Paddo kweeksets

Hier vind je verschillende paddo kweeksets om thuis je eigen paddenstoelen te kweken. Je hebt er niet veel ruimte of speciale belichting voor nodig, het is alleen belangrijk dat je schoon te werk gaat. Er zijn kant-en-klare kweeksets voor beginners te koop waar je eigenlijk alleen maar water bij hoeft te doen, en kweeksets voor de gevorderden waarbij je zelf de paddenstoelensoort uit kunt kiezen. Alle kweeksets bevatten een uitgebreide handleiding zodat je in een mum van tijd thuis aan de paddokweek kan beginnen.

Sorteer op: standaard - naam - voorraad - Prijs
 • Magic Mushroom kweekset 'Easy' Thai

  Van sporen tot een 'ready to grow' paddenstoelen kweekbox in 3 simpele stappen. Water toevoegen en afwachten tot de magic mushrooms gaan groeien. Zo eenvoudig is het!

 • Paddenstoelen Kweekset 'Easy' B+

  De Paddenstoelen Kweekset Easy bevat alle benodigde materialen om in 3 x 5 minuten een 'Ready-To-Grow' kweekbak klaar te maken. Het enige dat je daarna nog hoeft te doen is de kweekbak eenmalig water geven en te wachten tot de paddo's groeien.

 • Paddenstoelen kweekset 'Easy' Cambodian

  Klaar om paddenstoelen te kweken in 3 x 5 minuten. Deze cubensis kweekset bevat alle benodigdheden om je eigen paddo. Inclusief: sporenspuit, Mushbag met 425 gram gesteriliseerd rogge, vermiculiet, filterzak, filterbox en gedetailleerde instructies

  Dit product is niet voorradig.

 • Paddenstoelen kweekset 'Easy' Ecuador

  Eenvoudig paddenstoelen kweken doe je met de 'Easy' kweeksets. Bevat alles wat je nodig hebt om in 3 eenvoudig stappen een paddo kweekbak te creŽren. Vereist minimale aandacht zodra alles is opgesteld.

 • Mini Paddo kweekset 'Ready To Grow'

  De mini paddo kweeksets werken net als de normale variant maar op een meer compacte, makkelijk te hanteren manier. Kleine box - grote oogsten!

  Dit product is niet voorradig.

 • Paddenstoelen kweekset 'Basic' Ohne

  Een basis kweekset die gebruik maakt van de rijstmeelcake of PF tek methode. De set bevat vermiculiet, rijstmeel en kweekboxen om je op weg te helpen. Let op: sporenspuit niet inbegrepen.

  Dit product is niet voorradig.

 • Paddenstoelen kweekset 'Easy' Ohne

  De kweekset 'Easy' Ohne bevat bijna alle benodigde materialen om eenvoudig je eigen paddenstoelen te kweken. Bij deze kweekset wordt geen sporenspuit meegeleverd.

 • Paddo kweekset 'Basic'

  Een paddo kweekset voor de beginnende paddenstoelenkweker. Alle benodigde materialen handig bij elkaar voor je eerste stappen in de wereld van het paddo kweken. In vier stappen leer je meer over de rijstmeel methode (PF Tek).

  Dit product is niet voorradig.

 • Paddo kweekset 'Master'

  Voor gigantische oogsten! De paddo kweekset Master is gebaseerd op een simpele maar uiterst effectieve kweekmethode. Bevat alle benodigdheden om 1 kilo verse paddo's te kweken, behalve een sporenspuit.

 • Paddo kweekset 'Ready-To-Grow' B+

  Deze paddo kweekset bevat mycelium van de Psilocybe cubensis B+ paddenstoel. Je hoeft slechts eenmaal de kweekset van water te voorzien en het in een kweekzak te plaatsen. Na 3 weken kunnen de eerste paddo's geoogst worden.

 • Paddo kweekset 'Ready-To-Grow' Cambodia

  Magic mushroom kweekset met mycelium van de P. cubensis Cambodia paddenstoel. Het enige wat je hoeft te doen is water toevoegen en de paddo's te laten groeien.

 • Paddo kweekset 'Ready-To-Grow' Cambodian Gold F1

  Mensen vragen al jarenlang om een makkelijke Golden Teacher kweekset, en dat is precies wat je kunt verwachten van deze F1 Cambodia x Golden Teacher kruising. De combinatie staat garant voor massale en zeer potente paddenstoelen.

 • Paddo kweekset 'Ready-To-Grow' Mazatapec

  Op eenvoudig wijze thuis paddenstoelen kweken. Met minimale inspanningen kweek je binnen 3 weken je eigen 'magic mushrooms' van de soort P. cubensis Mazatapec.

 • Paddo kweekset 'Ready-To-Grow' Moby Dick

  's Werelds eerste albino paddo kweekset, nu verkrijgbaar bij Azarius. De set bevat een kruising tussen Psilocybe A+ en de Golden Teacher, en is de grootse naam Moby Dick zeker waardig. Deze kit vormt paddenstoelen die van onder tot boven spierwit zijn.

 • Paddo kweekset 'Ready-To-Grow' XL

  De XL versie van de Ready-to-Grow kit is net zo makkelijk in gebruik als de kleinere versie. De XL levert echter een kilo aan magische paddenstoelen op, waarvoor de enige benodigdheden water en een beetje geduld zijn.

  Dit product is niet voorradig.

 • Psilocybe azurescens spawn bag

  Spawn bag voor de Psilocybe azurescens paddenstoel, om je een paddo-tuintje mee aan te leggen. De Azurescens gedijt vooral buiten, op een bedje van houtsnippers.

 • Mushbag Rijst

  De Mushbag bevat gesteriliseerde rijst dat geschikt is voor de broedproductie van diverse eetbare paddenstoelen, maar met name geschikt is voor de kweek van truffelsoorten. Cubensissoorten kunnen het best met een rogge substraat gekweekt worden.

 • Mushbag Rogge

  De Mushbag bevat ruim 1400 gram gesteriliseerde rogge, en is uitgerust met een luchtfilter en rubberen injectiepoort die na injectie met een sporenspuit de zak hermetisch afsluit.

Laatst bijgewerkt 2015-03-27 | © 1999-2015 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.