Magic truffels / Sclerotia

Sclerotia, die ook wel bekend staan als 'magic truffels' of Philosopherís stones, bevatten psilocybine. Dit is een psychoactieve stof wat een kleurrijke en verruimde bewustzijnstoestand opwekt die zoín 4 tot 6 uur aanhoudt. In deze categorie vind je de meest populaire truffels met een psychoactieve werking. Zelfs een kleine hoeveelheid kan je de trip van je leven bezorgen.

Sorteer op: standaard - naam - voorraad - Prijs
 • Magic Truffels Atlantis

  De magic truffel Psilocybe atlantis is gevonden in de grasvelden van Fulton County, in het zuiden van de Verenigde Staten. Deze soort is nauw verwant aan de Psilocybe mexicana A., maar heeft een tragere groeicyclus en is krachtiger dan de andere soorten.

 • Magic Truffels Hollandia

  Deze truffel van Hollandse bodem is special ontwikkeld om de crŤme de la crŤme op het gebied van magic truffels te vertegenwoordigen. De Hollandia biedt een extra visuele ervaring, een krachtige trip & verbeterde smaak.

 • Magic Truffels Tampanensis

  Psilocybe tampanensis is een zeldzame paddenstoelensoort die in 1977 in de buurt van Tampa, Florida, voor het eerst in het wild werd aangetroffen door Steven Pollock. Sclerotia bevatten psilocybine, een psychedelisch middel met krachtige visuele effecten.

 • Magic Truffles Hydra

  De Magic Truffels van het label 'Hydra' zijn ongekend populair in de smartshops van Amsterdam. De Hydra is een variant van de Mexicana soort, gekweekt voor hoogwaardige sclerotia en een krachtige werking.

 • Sclerotia Galindoi

  Psilocybe galindoi werd voor het eerst aangetroffen in de bossen van Mexico, en meest recentelijk in Georgia. Sclerotia bevatten psilocybine, een psychedelisch middel met krachtige visuele effecten.

 • Sclerotia Mexicana A.

  Dit is de sclerotia soort die in 1958 werd ontdekt door R. Gordon Wasson en bestudeerd werd door Albert Hofmann. Deze soort wordt ook wel "Philosopher's stones" genoemd.

 • Sclerotia kweekset 'Ready-To-Grow'

  De Sclerotia kweekset 'Ready-To-Grow' bevat 0.7 liter met Psilocybe Mexicana, Galindoi of Tampanensis broed. De set produceert sclerotia, ook wel magic truffles of Philosopher's stones genoemd.

Laatst bijgewerkt 2015-02-01 | © 1999-2015 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.