Kratom Bali (Mitragyna speciosa)

Kratom komt van nature voor in de regenwouden van Zuidoost AziŽ. Het is een grote boom die 15 meter hoog kan worden. Het blad bevat meer dan 25 alkaloÔden, waarvan mitragynine de belangrijkste is.
In Thailand werd het voordat het daar verboden werd gebruikt in verschillende gerechten. Mitragynine zou zelfs de onthoudingsverschijnselen van opiaten onderdrukken. Daarnaast wordt het gebruikt om de duur van seks te verlengen.

Dit kruid is geen mengsel maar bestaat voor 100% uit kratombladeren. De kwaliteit van deze bladeren komt overeen met de kwaliteit van het kratom poeder Bali.

Klik om te vergroten

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Lees alstublieft onze Veelgestelde vragen (FAQ) pagina voor meer informatie.

Print deze pagina

Effecten

De effecten van kratom zijn binnen 5 tot 10 minuten merkbaar en duren enkele uren. Het heeft zowel een stimulerende als een ontspannende werking, alsof men gelijktijdig cocabladeren (cocaÔne) kauwt en opium rookt. Dit is een aparte gewaarwording: je kunt in een relaxte en dromerige staat verkeren en toch zin krijgen om te gaan werken of actief te worden. Volgens sommige bronnen is kratom in lagere doseringen stimulerend is en in hogere doseringen ontspannend.
De voornaamste effecten zijn dromerigheid en gevoelens van euforie. Hoge doseringen kunnen langdurige slaap veroorzaken.

Gebruik

Kratombladeren worden meestal gekauwd. Ze kunnen ook vermalen en gegeten worden, meestal gevolgd door een kopje warm water, thee of koffie. Je kan er ook thee van zetten of een extract van maken. Voor een extract: kook de bladeren geruime tijd in water, daarna laten inkoken tot een soort gom overblijft.

Azarius verkoopt ook verpoederde kratom. Poeder is gemakkelijk in gebruik. Op te lossen in sapjes en water maar ook eenvoudig te mixen met iets lekkers als honing of een milkshake. Een gemiddelde dosering ligt tussen de 5-10 gram.

Waarschuwing

Wij raden u af om onder invloed van kratom auto te rijden of andere activiteiten te ondernemen die volle aandacht vereisen.
Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan tot een milde verslaving leiden. Bijwerkingen zijn een droge mond, afname van de eetlust en constipatie. Langdurig gebruik kan leiden tot anorexia en gewichtsverlies, slapeloosheid en huidverkleuringen, voornamelijk in de wangen.
Niet combineren met MAO-remmers.

Links

Voor meer informatie over deze bijzondere plant kun je kijken op www.kratom.nl

Een beoordeling toevoegen Meer beoordelingen

 • caty7

  2014-08-10

  Kratom is awesome !
  took 5 grames for the first time.
  7,5 gr in the second

  its so amazing... :))))

  Itīs a wonderful plant that put me in a state of calm, relaxation and bliss as any other do.

  Thank u Azarius again.

 • David

  2014-06-20

  I took 5 grams of the powder, mixed with an Ice Tea. It tasted not bad. reminded me of a strong black tea. -> Yummi

  After 10-15 minutes I began to feel a very pleseant feeling. It feels very relaxed. Right now I'm writing this report (still under the influence of Kratom) and hope I can give you a little foretaste about the effects of this beautiful plant.

  About some potentially side effects, I can't say much. A friend told me, he felt a little sick the next day he took about 10 grams of Kratom Bali.

  _

  The mail order was very quick and the package was inconspicuous.
  Greetings and kisses to the Azarius-Team !

 • Barbara

  2014-05-23

  Deze is heel lekker. Ik heb wel 5g nodig, maar dan ook een vrij lang effect. Als ik iets minder neem werkt het helaas niet.

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Raadpleeg onze disclaimer voor meer informatie. Controleer ook goed of dit product legaal is in jouw land. Wij kunnen dit product in ieder geval niet verzenden naar de volgende landen:

AustraliŽ, BraziliŽ, Denemarken, Finland, Korea, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, RoemeniŽ, Rusland, Thailand, Turkije, Verenigde Staten en Zwitserland.

Laatst bijgewerkt 2014-09-20 | © 1999-2014 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.