Aanbiedingen

 • Sale

  Kryptonite

  Kryptonite is een psychedelische mix van aminozuren en gemalen zaden. Geeft euforische energie en een spacy gevoel.

  3 caps – $ 12,82 $ 10,90
 • Sale

  Kanna (Sceletium tortuosum)

  Sceletium tortuosum, beter bekend als kanna, werd gebruikt als genotsmiddel door de Hottentotten in Zuid-Afrika. Het werd gesnoven, gerookt en als thee gedronken. De Nederlanders die later in Zuid-Afrika arriveerden noemden het 'kaugoed'.

  1 g – $ 4,60 $ 3,92
 • Sale

  Peruvian torch (Trichocereus peruvianus) zaden

  Zaden van de Peruvian Torch (Trichocereus peruvianus), een variant van de San Pedro cactus. Een van de snelst groeiende en meest potente mescaline bevattende cactussen.

  20 zaden – $ 5,83 $ 4,95
 • Sale

  Supercaps Xtreme

  Deze extreme formule geeft je een extra stoot energie.

  20 capsules – $ 11,60 $ 10,43
 • Sale

  Lemon (Sjamaan)

  Deze White Widow-soort is gemaakt met geheime genetica. Witte lagen kristallen bedekken deze naar citroen ruikende wietplant. De high is overweldigend. Niet voor niets winnaar van de Highlife Cup 2007 in de categorie 'zaden hydro'.

  12 zaden – $ 87,41 $ 43,70
 • Sale

  Magic Crystal (Sjamaan)

  Deze kruising van White Widow en California Orange heeft een sterke, fruitige smaak. Deze sappige kruising is pure magie. Van Magic Crystal wordt je meer stoned dan high.

  12 zaden – $ 22,14 $ 11,07
 • Sale

  Mystery Widow (Sjamaan)

  Bij de zorgvuldige selectie van soort blijft er altijd een aantal zaden over die niet met zekerheid kunnen worden geÔdentificeerd. Misschien bevat deze mix van onbekende White Widow-zaden wel de prijswinnaars uit het hogere prijssegment.

  12 zaden – $ 23,31 $ 11,65
 • Sale

  Flower Power

  Flower Power is een herbal energizer die je zin geeft om de hele nacht te dansen en feesten. Flower Power bestaat alleen uit natuurlijke ingrediŽnten en geeft je een vrolijke energieboost, waarmee je heel lang door kan feesten.

  6 caps – $ 16,90 $ 14,39
 • Sale

  Flower Power Liquid

  Uit het lab van Magic Touch is deze frisse en sterke vloeibare kruidenmix nu verkrijgbaar. Bevat 20 ml voor 1 of 2 doseringen.

  20 ml – $ 14,57 $ 12,41
 • Sale

  Kanna Happy Honey

  Kanna Happy Honey is een ontspannende mix van honing, kanna (Sceletium tortuosum) en valeriaan wortel. Gemengd door een warme drank zorgt het naast de verfijnde smaak ook voor een uiterst ontspannen gevoel. Verpakt per 5 handige sachets.

  5 packs – $ 7,58 $ 6,41
 • Sale

  Crystal Ryder (Sjamaan) Auto gefeminiseerd

  Crystal Ryder is een autoflowering soort van de tweede generatie. Het kweken is gemakkelijk en kan overal; binnen, buiten, op het balkon of waar dan ook. Binnen 10 weken kun je de oogst binnenhalen, zonder dat je een specifieke lichtcyclus nodig hebt.

  5 zaden – $ 50,11 $ 25,06
 • Sale

  Dwarf Ryder (Sjamaan) Auto gefeminiseerd

  Deze autoflowering soort vormt een mooie plant, die klein blijft en geen specifieke lichtcyclus nodig heeft om tot bloei te komen. Met haar heerlijke, natuurlijke high en frisse dennen- / citrussmaak, is Dwarf Ryder het proberen waard.

