Paddo kweeksets

Hier vind je verschillende paddo kweeksets om thuis je eigen paddenstoelen te kweken. Je hebt er niet veel ruimte of speciale belichting voor nodig, het is alleen belangrijk dat je schoon te werk gaat.

Paddo kweeksets voor beginners & gevorderden

Er zijn kant-en-klare kweeksets voor beginners te koop waar je eigenlijk alleen maar water bij hoeft te doen, en kweeksets voor de gevorderden waarbij je zelf de paddenstoelensoort uit kunt kiezen. Alle kweeksets bevatten een uitgebreide handleiding zodat je in een mum van tijd thuis aan de paddokweek kan beginnen.

Koop magic mushroom kweeksets online

Sorteer op: standaard - naam - voorraad - Prijs
 • Paddenstoelen kweekset 'Basic' Ohne

  Een basis kweekset die gebruik maakt van de rijstmeelcake of PF tek methode. De set bevat vermiculiet, rijstmeel en kweekboxen om je op weg te helpen. Let op: sporenspuit niet inbegrepen.

 • Paddenstoelen kweekset 'Easy' Ohne

  De kweekset 'Easy' Ohne bevat bijna alle benodigde materialen om eenvoudig je eigen paddenstoelen te kweken. Bij deze kweekset wordt geen sporenspuit meegeleverd.

 • Paddo kweekset 'Basic'

  Een paddo kweekset voor de beginnende paddenstoelenkweker. Alle benodigde materialen handig bij elkaar voor je eerste stappen in de wereld van het paddo kweken. In vier stappen leer je meer over de rijstmeel methode (PF Tek).

 • Paddo kweekset 'Easy'

  Eenvoudig paddenstoelen kweken doe je met de 'Easy' kweeksets. Bevat alles wat je nodig hebt om in 3 eenvoudige stappen thuis paddo's te kweken.

 • Paddo kweekset 'Master'

  Voor gigantische oogsten! De paddo kweekset Master is gebaseerd op een simpele maar uiterst effectieve kweekmethode. Bevat alle benodigdheden om 1 kilo verse paddo's te kweken, behalve een sporenspuit.

 • Paddo kweekset 'Ready-To-Grow'

  Kweek thuis je eigen paddo's met de 'Ready-To-Grow' kweekset. Je hoeft slechts een paar eenvoudig stappen te volgen. Na ongeveer 3 weken kunnen de eerste paddo's geoogst worden.

 • Psilocybe azurescens spawn bag

  Spawn bag voor de Psilocybe azurescens paddenstoel, om je een paddo-tuintje mee aan te leggen. De Azurescens gedijt vooral buiten, op een bedje van houtsnippers.

  Dit product is niet voorradig.

 • Mushbag Rijst

  De Mushbag bevat gesteriliseerde rijst dat geschikt is voor de broedproductie van diverse eetbare paddenstoelen, maar met name geschikt is voor de kweek van truffelsoorten. Cubensissoorten kunnen het best met een rogge substraat gekweekt worden.

 • Mushbag Rogge

  De Mushbag bevat ruim 1400 gram gesteriliseerde rogge, en is uitgerust met een luchtfilter en rubberen injectiepoort die na injectie met een sporenspuit de zak hermetisch afsluit.

Laatst bijgewerkt 2016-05-02 | © 1999-2016 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.