Cactussen & planten

Deze psychoactieve planten en cactussen zijn niet alleen leuk om te kweken, zij kunnen je ook voorzien van een leuke, psychedelische gift als beloning voor je inzet. Moeder Natuur op haar best!

Azarius heeft de hele wereld afgezocht voor alleen de beste genetica, zodat we je de meest unieke planten kunnen aanbieden.

Heilige mescaline-cactussen

Geen collectie is compleet zonder de heilige mescaline-cactussen: peyote (Lophophora williamsii), san pedro (Echinopsis pachanoi) en de Peruvian torch (Trichocereus peruvianus). Deze cactussen zijn gekweekt in een kas en niet uit hun natuurlijke omgeving geplukt, waar ze helaas vrij zeldzaam zijn geworden.

Ook verkrijgbaar: kweeksets voor het kweken van je eigen cactussen.

Bestel psychoactieve planten & cactussen online

Sorteer op: standaard - naam - voorraad - Prijs
 • Rose of Jericho

  Deze bijzondere woestijnplant lijkt dood, maar gaat open en wordt helemaal groen wanneer je hem in een laagje water legt. Beweerd wordt dat het water waarin de roos gelegen heeft magische kwaliteiten bezit.

  1 bloem – $ 2,88
 • Achuma cactus (Trichocereus bridgesii)

  De Achuma (Trichocereus bridgesii) is een prachtige blauwgrijze cactus uit de san pedro familie. De stek is niet voor directe consumptie, maar bedoeld om te planten om verder te laten groeien. Wordt zonder aarde verzonden.

 • Achuma cactus (Trichocereus bridgesii) monstrose

  De monstrose is een speciale variant van de Trichocereus bridgesii die bekend staat om de lange, stekelloze stam. Het staat ook bekend als de penis plant. Hoewel deze variant langzaam groeit is het toch een aanwinst voor iedere verzamelaar.

 • Cuzco (Trichocereus cuzcoensis)

  The Cuzco cactus (Trichocereus cuzcoensis) belongs to the same species of cacti as the san pedro and Peruvian torch. Itís named after the city of Cuzco in Peru, where it was first discovered. The effects are reportedly similar to peyote.

  Dit product is niet voorradig.

 • Peruvian Torch (Trichocereus peruvianus)

  Dit is een jong stekje van de Peruvian Torch (Trichocereus peruvianus), lid van de San Pedro familie. Dit cactus stekje kun je in de aarde om verder te laten groeien. Het wordt zonder aarde verzonden.

 • Peruvian torch (Trichocereus peruvianus) zaden

  Zaden van de Peruvian Torch (Trichocereus peruvianus), een variant van de San Pedro cactus. Een van de snelst groeiende en meest potente mescaline bevattende cactussen.

 • Peyote (Lophophora williamsii) cactus

  De Peyote (Lophophora williamsii), ook bekend als 'de heilige cactus', om binnen te laten groeien. Beschikbaar in diverse maten met pot.

 • Peyote (Lophophora williamsii) cactus cluster

  De Peyote Lophophora williamsii of 'de heilige cactus', in een kleine of grote cluster. Deze peyote cluster laat op een prachtige manier zien hoe de Fibonacci reeks teruggevonden kan worden in de natuur.

 • Peyote (Lophophora williamsii) ent met pups

  Een Peyote cactus die op een San Pedro (Echinopsis pachanoi) stam geŽnt is. Niet alleen prachtig om naar te kijken, maar dankzij het enten groeit de Peyote ook vele malen sneller dan normaal.

  Dit product is niet voorradig.

 • Peyote (Lophophora williamsii) kweekset

  Een complete set om thuis je eigen peyote te kweken. Inclusief 20 zaden, aarde, bak met deksel en uitgebreide handleiding.

 • Peyote (Lophophora williamsii) zaden

  Lophophora williamsii of Peyote zaadjes om je eigen Peyote cactus mee te kweken. Bedoeld voor cultivatie, niet consumptie.

 • San Pedro (Echinopsis pachanoi)

  San Pedro cactus (Echinopsis pachanoi). Bevat dezelfde psychoactieve stoffen als de bubbelvormige Peyote cactus, maar veroorzaakt minder misselijkheid. Dit is een stek om in de aarde te planten om verder te laten groeien. Wordt zonder aarde verzonden.

  Dit product is niet voorradig.

 • San Pedro (Echinopsis pachanoi) cristaat

  Deze variant van de San Pedro cactus wordt gekenmerkt door het bijzondere uiterlijk. Het heeft de vorm van een cristaat of waaier.

  Dit product is niet voorradig.

 • San Pedro (Echinopsis pachanoi) kweekset

  Een complete set om thuis je eigen San Pedro te kweken. Inclusief 20 zaden, aarde, bak met deksel en uitgebreide handleiding.

 • San Pedro (Echinopsis pachanoi) monstrose

  Deze monstrose is een zeldzame, gemuteerde variant van de San Pedro cactus. Het wordt gekenmerkt door een onvoorspelbaar maar uniek groeipatroon met ongelijkmatige ribben.

  Dit product is niet voorradig.

 • San Pedro (Echinopsis pachanoi) zaden

  San Pedro (Echinopsis pachanoi) zaadjes om je eigen San Pedro cactussen mee te kweken. Wordt met duidelijke instructies geleverd.

Laatst bijgewerkt 2016-02-07 | © 1999-2016 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.