Tabletop vaporizers

Vaporizers die een mooi plekje in je huiskamer verdienen. Deze vaporizers produceren hoogwaardige damp en zijn makkelijk te gebruiken. Waarom jezelf nog langer omringen met stinkende asbakken en rook als je van de zuivere, gezonde aromatische damp van je favoriete kruid kunt genieten?

Sorteer op: standaard - naam - voorraad - Prijs
 • Arizer Extreme Q

  De Arizer Extreme Q is de verbeterde versie van de Arizer Extreme vaporizer uit Canada. De Extreme Q heeft een nieuw design, is zuiniger en heeft een veel stillere ventilator.

  1 stuk – $ 257,22
 • Arizer V-Tower

  Een hoogwaardige vaporizer uit Canada! Bij de ontwikkeling is aandacht besteed aan elk detail om te zorgen dat je jarenlang op het apparaat kunt rekenen.

  1 stuk – $ 198,49
 • AroMed 4.0

  Deze zeer precieze en nauwkeurige vaporizer is ontwikkelt in Duitsland. Geprezen door zowel rokers als niet-rokers. Wordt ook gebruikt voor medicinale doeleinden.

 • HerbalAire Elite

  De HerbalAire ervaring is beter en veelzijdiger dan ooit tevoren met het HerbalAire Elite systeem, voorzien van digitale display, de mogelijkheid om de vaporizer aan te sluiten op een waterpijp en een instelbare pomp met automatische schakelaar.

  1 stuk – $ 304,20
 • HerbalAire H3

  De HerbalAire vaporizer kan gebruikt worden om direct mee te inhaleren, maar je kunt hem ook gebruiken om ballonnen te vullen met gekoelde, krachtige damp.

  1 stuk – $ 233,73
 • Herborizer Bubbler XL

  Ben je gek op bubbler bongs maar wil je de sprong wagen naar de wereld van het verdampen (en dat wil je, alleen al voor je longen), dan voelt de Herborizer Bubbler XL direct vertrouwd aan.

  Dit product is niet voorradig.

 • Herborizer Sphere

  De Herborizer Sphere is gemaakt van PYREX glas, dat extra bestendig is tegen stoten en plotselinge temperatuurveranderingen. Deze hoogwaardige vaporizer is beschikbaar in twee maten. Alleen bij de XL uitvoering kun je de temperatuur zelf instellen.

 • Herborizer Tube

  De Herborizer Tube is een uiterst efficiŽnte en stijlvolle vaporizer. Het is gemaakt van een speciaal soort borosilicaatglas dat extra bestendig is tegen beschadiging en plotselinge temperatuurveranderingen.

 • Noble Vapor VP110

  Zodra je de Noble Vapor VP110 aan zet creŽren de blauwe, groene en rode LEDs een mooie lichtshow. Het ontwerp van deze vaporizer is futuristisch, maar hij is toch zeer makkelijk te gebruiken. Hij is bovendien betaalbaar en makkelijk te vervoeren.

  1 set – $ 52,27
 • PLENTY Vaporizer

  De Plenty is een handheld whip vaporizer gemaakt door het team achter de Volcano vaporizer. De flexibele helix slang zorgt voor optimale koeling van de damp.

  1 stuk – $ 279,53
 • RooR Vapor

  De met de mond geblazen Roor Vapor is de Rolls Royce onder de vaporizers. Het is gemaakt van 3,3 mm borosilicaatglas door de wereldberoemde glasblazers van RooR. Verkrijgbaar in Basic en XL editie.

 • VapeXhale Cloud EVO

  De VapeXhale Cloud EVO is de nieuwe & verbeterde versie van de bekroonde VapeXhale Cloud. Het is de toekomst van high-end thuisvaporizers.

  Dit product is niet voorradig.

 • VapirRise 2.0 Ultimate

  De VapirRise 2.0 is een grensverleggende elektrische vaporizer die de lat voor alle vaporizers een stuk hoger legt. Het is voorzien van een intuÔtieve touchpad, warmt op in minder dan 1 minuut en geeft je de keuze tussen inhalatie via slang of per ballon.

  1 piece – $ 268,96
 • Volcano Classic (Easy Valve)

  De Volcano geldt onder vakspecialisten als de meest geavanceerde en professionele verdamper (vaporizer). De precisie en betrouwbaarheid van de luchttemperatuurregeling is in de praktijk ongeŽvenaard en stelt nieuwe maatstaven onder de vaporizers.

  1 stuk – $ 445,14
 • Volcano Classic (Solid Valve)

  De Volcano geldt onder vakspecialisten als de meest geavanceerde en professionele verdamper (vaporizer). De precisie en betrouwbaarheid van de luchttemperatuurregeling is in de praktijk ongeŽvenaard en stelt nieuwe maatstaven onder de vaporizers.

  1 stuk – $ 445,14
 • Volcano Digit (Easy Valve)

  De Volcano Digit is een vaporizer met een digitale temperatuurregelaar. Het verwarmingselement kan op een exacte temperatuur ingesteld worden, tot 1.5įC precies, en schakelt na 30 minutes vanzelf uit.

  1 stuk – $ 562,59
 • Volcano Digit (Solid Valve)

  De Volcano Digit heeft een digitale temperatuurregelaar. Het verwarmingselement kan op een exacte temperatuur ingesteld worden, tot 1.5įC precies, en schakelt na 30 minutes vanzelf uit.

  1 stuk – $ 562,59
 • De Verdamper

  Deze combinatie van een verwarmingsset en een robuuste glazen waterpijp is de ultieme verdamper. Hij verdampt de werkzame stoffen van kruiden met een temperatuur van 200įC, zodat alleen de nuttige stoffen worden geÔnhaleerd, en niet de schadelijke.

Laatst bijgewerkt 2016-05-02 | © 1999-2016 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.