Morning Glory (Ipomoea tricolor) zaden

De correcte Nederlandse benaming voor morning glory is 'blauwe winde'. De zaadjes van de morning glory plant (Ipomoea tricolor) bevatten een natuurlijk tryptamine, genaamd Lysergic Acid Amide (LSA), dat nauw verwant is aan LSD. De zaadjes kunnen worden gegeten.

Morning glory is ook populair als klimplant en heeft erg mooie bloemen. Er bestaan verschillende soorten Morning glory. Op het moment verkopen wij Heavenly Blue, Flying Saucers, Pearly Gates en Blue Star. Heavenly Blue zaadjes zijn het populairst; ze worden gebruikt om te trippen omdat ze het hoogste LSA-gehalte hebben. De beschrijving van effecten en gebruikersinfo hebben enkel betrekking op deze soort.

De andere soorten worden vooral gekweekt voor decoratieve doeleinden. Flying Saucer staat bekend om zijn 10 cm grote bloemen, lila tot hemelsblauw met wit gestreept. Pearly Gates heeft helder witte bloemen met crŤmekleurige kelk. Blue Star heeft lichtblauwe bloemen met strepen die een ster vormen, en een goudgele kelk.

Klik om te vergroten

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Lees alstublieft onze Veelgestelde vragen (FAQ) pagina voor meer informatie.

Print deze pagina

Morning Glory effecten

Net zoals LSD is LSA een 'psychedelicum' met sterke mentale effecten. Het kan je een stille en dromerige ervaring geven. De belangrijkste effecten zijn een dromerig bewustzijn, nieuwe inzichten, opgewektheid, en een sterke interesse in de dingen om je heen.
Houd er wel rekening mee dat er bij-effecten zijn zoals een extreem mellow gevoel en een stevige misselijkheid voor aanvang van de trip, dat meer dan een uur aan kan houden.

Hoe gebruik je Morning Glory zaadjes

Omdat de zaadjes gegeten worden, wordt de werking beÔnvloed door wat je het laatste hebt gegeten. Op een relatief lege maag (probeer van tevoren 4 ŗ 6 uur niet te eten) zullen de eerste effecten, in de vorm van misselijkheid, na een uur te merken zijn. Het kan enkele uren duren voordat de psychedelische effecten het sterkst zijn. De gehele ervaring duurt tussen de 6 en 10 uur.

Hoe doseer je morning glory zaadjes (Erowid):


Licht50-100 zaadjes1.5-3 gram
Medium100-250 zaadjes3-6 gram
Sterk250-400 zaadjes6-10 gram
Zwaar400+ zaadjes10+ gram

Verschillende methoden:
 • Zo lang mogelijk kauwen en doorslikken.
 • Vermaal de zaadjes en laat ze een half uur weken in water. Filter het een beetje en drink het op.
 • Leg de zaadjes voor 3-4 dagen in het water (ververs het water regelmatig). Eet de zaadjes na het verwijderen van de witte, zachte substantie die er omheen is gaan zitten. Dit is de beste manier om de negatieve effecten te omzeilen, al wordt het effect van de morning glory zaadjes wel wat minder.

Waarschuwing

Je kan een fantastische en wonderbaarlijke ervaring beleven met de zaadjes van de morning glory plant, maar er zijn wel wat regels waar je je aan moet houden!
Bestuur geen voertuigen, geen deelname aan het verkeer.
Gebruik geen morning glory zaadjes als je zwanger bent of borstvoeding geeft.
Personen die zich depressief, bang of verdrietig voelen worden afgeraden om producten zoals morning glory zaadjes te gebruiken.
Personen met schizofrenie in de familie moeten erg voorzichtig zijn met het gebruik van deze zaadjes, omdat het psychische problemen kan veroorzaken.
Combineer LSA niet met alcohol, medicijnen en MAO-remmers.

Azarius Encyclopedie: Veilig Trippen

Links

Je kan veel informatie vinden over de morning glory op Erowid

Een beoordeling toevoegen Meer beoordelingen

 • Spaceman

  2014-08-14

  Hey een vraagje, bevatten deze zaden pesticide?

  [Antwoord van Azarius: Nee, deze zaden (en de plant) zijn niet behandeld met pesticiden]

 • Jes

  2014-07-14

  Ik werd er rustig van, had een licht trippend gevoel. Niets visueel, eerder in gedachten/ ervaring van geluid. Heb misschien wel iets te weinig ervan genomen. (Was geen 3g denk ik) Volgens mij heb ik er in ieder geval wat meer van nodig.