  5 zaden – $ 37,88 $ 18,94
 • Sale

  Widow Ryder (Sjamaan) Auto gefeminiseerd

  De twee meest belangrijke eigenschappen van de Widow Ryder zijn haar mogelijkheid tot automatische bloei en de glanzende harskristallen, die haar bloemen bedekken als een deken van maagdelijke sneeuw.

  5 zaden – $ 34,96 $ 17,48
 • Sale

  Intense Skunk (Sjamaan) gefeminiseerd

  Intense Skunk is een mooie kruising van een prachtige soort Skunk en een Ďold schoolí Afghani Hashplant. Door haar betrouwbaarheid en overwegend grootse prestaties is deze soort geschikt voor zowel commerciŽle kweek, als voor de gespecialiseerde kwekers.

  5 zaden – $ 36,13 $ 18,06
 • Sale

  Lady Purple (Sjamaan) Gefeminiseerd

  Dit is een sterke variŽteit van Afghani met een sterke Purple invloed, die zorgt voor een grote opbrengst. Gemakkelijk binnen te kweken, zelfs voor de beginner, maar bloeit in gebieden met een gematigd klimaat ook buiten in de lente en zomer.

  5 zaden – $ 33,80 $ 16,90
 • Sale

  Lemon Bud (Sjamaan) Gefeminiseerd

  Deze dame is weer een andere uitzonderlijke kruising met White Widow. Door de kruising van de soorten White Widow en Big Bud is deze soort perfect voor zowel de beginnende, als de ervaren kwekers.

  5 zaden – $ 34,96 $ 17,48
 • Sale

  Shaman's High (Sjamaan) gefeminiseerd

  Een verbazingwekkende mix van Northern Light en White Widow. Het effect kan slechts beschreven worden als heel erg stoned en is alleen geschikt voor mensen die dit aankunnen!

  5 zaden – $ 49,53 $ 24,77
 • Sale

  The Magician (Sjamaan) gefeminiseerd

  Een magische en erg krachtige flashback naar de eerste Skunk planten en hun voorouders. Een flashback naar een tijd toen de Sativa elementen veel meer aanwezig waren in de Skunk hybriden.

  5 zaden – $ 37,29 $ 18,65
 • Sale

  Shamanic Haze (Sjamaan) gefeminiseerd

  Deze gefeminiseerde Haze soort is een prachtig voorbeeld van een topkwaliteit Haze met alle eigenschappen die je kunt verwachten van een soort waarin Sativa dominant is.

  5 zaden – $ 43,70 $ 21,85
 • Sale

  White Widow (Sjamaan) gefeminiseerd

  Simpelweg een van de besten die je kunt hebben. Haar succes is te wijten aan de enorme populariteit onder de cannabis liefhebbers over de hele wereld.

  5 zaden – $ 50,11 $ 25,06
 • Sale

  Frosty Kush (GreenLabel) gefeminiseerd

  Frosty Kush wedijvert in een Sea of Green, maar kan ook zonder problemen worden gebogen en getraind om meerdere kleine maar compact toppen te vormen.

  3 zaden – $ 24,47 $ 12,24
 • Sale

  Mountain Kush (GreenLabel) gefeminiseerd

  Kush soorten worden geroemd om hun uitstekende medicinale eigenschappen, en de Mountain Kush van GreenLabel vorm hier geen uitzondering. De pijnstillende maar toch actieve high maken het een prima soortje voor overdag.

  3 zaden – $ 24,47 $ 12,24
 • Sale

  White Fruit (GreenLabel) gefeminiseerd

  Deze GreenLabel soort kan in zowel een Sea of Green (SOG) als Screen of Green (SCROG) gekweekt worden. Ondanks de friszoete smaak beschikt White Fruit over een sterke high die zeker niet onderschat moet worden.

  3 zaden – $ 23,31 $ 11,65
 • Sale

  Kanna (Sceletium Tortuosum) extract 10x

  Een krachtig extract van Sceletium tortuosum (Kanna), 10 keer sterker dan het gedroogde kruid. Kanna komt van oorsprong uit Zuid-Afrika, waar het al meer dan een eeuw gebruikt wordt vanwege haar opbeurende eigenschappen.

