Hawaiian baby woodrose (Argyreia nervosa) zaden

De Hawaiian Baby Woodrose (Argyreia nervosa) behoort samen met de morning glory tot de convolvulaceae familie. De zaadjes van deze plant bevatten een natuurlijk tryptamine, LSA (Lysergisch amidezuur) dat nauw verwant is met LSD. De HBWR zaadjes kunnen worden gegeten.

De Madagaskar soort is een extra sterke variant van Baby woodrose (Argyreia nervosa) afkomstig uit Madagaskar. Gebruik bij Madagaskar Baby Woodrose de eerste keer niet meer dan 3 zaden.

Hawaiian baby woodrose zaden bestellen bij Azarius

Klik om te vergroten

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Lees alstublieft onze Veelgestelde vragen (FAQ) pagina voor meer informatie.

Print deze pagina

Hawaiian Baby Woodrose effecten / trip

De effecten zijn enigszins vergelijkbaar met LSD, maar minder intens en er zijn minder visuele aspecten. De Hawaiian baby woodrose trip duurt 6 tot 8 uur. Na de trip kan men nog tot 12 uur daarna een rustig en mellow gevoel over zich heen krijgen. Slaap daarna is diep en verkwikkend, hoewel sommige mensen een kater eraan overhouden in de vorm van een wazige blik en duizelingen.

Misselijkheid en andere maagklachten komen vrij vaak voor na inname van HawaÔaanse baby woodrose, niet veroorzaakt door de LSA maar door andere stoffen in de zaden. Sommige gebruikers kiezen er daarom voor om de LSA uit de zaden te extraheren.

Het gebruik van Baby Woodrose zaden

Omdat de zaadjes gegeten worden, wordt de werking beÔnvloed door datgene wat je het laatste hebt gegeten (probeer van tevoren 4 ŗ 6 uur niet te eten). De gebruikelijke dosis is 4 tot 8 zaadjes, hoewel het verstandig is om bij de eerste keer met 2 of 3 zaadjes te beginnen. De zaadjes moeten zolang mogelijk gekauwd worden zodat de werkzame bestanddelen door het speeksel opgenomen kunnen worden.

Hieronder volgt een recept om de zaden nog efficiŽnter te laten werken:

 1. Verwijder nog aanwezige schilletjes en maak de zaden zo fijn mogelijk met een mes of schaar. Ze kunnen ook met een koffiemolen vermalen worden.

 2. Doe ze in een kopje en giet er een half kopje heet maar niet kokend   water over. Het is het beste om gedistilleerd water te gebruiken omdat kraanwater en mineraalwater mineralen bevatten die de werking van de zaadjes kunnen verminderen.

 3. Laat het geheel minstens 1Ĺ uur staan totdat het water weer op kamertemperatuur is. De alkaloÔden lossen in het water op bij een bepaalde temperatuur dat op een gegeven moment tijdens het afkoelen bereikt wordt.

 4. Drink nu het water samen met het zadenmateriaal op.

Hawaiian Baby Woodrose voorbereiding - video

Waarschuwing

Bestuur geen voertuigen, geen deelname aan het verkeer.
Gebruik geen Hawaiian woodrose zaden als je zwanger bent of borstvoeding geeft.
Personen die zich depressief, bang of verdrietig voelen worden afgeraden om deze en soortgelijke producten te gebruiken.
Personen met schizofrenie in de familie moeten erg voorzichtig zijn met het gebruik van deze zaadjes, omdat het psychische problemen kan veroorzaken.
Alhoewel de HawaÔaanse woodrose uit dezelfde familie komt als de morning glory, zijn de Hawaiian woodrose zaden sterker dan de zaden van de morning glory. Houdt hier rekening mee.
Combineer LSA niet met alcohol, medicijnen en MAO-remmers.

Azarius Encyclopedie: Veilig Trippen

Een beoordeling toevoegen Meer beoordelingen

 • MannyB

  2016-03-14

  First of all, thanks for the Info how to consume.

  So after reading reviews, I took 5 seeds of Indian baby woodrose, on 18:40 after 1 hour i started to feel very little, I was enjoying till 12 midnight, no hallucination, I can't see moon clear, it was little blurry.

