Cultiveren

Hier vind je diverse producten en hulpmiddelen voor het ontkiemen van zaden, wortelen van stekken en voor het kweken van sterke, gezonde planten.

De beste plantenvoeding voor je (psychedelische) tuin

Met de juiste combinatie van voedingsstoffen en een klein beetje liefde heb je binnen no time de meeste prachtige bloeiende morning glory staan, of de lekkerste paprika zo uit je achtertuin!

 • Sale

  Bactrex (Biotabs)

  Bactrex bevat een uitgekiende mix van natuurlijke, 100% organische bodembacteriŽn voor het wortelstelsel. Het geeft je stekjes of zaailingen een vruchtbare bodem om snel tot gezonde planten uit te groeien.

  Dit product is niet voorradig.

 • Sale

  Biotabs plantenvoeding

  De biologische voedingstabletten van Biotabs maken het kweken eenvoudig voor iedereen - geen gedoe met het meten van EC of pH voor de juiste dosering & 100% biologisch!

  10 tabletten – $ 13,51 $ 10,81
 • Sale

  Boom Boom Spray (Biotabs)

  Boom Boom Spray is een van de meest complete voedingsproducten van Biotabs. Het ondersteunt je planten op drie manieren: het helpt tegen stress, geeft extra voeding en verbetert de groei en bloei. Kortom: een topproduct!

  250 ml – $ 40,52 $ 32,42
 • Sale

  Buffertablets

  De buffer-tablet bevat de belangrijkste combinatie van verschillende soorten kalk en de juiste bodembacteriŽn om deze kalk optimaal te bufferen in de bodem.Tevens bevat deze tablet mest stoffen en stikstof bindende en fosfaat oplossende bacteriŽn stammen

  Dit product is niet voorradig.

 • Sale

  Guerrilla pack (Biotabs)

  De Guerrilla pack is een alles-in-een kweek pack met 100% biologische plantenvoeding. Het pack bevat 20 Guerrilla tabs en 500 ml Guerrilla juice. Begin meteen met kweken, binnen of buiten.

  Dit product is niet voorradig.

 • Sale

  Guerrilla tabs (Biotabs)

  Guerrilla tabs zijn nog een Nederlandse vindingrijkheid die het binnen en buiten kweken makkelijker maakt voor iedereen. Deze biologische booster-tabletten verbeteren de microbiologische activiteit in de grond.

  20 tabs – $ 13,51 $ 10,81
 • Sale

  Mycotrex (Biotabs)

  Mycotrex zorgt voor een dramatische verbetering van groeisnelheid en oogst, dankzij een mix van nuttige biologische bodembacteriŽn. De unieke eigenschappen van deze mix zorgen voor een toename van het wortelvolume tot wel 700%.

  100 g – $ 35,18 $ 28,14
 • Sale

  Orgatrex (Biotabs)

  Orgatrex is een volkomen biologische vloeibare plantenvoeding die harmonieus met de natuur samenwerkt om jou grotere & gezondere planten te geven. Bevat geen schadelijke chemicaliŽn en het is niet nodig om pH of EC te meten.

  1 L – $ 17,56 $ 14,05
 • Sale

  PowderFeeding Grow

  Speciaal ontworpen voor wanneer de moeder plant in vegetatieve staat verkeerd. Het geeft volledig uitgebalanceerde voedingsbenodigdheden voor jonge plantjes en gewortelde stekkies. Bevat alle basis mineralen en spoorelementen in een zeer oplosbare vorm.

 • Sale

  PowderFeeding Hybrids

  Speciaal ontworpen voor de gehele cyclus van hybride soorten, van zaadje tot oogst. PowderFeeding Hybrids geeft je de beste gebalanceerde voedingsbenodigdheden voor planten tijdens de vegetatie, groei en bloei.

 • Sale

  PowderFeeding Long Flowering

  Plantenvoeding voor planten met een langere bloeiperiode. Zeer eenvoudig om te gebruiken en garandeert optimale omstandigheden.

 • Sale

  PowderFeeding Short Flowering

  Plantenvoeding voor planten met een kortere bloeiperiode. Eenvoudig om te gebruiken en garandeert optimale omstandigheden.

 • Sale

  Propagator Pro

  De Propagator Pro 2 creŽert de perfecte omstandigheden voor ontkieming van je zaden.

  1 stuk – $ 17,03 $ 13,62
 • Sale

  Root Pouch

  De Root Pouch is een bekroonde bloempot gemaakt van stof en geschikt voor zowel binnen- als buitenkweek.

 • Sale

  Smart AIR geurvervanger spray

  Smart AIR spray is de makkelijkste en meest betaalbare manier om ongewenste luchtjes te bestrijden in elke omgeving, groot of klein. Slechts twee keer sprayen is voldoende voor langdurige frisheid.

  100 ml – $ 28,78 $ 23,02
 • Sale

  Spongepot

  De Spongepot biedt een eenvoudige manier om zaden te ontkiemen met weinig kans op complicaties. Spongepots bestaan uit verschillende soorten turf en kokos, gebonden door een organische lijm, waardoor het sponsachtig aanvoelt.

  1 stuk – $ 7,05 $ 5,64
 • Sale

  Spongepot Roots

  De Spongepot Roots kit is een eenvoudig te gebruiken medium voor het laten wortelen van stekken. Effectief voor alle soorten planten en 100% organisch.

  Dit product is niet voorradig.

 • Sale

  Startrex (Biotabs)

  Met deze biologische voeding verbeter je de bodemomstandigheden en geef je een boost aan de ontwikkeling van je planten. Startrex geeft planten de kracht om de lucht in te schieten!

  Dit product is niet voorradig.

Laatst bijgewerkt 2016-04-30 | © 1999-2016 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.