  1 g – $ 11,07 $ 9,32
 • Sale

  Critical Pride (Zambeza) gefeminiseerd

  Critical Pride is een soort die relatief klein blijft, maar toch een mooie opbrengst als resultaat geeft. Het is een mooie compacte wietplant met dunne donkergroene bladeren en een sterke geur.

  5 zaden – $ 32,57 $ 16,90
 • Sale

  Fruit Juice (Zambeza) gefeminiseerd

  De Fruit Juice is een F1 Hybride van de bekende Blueberry en de White Widow. Ze heeft een zeer intense aroma, smaak en kleur. Ze smaakt naar White Widow en heeft de geur van Blueberry.

  5 zaden – $ 33,74 $ 16,90
 • Sale

  Happy Skunk (Zambeza) gefeminiseerd

  Happy Skunk is een zeer belangrijke kruising in de geschiedenis van de cannabis. Het is een van de meest succesvolste en sterkste kruisingen tussen een Indica en Sativa.

  5 zaden – $ 29,08 $ 14,57
 • Sale

  Ice Lady (Zambeza) gefeminiseerd

  Ice Lady is een speciale kruising tussen Afghan, Northern Light, Skunk en Shiva. Het is een perfecte commerciŽle soort met grote opbrengst, sterke geur en gemiddeld tot hoog THC gehalte.

  5 zaden – $ 33,74 $ 16,90
 • Sale

  Northern Vision (Zambeza) gefeminiseerd

  Northern Vision is al een zeer oude en bekende soort. De plant is ontwikkeld in de jaren zeventig en is tot op de dag van vandaag nog extreem populair. In de jaren 80 kwam de soort naar Nederland.

  5 zaden – $ 33,74 $ 16,90
 • Sale

  Power Bud (Zambeza) gefeminiseerd

  Power Bud is een zeer populaire commerciŽle cannabis soort. Ze is eenvoudig, groeit enorm snel en is uiterst betrouwbaar.

  5 zaden – $ 33,74 $ 16,90
 • Sale

  Sweet Moby (Zambeza) gefeminiseerd

  De Sweet Moby is een sterke Sativa soort en is ontstaan uit een kruising met 2 van onze beste Indica en Sativa soorten.

  5 zaden – $ 33,74 $ 16,90
 • Sale

  Spirit Haze (Zambeza) gefeminiseerd

  De Spirit Haze van Zambeza is een kruising tussen een echte Haze plant en een automatica. Op deze manier veranderd de karakteristieke smaak van de gewone autoflowering in een Haze achtige smaak.

  5 zaden – $ 34,91 $ 17,48
 • Sale

  White Cheese (Zambeza) gefeminiseerd

  White Cheese is een legendarische soort en komt oorspronkelijk uit Engeland. Het is een kruising tussen twee hoogwaardige wietsoorten.

  5 zaden – $ 33,74 $ 16,90
 • Sale

  Missing (Eva Seeds) gefeminiseerd

  Deze plant is speciaal voor veeleisende gebruikers als het aankomt op smaak en sterkte. Missing heeft een zeer sterk effect en wordt aangeraden voor ervaren gebruikers.

  3 zaden – $ 31,47 $ 15,73
 • Sale

  Nexus (Eva Seeds) gefeminiseerd

  Nexus van Eva Seeds is ideaal voor het planten in zeer arme bodem. Het maakt het mogelijk meer zaden te planten op dezelfde ruimte vanwege de schaarse vertakkingen.

  3 zaden – $ 20,98 $ 10,49
 • Sale

  Special Mix 1 (Eva Seeds) gefeminiseerd

  Dit mix pack bevat 6 zaden: 2 x Monster, 2 x African Free en 2 x Missing zaden.

  6 zaden – $ 48,95 $ 24,47
 • Sale

  Special Mix 2 (Eva Seeds) gefeminiseerd

  De tweede Eva Seeds special mix bevat 6 zaden van de volgende stammen: Veneno, Nexus en Jamaican Dream.