  Het lastige is natuurlijk het misselijkheidsgevoel. Ik was niet echt misselijk (mijn vriend wel), maar had wel last van mijn maag.

  Ben benieuwd naar de effecten met wat meer ervan.

 • LSA

  2014-03-18

  Het werkt fantastisch, veel mensen vinden het slechter dan paddo's
  omdat het niet erg lekker is( paddo's ook niet echt) en je er misselijk van word.

  Maar het effect is voor mij veel kalmer dan paddo's
  plus je word er niet zo lam van. Ik verlies niet de zin om te bewegen,
  lekker een wandeling maken met je vrienden op dit spul is fantastisch
  Hoe wij het hebben gedaan:
  Alle zaadjes met de koffiemolen tot poeder vermaalt.
  We waren met z'n vieren dus 20 zaadjes (Als het je eerste keer is doe wat azarius zegt 3 is genoeg, als de trip niet opkomt wacht. het werkt niet zoals bij wiet meer is niet heviger maar langer)
  Nadat ik er warm water bij had gedaan (90-80 graden) en alles was afgekoeld. Heb ik het in 4 bekers gegoten (eerst schudden met de kan dan word het poeder weer goed verdeeld) We hebben het bruine slurry achtige drankje langzaam (over een periode van 20 minuten) opgedronken met honing en terwijl we bounty's aan het eten waren.
  Wat het effect echt verbeterd is om de laatste slokken wat langer in je mond te houden dan normaal, je maag neemt LSA niet zo super goed op je slijmklieren doen dat wel.

  30 minuten later: Ik Ben misselijk maar ik voel ook een lichte buzz

  60 min: De misselijkheid is weg en het voelt alsof ik op een dik tapijt lig
  en de haartjes van het tapijt langs mijn lichaam strijken (heel apart aangenaam gevoel)

  1,5 uur : De sfeer in de kamer werd steeds beter iedereen werd socialer
  en we hadden allemaal het gevoel van ''hť heb jij het goed, oke dan heb ik het ook goed''. Het is een beetje moeilijk te beschrijven hoop dat jullie het snappen.

  2 uur : Iedereen werd actief, in mijn ooghoeken zag ik kleurige licht flitsen.
  We besloten om te gaan wandelen het was vrij laat in de avond maar nog niet pik donker. Eerst waren we een beetje bang om naar buiten te gaan
  maar het was eigenlijk wel spannend. We zijn toen gaan lopen. Als je eenmaal aan het lopen bent voelt het fantastisch de lucht voelt veel dunner/sneller aan dan normaal het voelt alsof je helemaal niks weegt

  3 uur: De trip bereikte zijn hoogtepunt het was nu donker we zaten aan zo'n picknick tafel en zaten allemaal te praten over hoeveel dimensies er nou eigenlijk waren (beetje vaag onderwerp maar alles was vaag in deze trip). Qua halicunaties viel het heel erg mee geen heel duidelijke realiteits veranderingen.

  5uur: We gingen naar huis het was al laat en besloten te gaan slapen.
  De trip was nu wel echt aan het minderen en het tapijt-gevoel kwam weer terug ik heb toen heerlijk geslapen

  HWB/LSA is voor mij echt een van de leukste legale drugs (maar ieder zijn eigen mening) Zeker voor herhaling vatbaar

  ps. Ik heb het eerst niet bij Azarius bestelt maar ergens anders
  maar ik hoorde dat de service van azarius uitstekend was en heb toen een kijkje op hun site genomen. Gek dat ik hier nooit iets bestelt heb maar ik zag dat ze allemaal leuke dingen hadden dus ik heb dit keer een hele handel presentjes gehaald ik hoop het spoedig te ontvangen en zal dan weer reviews posten

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Raadpleeg onze disclaimer voor meer informatie. Controleer ook goed of dit product legaal is in jouw land. Wij kunnen dit product in ieder geval niet verzenden naar de volgende landen:

AustraliŽ, BraziliŽ, ItaliŽ, Noorwegen, Polen, Rťunion Eiland en Verenigde Staten.

Laatst bijgewerkt 2014-11-01 | © 1999-2014 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.