Cactussen & planten

Deze psychoactieve planten en cactussen zijn niet alleen leuk om te kweken, zij kunnen je ook voorzien van een leuke, psychedelische gift als beloning voor je inzet. Moeder Natuur op haar best!

Azarius heeft met veel moeite de hele wereld afgezocht voor alleen de beste genetica, met levensvatbare stekken en planten van Salvia divinorum, Iboga en meer.

En geen collectie zou compleet zijn zonder onze heilige mescaline cactussen: Peyote (Lophophora williamsii), San Pedro (Trichocereus pachanoi) en Peruvian Torch (Trichocereus peruvianus). Deze cactussen zijn gekweekt in kas en niet uit hun natuurlijke omgeving geplukt (waar ze vrij zeldzaam zijn geworden). Verkrijgbaar in potten, cactus clusters, stekken en in de vorm van kweeksets voor het kweken van je eigen cactussen. Cactuskenners zullen vooral geÔnteresseerd zijn in de San Pedro cristaat en Trichocereus bridgesii monstrose mutaties; zeldzame en prachtige variŽteiten.

= special

Sorteer op: standaard - naam - voorraad - Prijs
 • Iboga (Tabernanthe iboga) stekje

  Een klein stekje van de Tabernanthe Iboga in een glazen buisje met agar. De Iboga plant is moeilijk om te cultiveren, maar met de juiste zorg kun je dit Afrikaanse plantje gewoon in de woonkamer hebben staan.

  Dit product is niet voorradig.

 • Peruvian Torch (Trichocereus peruvianus)

  Dit is een jong stekje van de Peruvian Torch (Trichocereus peruvianus), lid van de San Pedro familie. Dit cactus stekje kun je in de aarde om verder te laten groeien. Het wordt zonder aarde verzonden.

 • Peyote (Lophophora williamsii) cactus

  De Peyote (Lophophora williamsii), ook bekend als 'de heilige cactus', om binnen te laten groeien. Beschikbaar in diverse maten met pot.

 • Peyote (Lophophora williamsii) ent met pups

  Een Peyote cactus die op een San Pedro (Trichocereus pachanoi) stam geŽnt is. Niet alleen prachtig om naar te kijken, maar dankzij het enten groeit de Peyote ook vele malen sneller dan normaal.

 • Peyote cactus cluster

  De Peyote Lophophora williamsii of 'de heilige cactus', in een kleine of grote cluster. Deze peyote cluster laat op een prachtige manier zien hoe de Fibonacci reeks teruggevonden kan worden in de natuur.

 • Peyote kweekset

  Een complete set om thuis je eigen peyote te kweken. Inclusief 20 zaden, aarde, bak met deksel en uitgebreide handleiding.

 • Peyote zaden

  Lophophora williamsii of Peyote zaadjes om je eigen Peyote cactus mee te kweken. Bedoeld voor cultivatie, niet consumptie.

 • Salvia divinorum stek

  Kweek thuis je eigen Salvia divinorum met een stekje van deze wonderlijke plant. De Salvia stekjes zijn verpakt in een stevig buisje met een voedingsbodem van agar.

  Dit product is niet voorradig.

 • San Pedro (Trichocereus pachanoi)

  San Pedro cactus (Trichocereus pachanoi). Bevat dezelfde psychoactieve stoffen als de bubbelvormige Peyote cactus, maar veroorzaakt minder misselijkheid. Dit is een stek om in de aarde te planten om verder te laten groeien. Wordt zonder aarde verzonden.

 • San Pedro (Trichocereus pachanoi) cristaat

  Deze variant van de San Pedro cactus wordt gekenmerkt door het bijzondere uiterlijk. Het heeft de vorm van een cristaat of waaier.

 • San Pedro (Trichocereus pachanoi) zaden

  San Pedro (Trichocereus pachanoi) zaadjes om je eigen San Pedro cactussen mee te kweken. Wordt met duidelijke instructies geleverd.

 • San Pedro B-kwaliteit

  Minder mooi om te zien, maar net zo werkzaam als de A-klasse San Pedro cacti!

  Dit product is niet voorradig.

 • San Pedro kweekset

  Een complete set om thuis je eigen San Pedro te kweken. Inclusief 20 zaden, aarde, bak met deksel en uitgebreide handleiding.

 • Trichocereus bridgesii (B-kwaliteit)

  B-kwaliteit stekken van de Trichocereus bridgesii. B-kwaliteit stekken groeien even goed, maar de kleur wijkt wat af of ze zijn op een andere manier wat minder mooi om naar te kijken.

  Dit product is niet voorradig.

 • Trichocereus bridgesii monstrose stek

  De monstrose is een speciale variant van de Trichocereus bridgesii die bekend staat om de lange, stekelloze stam. Het staat ook bekend als de penis plant. Hoewel deze variant langzaam groeit is het toch een aanwinst voor iedere verzamelaar.

 • Trichocereus bridgesii stek

  Dit is een stek van de soort Trichocereus bridgesii, een prachtige blauwgrijze cactus uit de San Pedro familie. De stek is niet voor directe consumptie, maar bedoeld om in de aarde te planten om verder te laten groeien. Wordt zonder aarde verzonden.

 • Trichocereus peruvianus zaden

  Zaden van de Peruvian Torch (Trichocereus peruvianus), een variant van de San Pedro cactus. Een van de snelst groeiende en meest potente mescaline bevattende cactussen.

Laatst bijgewerkt 2014-09-23 | © 1999-2014 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.