  6 zaden – $ 59,44 $ 29,72
 • Sale

  Special Mix 3 (Eva Seeds) gefeminiseerd

  Deze mix bevat enkele van de grootste genetica van Eva Seeds. Mix 3 bevat 2 x Pink Plant, 2 x TNT Kush en 2 x Papa's Candy.

  6 zaden – $ 59,44 $ 29,72
 • Sale

  TNT Kush (Eva Seeds) feminized

  TNT Kush is gemaakt om alle indica liefhebbers weg te blazen. Ze heeft een speciale en distinctieve smaak met een zeer ontspannend en medicinaal effect.

  3 zaden – $ 29,14 $ 14,57
 • Sale

  Veneno (Eva Seeds) gefeminiseerd

  Veneno is een hybride indica, zeer productief en zoet. De plant heeft een zacht, ontspannend effect. Ga achterover zitten en geniet.

  3 zaden – $ 34,96 $ 17,48
 • Sale

  Amnesia Mistery (Positronics) gefeminiseerd

  Amnesia Mistery heeft een onvergetelijke ervaring in smaak en effect. Mysterieuze genetica geeft haar een enorm formaat en veel bloemen.

  5 zaden – $ 52,45 $ 26,22
 • Sale

  Black Widow (Positronics) gefeminiseerd

  Black Widow is een bijna pure Indica met een menthol smaak. Ontspannend effect. Aangeraden voor medicinaal gebruik.

  5 zaden – $ 50,11 $ 25,06
 • Sale

  Caramelice (Positronics) gefeminiseerd

  Op de zoete smaak van Caramelice zal je zeker verliefd worden. Grote colas. Gemiddeld hoog, psychoactief.

  5 zaden – $ 45,45 $ 22,73
 • Sale

  Claustrum (Positronics) gefeminiseerd

  Claustrum is een Sativa hybrid. Typische incens Haze aroma met stimulerende en energieke effecten.

  5 zaden – $ 54,78 $ 27,39
 • Sale

  Critical Express (Positronics) gefeminiseerd

  De automatische versie van de prijswinnende Critical Mass heeft alle eigenschappen die de strain bekend maakte: geur, smaak, grote oogst.

  5 zaden – $ 36,13 $ 18,06
 • Sale

  Cum Laude (Positronics) gefeminiseerd

  Cum Laude is ontstaan als erkenning voor Mr. Antonio Escohotado, voor zijn werk voor de cannabis scene. Leraar, filosoof, schrijfer.. hij is een van de grootste denkers van deze eeuw.

  5 zaden – $ 58,27 $ 29,14
 • Sale

  Grapefruit (Positronics) gefeminiseerd

  Positronics kwaliteit voor een onweerstaanbare prijs. Grapefruit is een van de meest populaire planten vanwege de productie en fruitige, zoete smaak.

  5 zaden – $ 29,14 $ 14,57
 • Sale

  Indica Collection (Positronics) gefeminiseerd

  Deze Indica Mixpack bevat elk 2 Indica zaden van de strains: Black Widow, Blue Rhino en Critical #47

  6 zaden – $ 64,10 $ 32,05
 • Sale

  Purple Haze#1 (Positronics) gefeminiseerd

  De effecten van Purple Haze #1 zijn psychoactief en langdurend. Deze hippie geest is besmettelijk!

  5 zaden – $ 58,27 $ 29,14
 • Sale

  Sativa Collection (Positronics) gefeminiseerd

  Deze Sativa Mixpack bevat 2 Sativa zaden van elke strain: Claustrum, Jack Diesel en Purple Haze #1.

  6 zaden – $ 64,10 $ 32,05
 • Sale

  Supercheese (Positronics) gefeminiseerd

  Een commerciŽle strain van een grote naam. Supercheese zal je meenemen naar de voorouders van Skunk, met een sterke en penetrante geur van oude kaas. Makkelijk te kweken.

