Magic truffels | Sclerotia

Sclerotia, die ook wel bekend staan als magic truffels of Philosopherís stones, bevatten psilocybine. Dit is een psychoactieve stof wat een kleurrijke en verruimde bewustzijnstoestand opwekt die zoín 4 tot 6 uur aanhoudt. In deze categorie vind je de meest populaire truffels met een psychoactieve werking. Zelfs een kleine hoeveelheid kan je al de trip van je leven bezorgen.

Magic truffles voor een magische trip

Sorteer op: standaard - naam - voorraad - Prijs
 • Magic truffels Atlantis

  De magic truffel Psilocybe atlantis is gevonden in de grasvelden van Fulton County, in het zuiden van de Verenigde Staten. Deze soort is nauw verwant aan de Psilocybe mexicana A., maar heeft een tragere groeicyclus en is krachtiger dan de andere soorten.

 • Magic truffels DragonSlayer

  Er is geen wetenschappelijke naam voor de DragonSlayer magic truffle, want deze soort is afgeleid van de Psilocybe Atlantis truffle, maar doorgekweekt zodat de truffels steviger en sappiger zijn.

 • Magic truffels Dutchii

  Dutchii truffels schenken de ultieme Nederlandse ervaring. Vergeet de clichť windmolens, klompen en tulpen. Dit is de echte, trippy smaak van Holland. Let op: alleen voor ervaren avonturiers!

 • Magic truffels Galindoi

  Psilocybe galindoi werd voor het eerst aangetroffen in de bossen van Mexico, en meest recentelijk in Georgia. Sclerotia bevatten psilocybine, een psychedelisch middel met krachtige visuele effecten.

 • Magic truffels Hollandia

  Deze truffel van Hollandse bodem is special ontwikkeld om de crŤme de la crŤme op het gebied van magic truffels te vertegenwoordigen. De Hollandia biedt een extra visuele ervaring, een krachtige trip & verbeterde smaak.

 • Magic truffels Hydra

  De magic truffels van het label 'Hydra' zijn ongekend populair in de smartshops van Amsterdam. De Hydra is een variant van de Mexicana soort, gekweekt voor hoogwaardige sclerotia en een krachtige werking.

 • Magic truffels Mexicana A.

  Dit is de sclerotia soort die in 1958 werd ontdekt door R. Gordon Wasson en bestudeerd werd door Albert Hofmann. Deze soort wordt ook wel "Philosopher's stones" genoemd.

 • Magic truffels Tampanensis

  Psilocybe tampanensis is een zeldzame paddenstoelensoort die in 1977 in de buurt van Tampa, Florida, voor het eerst in het wild werd aangetroffen door Steven Pollock. Sclerotia bevatten psilocybine, een psychedelisch middel met krachtige visuele effecten.

Laatst bijgewerkt 2016-04-30 | © 1999-2016 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.