Amanita extract 10x

De vliegenzwam (Amanita muscaria) is een wereldwijd voorkomende paddestoel die sinds de oudheid als een ritueel sacrament wordt gebruikt. De gedroogde paddestoel werd door Siberische sjamanen gerookt, gegeten en in alcoholische dranken verwerkt. Het extract, dat 10x meer muscimol bevat dan de paddestoel zelf, is hier op damianablad aangebracht. Dit kruid maakt het gebruik net iets relaxter.

Klik om te vergroten

Dit product verkopen we niet meer.

Print deze pagina

Effecten

De vliegenzwam staat bekend om zijn onvoorspelbare werking, het extract zorgt er in elk geval voor dat het eenvoudiger te doseren is. De dromerige toestand levert effecten op die hemels kunnen zijn, hels of juist helemaal afwezig. Het gebeurt vaak dat je pas na een paar keer proberen positieve effecten ervaart. Voor de ervaren psychonaut zal deze paddestoel daarom een uitdaging zijn.
De werking van Amanita muscaria extract kan in het begin als euforisch, rustgevend en dromerig omschreven worden. Ergens tussen 30 - 90 minuten na inname zal je merken dat het extract begint te werken. Er kan eerst een behoorlijke misselijkheid optreden, maar daarna zul je je heel ontspannen voelen, dan begint de dromerige toestand, die een paar uur kan duren, afhankelijk van de dosering.

Gebruik

Neem 1 tot 3 gram Amanita extract met water op een lege maag. Neem de eerste keer niet meer dan een halve gram om je gevoeligheid ervoor te testen.

IngrediŽnten

Amanita muscaria 10x extract, damiana.

Waarschuwing

Niet gebruiken tijdens zwangerschap, borstvoeding, psychose of depressie. Niet gebruiken bij deelname aan gemotoriseerd verkeer. Niet gebruiken in combinatie met MAO-remmers, geneesmiddelen, stimulanten, alcohol of andere psychoactieve middelen. Niet voor personen onder de 18 jaar. Buiten bereik van kinderen houden, koel en droog bewaren.

Azarius Encyclopedie: Veilig Trippen

Een beoordeling toevoegen Meer beoordelingen

 • Rick

  2008-11-01

  Voor mijn eerste keer paddenstoelen proberen heb ik dit besteld, 3 gram om precies te zijn.
  Zoals er staat heb ik de eerste dag een halve gram met een glas water ingenomen. Geen effect.
  De 2e dag heb ik een volle gram genomen, op wat gebonk in mijn hoofd na geen effect.
  De 3e dag heb ik de laatste 1Ĺ gram genomen. Net als de dag ervoor, wat gebonk in mijn hoofd maar verder niets, geen trip, geen hallucinaties of iets dergelijks. Gewoon het effect van een slecht gerookte joint.
  Heel jammer want echt goedkoop was het niet. Misschien te weinig? Misschien omdat ik moe was? (ik kwam alle 3 de dagen uit de nachtdienst)

 • Dr.HerrB

  2008-07-10

  heb de volle gram op een lege maag genomen en heb er absoluut niets van gevoeld... Dit is de eerste keer dat een product van Azarius mij teleur stelt. zeker voor die prijs had ik wat effect verwacht. had dan nog net genoeg overgelaten om het in een vloeitje te rollen en te roken. Daar voel je wel iets van, maar ik vermoed dat het door de damiana komt.
  [reactie van Azarius: Zoals je in de producttekst kunt lezen is een dosering 1 tot 3 gram. 1 gram is voor de meeste psychonauten te weinig.]

 • psychopsychedelic

  2008-06-26

  waarom verkopen jullie ze nou al niet meer?? ze zijn nog niet officieel illegaal,, was uitgesteld tog ofzo?'?/
  we want mexican!
  normal mushrooms
  give us our spirit back!!
  fuck mr klink

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Raadpleeg onze disclaimer voor meer informatie. Controleer ook goed of dit product legaal is in jouw land. Wij kunnen dit product in ieder geval niet verzenden naar de volgende landen:

Estland, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland.

Dit zeggen onze klanten

Laatst bijgewerkt 2016-05-24 | © 1999-2016 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.