  5 zaden – $ 40,79 $ 20,40
 • Sale

  Uvuma-omhlope (Synaptolepis kirkii)

  Uvuma-omhlope wordt traditioneel gebruikt door de Zulu en Xhosa om spirituele visioenen en dromen op te weken. Wanneer het wordt ingenomen vlak voor het slapen gaan wordt de mentale helderheid in de droomstaat verbeterd, wat kan leiden tot lucide dromen.

  powder, 3 g – $ 7,58 $ 6,82
 • Sale

  Douce Nuit (French Touch Seeds) gefeminiseerd

  French Touch heeft hun waardevolle Northern Light gekruist met een geweldige Kush. Het relaxende effect is ideaal voor mensen die lijden aan fysieke pijn of moeite hebben met slapen.

  3 zaden – $ 26,51 $ 13,29
 • Sale

  Frencheese (French Touch Seeds) gefeminiseerd

  Frencheese is een kruising tussen Super Skunk en Master Kush, die bekend staat vanwege de doeltreffendheid tegen stress en de euforische werking.

  1 zaadje – $ 8,51 $ 4,25
 • Sale

  Fil Rouge (French Touch Seeds) regular

  Fil Rouge is een zeer speciaal voor French Touch omdat het een pure landras is, wat is gevraagd door enthousiasten van cultivatie zodat ze hun eigen selectie en kruisingen konden maken.

  6 zaden – $ 33,80 $ 16,90
 • Sale

  Irie (French Touch Seeds) regular

  French Touch presenteert de eerste regular variŽteit, Irie. Een aangename roker, vol met smaken en zeer geurrijk. Pas op voor de buren!

  6 zaden – $ 33,80 $ 16,90
 • Sale

  Sativa des Rois (French Touch Seeds) gefeminiseerd

  Na een extensieve selectie van AK-47, heeft French Touch de eigenschappen van de beste Sativa AK-47 gecombineerd. De Sativa des Rois is klaar om geoogst te worden halverwege oktober.

  1 zaadje – $ 10,61 $ 5,30
 • Sale

  AC Diesel (Homegrown Fantaseeds)

  Een zeer geurrijke strain die mooi gestructureerd groeit met zeer harsige buds en een smaak om niet te vergeten.

  5 zaden regular – $ 36,13 $ 18,06
 • Sale

  Northern Lights (Homegrown Fantaseeds)

  De Northern Light komt van oorsprong uit Afghanistan en is een 100% pure Indica strain met drie Cannabis Cup Awards. Een makkelijk te kweken plant; geschikt voor zowel binnen en kas kwekers.

  5 zaden gefeminiseerd – $ 40,79 $ 20,40
 • Sale

  Afghani (Homegrown Fantaseeds)

  Deze Afghani is een product van vele jaren van ontwikkeling om de ware potentie en smaak van deze strain te behouden en verbeteren.

  5 zaden gefeminiseerd – $ 40,79 $ 20,40
 • Sale

  Amazing Haze (Homegrown Fantaseeds)

  Rijke smaken in combinatie met een extreem sterke high heeft de Haze tot een onmiddellijk succes gemaakt.

  5 zaden gefeminiseerd – $ 52,45 $ 26,22
 • Sale

  White Widow (Homegrown Fantaseeds)

  Een perfect huwelijk tussen Braziliaanse en Zuid Indiaase genetica. Ze kan hoge opbrengsten produceren met een constant hoge kwaliteit en een kock-out stoned effect.

  5 seeds regular – $ 36,13 $ 18,06
 • Sale

  SPR Haze (Homegrown Fantaseeds) gefeminiseerd

  SPR Haze heeft een rijke, langdurende smaak met een vleugje Amnesia in de nasmaak en zal de ware fijnproever plezieren.

  5 zaden – $ 40,79 $ 20,40
 • Sale

  Armageddon (Homegrown Fantaseeds)

  Deze plant bevat alle ingrediŽnten die een kweker verlangt in een strain. Verwacht een makkelijk te kweken plant met hoge opbrengsten van kwaliteit buds.

  5 zaden gefeminiseerd – $ 52,45 $ 26,22
 • Sale

  Skunk #1 (Homegrown Fantaseeds)

  Een perfecte harmonie tussen Afghani, Mexican en Colombian genetica die de meeste type Cannabis hebben beÔnvloed na de ontdekking van deze potentiŽle strain.