  Everything was happening inside my mind, on 12 midnight, I was feeling great trip was still going, but it was not very intense, and I feel like effects are going away, so we decided to smoke weed, and after smoking weed, my trip start again but this time it was twice stronger!, "I had very clear vision of life", so my trip continued till 3-4 Am. It was an amazing experience!

 • Pims

  2016-02-28

  Oke ik geef dit product 5 sterren en ik leg straks uit waarom..
  Maar nee, ik heb geen visuals gezien.
  Helemaal geen enkele vorm van visuele effecten.

  Ik sneed 5 zaadjes ieder in drie stukjes en gooide deze in een glas warm/heet water.
  Na exact 1 uur heb ik het water langzaam opgedronken en uiteindelijk de overgebleven pulp gegeten.

  Een half uur later werd ik misselijk. Ik ben uiteindelijk op bed gaan liggen omdat ik anders het gevoel had over te moeten geven.
  Na een tijdje trok het misselijke gevoel weg en probeerde ik op te staan.
  Lopen was bijna niet meer te doen.
  Ik ben daarna op youtube muziek video's gaan kijken en ik merkte dat alles wat ik zag intenser en mooier was en dat ik een stuk gelukkiger werd na ieder filmpje.

  Ik heb uiteindelijk een film op gezet waarin het universum gered werd van een zekere vernietiging. Ook deze film was zo intens dat het voelde alsof ik er bij was en het meegemaakt had.

  Ik ging naar bed maar ik was te opgetogen om te kunnen slapen. Nog steeds vroeg ik me af wat het effect nu precies was.

  Terwijl ik... terug dacht aan mijn trip... merkte ik dat alles me nog perfect bij gebleven was. Ik dacht verder terug en verder en het leek alsof ik toegang had tot al mijn herinneringen. Een jaar verder, twee jaar verder, 10 jaar verder. Ik herinnerde me precies hoe mijn kinderkamer er uit zag toen ik 3 was in het ouderlijk huis! Iets wat totaal uit mijn geheugen verloren was en nu zag ik het allemaal helder als wat.
  Hierdoor begreep ik ineens alles. De reden waarom ik op een bepaalde manier in het leven sta, waarom ik bepaalde angsten heb en waarom ik sommige dingen wel leuk vind of niet leuk. Waarom ik de dingen doe die ik doe. Alles heeft een reden en ik kon terughalen welke dat zijn. Je hebt wel eens vage herinneringen toch? Nu kon ik terug naar die vage herinneringen en ze in zijn geheel afspelen.

  Dit klinkt voor sommigen misschien onherkenbaar maar dat zal zonder twijfel zijn doordat iedere drug anders lijkt te werken. Ik at pas 5 gram gedroogde paddo's (+/-40/50 gram vers) en er gebeurde niets.
  Ik denk niet dat de volgende trip op deze zaadjes hetzelfde zal zijn maar het was zonder twijfel een hťle bijzondere ervaring.

 • Mike

  2016-02-24

  Voor mij zeer sterke zaden. Ik nam er 4 op een lege maag om 11uur in de avond (achteraf niet zo handig). na een uur voelde ik me een beetje stoned en kreeg ik soms heldere, rare gedachtekronkels. 3 uur na inname leek het effect uit te zijn en viel ik bijna in slaap op de bank, dus ging ik maar naar bed. Ik dacht dat er verder niks zou komen en dat de dosis te laag was.

  Dit was zeker niet het geval, merkte ik toen ik tegen 4 uur in de nacht ineens wakker werd. Ik zag over mijn hele gezichtsveld uitgezoomde ruitvormige visuals, waar in het midden cirkels/ogen leken te zitten. Ik had het gevoel dat alles duidelijk was en het enige wat er steeds door mijn hoofd ging waren een soort dierengeluiden en grote tunnels en oppervlakten die voor en achter elkaar langs gleden. Een grote 2d plaat die steeds kort in 3d vervormde en weer kort een platte vorm aan nam.

