter of wietolie. In het geval van cannaboter is het minimale eindproduct zo’n 400 gram. Dat is ruim voldoende voor minstens 3 tot 4 ladingen Space Brownies (ong 8 tot 12 brownies per lading) of een enorme triple chocolate infusiecake voor 5 of 6 personen.

Zulke oogsten, mits goed bewaard, gaan lang mee als je slechts een lichte edible-consument bent.

 Magical-butter_1000x1200

DE MAKKELIJKSTE MANIER OM PSYCHOACTIEVE ONDERDELEN IN JE INGREDIËNTEN TE INFUSEREN

Consumeer je daarentegen edibles in groten getale, dan kan de MB2e je leven voorgoed veranderen. De MagicalButter Machine, met ondersteuning van slechts een klein beetje extra moeite en gereedschap, kiest de juiste temperatuur, roert, snijdt, vermaalt en kiest de juiste tijdsduur van het gehele proces automatisch. Het is letterlijk een “zet-aan-en-vergeet-situatie”. Er zit een knop op de machine voor de infusie van elk type materiaal, dus er zijn geen ingewikkelde instellingen om te onthouden of te verknoeien. Alles is voorgeprogrammeerd en zodra de MB2e z’n ding heeft gedaan, wordt je hiervan op de hoogte gesteld via een uitmuntende lichtshow en een tweetal bliepjes.

De kleine moeite die je hier zelf voor moet doen resulteert altijd in perfect infusiemateriaal, klaar om gebruikt te worden in honderden - zo niet duizenden - recepten.

WAT VOOR RECEPTEN KAN IK MAKEN MET DE MAGICALBUTTER MACHINE?

Het aantal infusierecepten dat je kan maken is eindeloos. Kokosolie- en boterinfusie om te bakken spreekt voor zich. Maar door ook olijf-, druivenpit-, zonnebloem-, amandel-, walnoot-, sesam-, avocado-, of macadamiaolie te overwegen heb je helemaal een eindeloze hoeveelheid mogelijkheden om je favoriete avondmaal een beetje op te peppen. Of - nog beter - trakteer je vrienden op een sjiek avondmaal dat garant staat voor een memorabele ervaring waar nog jaren over nagepraat zal worden.

En dan zijn we er nog niet! Wat dacht je van appelcider azijn met wat extra pit? Of een cannabistinctuur? Of maak een stevige cannabisolie. Je kan ook wiethoning- of suiker maken om een beetje zoetigheid aan je recepten toe te voegen.

En als dat nog niet genoeg was, kan je zelfs infusiegummies of zalfjes voor zelfgemaakte huidverzorging produceren.

Zoals gezegd, de mogelijkheden zijn eindeloos, en met een beetje creativiteit en experimenteren kom je misschien wel met nog meer nieuwe ontdekkingen op de proppen. Mocht je geen zin hebben om te experimenteren, open dan gewoon het bijgeleverde kookboek of bezoek de site van magicalbutter voor nog meer recepten.

DE MAGICALBUTTER MACHINE SCHOONMAKEN

Een nadeel van infusieboter of -olie maken op traditionele wijze is dat je naderhand altijd flink moet schoonmaken. Zeven, potten, pannen, kaasdoeken, spatels en ander gereedschap zoals mixers moeten altijd schoongemaakt worden zodra je klaar bent.

Dat brengt ons bij nog een reden om de MagicalButter Machine aan te schaffen: je hebt geen extra potten en pannen meer nodig. Behalve boter - eerst smelten en zuiveren voordat het de MB2e ingaat - gaan alle ingrediënten rechtstreeks de pitcher in.

esides that, the MB2e itself is super easy to clean. Due to the high-quality stainless steel used to make the pitcher and the built-in mixer, all leftover material rinses off with ease. The same goes for the PurityFilter™, andBovendien is de MB2e ook zelf gemakkelijk schoon te maken. Dankzij het kwalitatief hoogstaande roestvast staal dat gebruikt is voor de pitcher en de ingebouwde mixer spoel je met gemak al het overgebleven materiaal af. Dat geldt ook voor de PurityFilter™ en de the LoveGlove™ die je gebruikt om je infusie te filteren.

Zodra je de restjes hebt afgespoeld, maakt de MB2e zich min of meer zelf schoon met de “Car-Wash Clean Function”. Vul de pitcher tot de helft met water en zeepsop, druk op de clean-knop en klaar is Kees!

ZAL IK DE MAGICALBUTTER MACHINE KOPEN OF NIET?

Zoals ik in het begin zei: consumeer je infusiegebakjes of kook je met infusieolie op regelmatige basis, dan is het aanschaffen van de MB2e een no-brainer. De hoeveelheid tijd en moeite die je bespaart, rechtvaardigt ontegenzeggelijk het aankoopbedrag, dat überhaupt niet zo hoog ligt.

Wat mij betreft: mijn schoonvader is net langsgeweest met drie potten huisgemaakte honing, die erom smeken op smaak gebracht te worden met wat van mijn eigen kakelverse Bubba Kush, dus ik denk dat ik de MB2e nog maar even aanzet...

→ MagicalButter

 

Magical-butter2_1000x1200