  5 zaden regulier – $ 15,73 $ 7,87
 • Sale

  Big Bud (Homegrown Fantaseeds)

  Dit is een strain met de grootste buds van de Skunk familie en heeft ondersteuning nodig gedurende het bloeiproces om te voorkomen dat de plant onder haar eigen gewicht zwicht.

  5 zaden gefeminiseerd – $ 40,79 $ 20,40
 • Sale

  California Orange (Homegrown Fantaseeds) regular

  Deze Cannabis Cup winnende variŽteit biedt een sterke, heldere high balancerend tussen fysiek en cerebraal.

  5 zaden regular – $ 18,65 $ 9,32
 • Sale

  Caramella (Homegrown Fantaseeds) feminized

  De Caramella produceert dikke buds en een frisse geur met een vleugje karamel.

  5 zaden – $ 40,79 $ 20,40
 • Sale

  Haze (Homegrown Fantaseeds) gefeminiseerd

  Sativa! Dit is een langzame plant, maar bekend om de speciale kwaliteiten. De plant zet de standaard voor alle Sativa types.

  5 zaden – $ 40,79 $ 20,40
 • Sale

  Homegrown Cheese (Homegrown Fantaseeds) gefeminiseerd

  Het was 2004 toen Homegrown Fantasy een Cannabis Cup won voor deze 'onmiddellijk bekende' strain uit het Verenigd Koninkrijk.

  5 zaden – $ 40,79 $ 20,40
 • Sale

  Indoor Mix (Homegrown Fantaseeds) regulier

  De indoor mix biedt je een verscheidenheid aan zaden die allemaal geschikt zijn voor binnenkweek.

  5 zaden – $ 12,82 $ 6,41
 • Sale

  Jack Herer (Homegrown Fantaseeds) gefeminiseerd

  De immens populaire Jack Herer Hybrid strain van Homegrown Fanatseeds is nu beschikbaar als 100% vrouwelijk zaden.

  5 zaden – $ 40,79 $ 20,40
 • Sale

  K2 (Homegrown Fantaseeds)

  Nog een strain van de Hindukush familie, deze keer gekruist met een White Widow om het THC niveau te verhogen terwijl het Hindukush groeipatroon wordt behouden.

  5 zaden gefeminiseerd – $ 40,79 $ 20,40
 • Sale

  Mango (Homegrown Fantaseeds) gefeminiseerd

  De smaakvolle Mango is een overwegend Indica kruising tussen Afghani en de populaire KC33

  5 zaden – $ 52,45 $ 26,22
 • Sale

  Masterkush (Homegrown Fantaseeds) gefeminiseerd

  Een pure 100% Indica strain van de Hindukush familie.

  5 zaden – $ 40,79 $ 20,40
 • Sale

  Original Misty (Homegrown Fantaseeds) regular

  De Original Misty is een van de beste producenten in termen van opbrengst en vereist niet veel aandacht tijdens het kweken.

  5 zaden – $ 33,22 $ 16,61
 • Sale

  Kanna (Sceletium tortuosum) UC extract

  Kanna UC extract bevat een hogere concentratie van de alkaloÔde mesembrine dan andere extracten, wat deze versie veel krachtiger maakt. Mesembrine is verantwoordelijk voor het kalmerende effect waar alle Sceletium tortuosum extracten bekend om staan.

  1 g – $ 16,26 $ 13,81
 • Sale

  Kanna (Sceletium tortuosum) UC 2 extract

  Kanna UC 2 extract bevat meer dan genoeg actieve alkaloÔden om een golf aan euforie te geven met een rustgevend, bedwelmend gevoel. Eťn gram is voldoende voor 5 - 10 doseringen.

  1 g – $ 17,42 $ 14,80
 • Sale

  Excalibur (Eva Seeds) gefeminiseerd

  Een zeer productieve plant met een grote, compacte centrale top. Het effect is zeer krachtig en aangenaam met een frisse en blijvende smaak. Speciaal ontworpen voor gebruikers met een hoge THC-tolerantie.

