VaporGenie Glass Sherlock

De VaporGenie Glass Sherlock is een unieke, handgeblazen glazen vaporizerpijp die werkt met de befaamde VaporGenie filtertechniek. Dit zorgt ervoor dat het kruid niet verbrand, maar de werkzame stoffen wel optimaal vrijkomen voor inhalatie.

Deze 'Sherlock'-achtige glazen pijp maakt het verdampproces zichtbaar. De damp wordt snel gegenereerd en is vol en krachtig van smaak. Gegarandeerd geen bijsmaakjes!

De VaporGenie GS is vervaardigd uit extra dik, helder borosilicaat glas van het merk Schott uit Duitsland. De dikte van het glas varieert van 2.5 tot 5 mm. Door z'n ontwerp kan de pijp zonder moeite rechtop blijven staan, wat het vullen van de bowl vergemakkelijkt. Het filter boven de bowl is voorzien van een verbinding van geslepen glas.

De bowl van de VaporGenie Glass is zo'n 50% groter dan die van de originele VaporGenie pijp en kan daardoor meer kruid of tabak bevatten.

De VG Glass Sherlock wordt geleverd inclusief gevoerde opbergtas.

Klik om te vergroten

$

1

− $
$

Print deze pagina

Formaat gaasjes16 mm

Een beoordeling toevoegen Meer beoordelingen

 • MrVortex

  2014-09-15

  De vape klassieker en niet voor niets. Dik glas, prettige vorm om vast te houden, je ziet wanneer de vape ontstaat. Kost wel wat, maar het gemak en feeling is de moeite waard.

 • H. Quinnell

  2014-08-12

  They say that there are people who bought this Vaporgenie first and never experienced any other kind of vaporizer. And why would they? It's by far the best vaporizer I own. It's easier to use than the classic Vaporgenie, appears to be more efficient, and it's glass! What more could you want? You even get a nice padded pouch to keep it in. There's a carabiner on it, so you can clip the thing to your pants.

  Just get this one. You want this one. You want the glass sherlock.

 • mira

  2013-07-24

  Ik heb deze al meer dan een jaar geleden via de officiele site van VG besteld toen Azarius hem nog niet aanbood (Azarius is nu goedkoper i.v.m. verzendkosten, invoerbelasting etc.).

  Hij werkt hetzelfde als de houten VaporGenie alleen hij is natuurlijk een stuk mooier (en ik geef sowieso de voorkeur aan glazen pijpen).

  Hij rookt ook een stuk prettiger dan de houten versie omdat de opening van het mondstuk veel groter is.

  Verder heeft hij nog een heel groot voordeel t.o.v. de houten versie (en dit is ook de reden dat ik hem destijds heb aangeschaft), namelijk dat hij transparant is en je dus eventuele rookontwikkeling meteen kan zien. Dit voorkomt dat je per ongeluk iets verbrandt, wat mij bij de houten VG nog wel eens gebeurde.

Dit zeggen onze klanten

Laatst bijgewerkt 2015-11-27 | © 1999-2015 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.