Cultiveren

Hier vind je diverse producten en hulpmiddelen voor het ontkiemen, wortelen van stekken en om het kweken van sterke, gezonde planten te bevorderen.

 • Bactrex (Biotabs)

  Bactrex bevat een uitgekiende mix van natuurlijke, 100% organische bodembacteriŽn voor het wortelstelsel. Het geeft je stekjes of zaailingen een vruchtbare bodem om snel tot gezonde planten uit te groeien.

  50 g – $ 25,13
 • Biotabs plantenvoeding

  De biologische voedingstabletten van Biotabs maken het kweken eenvoudig voor iedereen - geen gedoe met het meten van EC of pH voor de juiste dosering & 100% biologisch!

  10 tabletten – $ 12,85
 • Biotabs starterskit

  Deze complete starterskit bevat diverse Biotabs 100% biologische kweekproducten met voldoende voedingsstoffen voor 5 - 10 planten. Geschikt voor de binnen- en buitenkweek. Big roots, big fruits, big yields!

  1 stuk – $ 51,94
 • Buffertablets

  De buffer-tablet bevat de belangrijkste combinatie van verschillende soorten kalk en de juiste bodembacteriŽn om deze kalk optimaal te bufferen in de bodem.Tevens bevat deze tablet mest stoffen en stikstof bindende en fosfaat oplossende bacteriŽn stammen

  20 tabs – $ 21,78
 • Guerrilla pack (Biotabs)

  De Guerrilla pack is een alles-in-een kweek pack met 100% biologische plantenvoeding. Het pack bevat 20 Guerrilla tabs en 500 ml Guerrilla juice. Begin meteen met kweken, binnen of buiten.

  1 stuk – $ 27,37
 • Guerrilla tabs (Biotabs)

  Guerrilla tabs zijn nog een Nederlandse vindingrijkheid die het binnen en buiten kweken makkelijker maakt voor iedereen. Deze biologische booster-tabletten verbeteren de microbiologische activiteit in de grond.

  20 tabs – $ 12,85
 • Mycotrex (Biotabs)

  Mycotrex zorgt voor een dramatische verbetering van groeisnelheid en oogst, dankzij een mix van nuttige biologische bodembacteriŽn. De unieke eigenschappen van deze mix zorgen voor een toename van het wortelvolume tot wel 700%.

  100 g – $ 33,46
 • Orgatrex (Biotabs)

  Orgatrex is een volkomen biologische vloeibare plantenvoeding die harmonieus met de natuur samenwerkt om jou grotere & gezondere planten te geven. Bevat geen schadelijke chemicaliŽn en het is niet nodig om pH of EC te meten.

  Dit product is niet voorradig.

 • Propagator Pro

  De Propagator Pro creŽert de perfecte omstandigheden voor ontkieming van je zaden.

  1 stuk – $ 16,20
 • Root Pouch

  De Root Pouch is een bekroonde bloempot gemaakt van stof en geschikt voor zowel binnen- als buitenkweek.

 • Smart Pot

  Smart Pots zijn containers met een zachte stof die sterk genoeg zijn om grote planten te ondersteunen, maar biedt ook beluchting van de wortels.

 • Spongepot

  De Spongepot biedt een eenvoudige manier om zaden te ontkiemen met weinig kans op complicaties. Spongepots bestaan uit verschillende soorten turf en kokos, gebonden door een organische lijm, waardoor het sponsachtig aanvoelt.

  1 stuk – $ 6,70
 • Spongepot Roots

  De Spongepot Roots kit is een eenvoudig te gebruiken medium voor het laten wortelen van stekken. Effectief voor alle soorten planten en 100% organisch.

  1 stuk – $ 6,70
 • Startrex (Biotabs)

  Met deze biologische voeding verbeter je de bodemomstandigheden en geef je een boost aan de ontwikkeling van je planten. Startrex geeft planten de kracht om de lucht in te schieten!

  1.5 kg – $ 19,55
Laatst bijgewerkt 2015-03-31 | © 1999-2015 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.