  3 zaden – $ 29,14 $ 14,57
 • Sale

  Tao

  De TAO Essential Oil Vaporizer is een vaporizer met een heel strak pen design. Het is speciaal ontworpen voor het gebruik van oliŽn. Hij is 15 cm lang waardoor het perfect in je handpalm past en hij is binnen 5 seconden opgewarmd!

  Satin Black – $ 52,39 $ 41,90
 • Sale

  Nexxus

  Met de Nexxus pen-style vaporizer van Got Vape kun je snel en eenvoudig genieten van essentiŽle oliŽn damp, waar je ook bent. Er kan 1.6 ml vloeistof in en op een volle batterij biedt het tot 800 trekjes.

  Double Pack, Burl Wood – $ 66,37 $ 53,09
 • Sale

  Sutra Single Pack

  De Sutra vaporizer pen levert het bewijs dat een vaporizer niet een eindeloze verscheidenheid aan functies hoeft te bieden om goed te functioneren. Deze creatie van Got Vape heeft maar ťťn doel: het vaporizen van oliŽn.

  Carbon fiber – $ 66,37 $ 53,10
 • Sale

  Sutra Double Pack

  De Sutra Double Pack heeft twee Sutra Essential Oil vaporizer pennen voor een speciale prijs. Zo kun je er eentje als cadeau weggeven of lekker voor jezelf houden als achterhandje.

  Carbon fiber – $ 93,18 $ 74,53
 • Sale

  Stacker 2 Black Burn

  Black Burn is een hardcore stacker: sterker dan ooit en zonder twijfel de beste en meest effectieve vetverbrander op dit moment. Geeft energie en onderdrukt honger: verlies tot 2 kilo per week!

  120 capsules – $ 40,73 $ 36,65
 • Sale

  CBD Black Widow (Positronics) gefeminiseerd

  CBD Black Widow is een bijna pure indica met een mentholsmaak. Ontspannend effect. Aanbevolen voor haar hoog CBD-gehalte.

  5 zaden – $ 52,45 $ 26,22
 • Sale

  CBD Critical#47 (Positronics) gefeminiseerd

  CBD Critical#47 is versie van Critical#47 met hoge CBD waarde, een geweldige hyrbridisatie tussen twee van de meest zoete variŽteiten op de markt: Critical Mass en AK47.

  5 zaden – $ 52,45 $ 26,22
 • Sale

  e-Nargy e-liquid nicotinevrij

  Vloeistof voor atomizers in handige 10 ml flesjes en verkrijgbaar in verschillende verleidelijke, nicotinevrije smaakjes. Deze e-liquid is een dunne vloeistof die met name geschikt is voor E-sigaretten en pen vaporizers.

  Appel – $ 5,77 $ 2,91
 • Sale

  e-Nargy e-liquid met nicotine

  Vloeistof voor atomizers in handige 10 ml flesjes en verkrijgbaar in verschillende verleidelijke, nicotinevrije smaakjes. Deze e-liquid is een dunne vloeistof die met name geschikt is voor E-sigaretten en pen vaporizers.

  Bosbes, 6 mg – $ 5,77 $ 2,91
 • Sale

  Spazzstick lippenbalsem met cafeÔne

  Spazzstick is een lippenbalsem die grote hoeveelheden cafeÔne bevat. Het is zelfs 's werelds enige cafeÔnehoudende lippenbalsem. Spazzstick houdt je lippen vochtig, volledig onbevroren en heeft een smaak om je lippen bij af te likken.

  Chocolade cake – $ 5,24 $ 4,20
 • Sale

  Imag Junior

  De Imag Junior is een van de snelste en gemakkelijkste manieren om onderweg te verdampen. Het is zelfs een van 's werelds kleinste vaporizers. De keramische kruidenkamer met atomizer is geschikt voor kruiden, oliŽn en concentraten.

  Goud – $ 40,73 $ 36,71
Laatst bijgewerkt 2015-01-30 | © 1999-2015 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.