  Ook had ik sterk het gevoel van aanwezigheid van bepaalde wezens, welke overigens geen vorm hadden maar enkel een erg sterke aanwezigheid hadden. Ze leken over mij te waken, mij gerust te stellen en met mij te lachen. Verder had ik constant in de trip een erg neutrale gemoedstoestand. Ik was volledig aanwezig in het moment.

  Lichamelijk voelde het alsof mijn hele strot soms vol zat met slijm en dit hoestte ik dan ook steeds op. Het voelde alsof er van alles door mijn hoofd kronkelde. Mijn lippen en tanden leken verdoofd en de momenten dat dit erg op de voorgrond kwam, kreeg ik korte, onbedwingbare lachkicks. Echt zulk gelach dat je je mond dicht hebt en je lippen ineens op elkaar klappen en het uitproest van het lachen.

  Rond 7 uur leek het weer een beetje voorbij te zijn en sliep ik half, met periodes waarin ik wakker werd en weer die wisselende 2d en 3d beelden in mijn hoofd zag. Deze beelden zag ik trouwens gelijkertijd met wat ik in de buitenwereld(dit geval mijn kamer) zag. Rond 9/10 uur werd ik wakker en ging ik naar de wc en had ik voor het eerst het licht aan. Alles op de badkamer golfde lichtelijk en alles had een wat bruinige / paarse gloed over zich heen. Ik keek in de spiegel en mijn ogen leken groter te worden en vervolgens weer naar normaal formaat te gaan. Erg disney-achtig.

  De volgende keer start ik in de ochtend met innemen, om te kijken hoe dit product overdag zijn werk doet. Ik raad mensen aan dit product een kans te geven. De moeite waard! Bedankt Azarius!

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Raadpleeg onze disclaimer voor meer informatie. Controleer ook goed of dit product legaal is in jouw land. Wij kunnen dit product in ieder geval niet verzenden naar de volgende landen:

Afghanistan, AlbaniŽ, Algerije, Amerikaans Samoa, Angola, Anguilla, Antarctica, Antigua en Barbuda, ArgentiniŽ, ArmeniŽ, Aruba, AustraliŽ, Azerbeidzjan, Bahama's, De, Bahrein, Bangladesh, Barbados, Belize, Benin, Bermuda, Bhutan, Bolivia, BosniŽ-Herzegovina, Botswana, Bouvet Eiland, BraziliŽ, Britse gebieden in de Indische Oceaan, Brunei, Burkina Faso, Burundi, Cambodja, Canada, Canary Islands (Spain), Caymaneilanden, Centraal-Afrikaanse Republiek, Channel Islands (UK), Chili, China, China (Hong Kong S.A.R.), China (Macau S.A.R.), Christmaseiland, Cocos (Keeling) eilanden, Colombia, Comoren, Congo, Congo, Democratische Republiek, Cookeilanden, Costa Rica, Cuba, Cyprus, Djibouti, Dominica, Dominicaanse Republiek, Ecuador, Egypte, El Salvador, Equatoriaal-Guinea, Eritrea, EthiopiŽ, FaerŲer, Falklandeilanden, Fiji, Filipijnen, Frans PolynesiŽ, Frans-Guyana, Franse Zuidelijke gebieden, Gabon, Gambia, De, GeorgiŽ, Ghana, Gibraltar, Grenada, Groenland, Guadeloupe, Guam, Guatemala, Guinee, Republiek, Guinee-Bissau, Guyana, HaÔti, Heard en McDonald eilanden, Honduras, India, IndonesiŽ, Irak, Iran, IsraŽl, ItaliŽ, Ivoorkust, Jamaica, Japan, Jemen, JordaniŽ, KaapverdiŽ, Kameroen, Kazachstan, Kenya, KirgiziŽ, Kiribati, Koeweit, Korea, Korea, Noord, Laos, Lesotho, Libanon, Liberia, LibiŽ, Maagdeneilanden (UK), Maagdeneilanden (US), MacedoniŽ, Madagaskar, Maladiven, Malawi, MaleisiŽ, Mali, Malta, Marokko, Marshalleilanden, Martinique, MauritaniŽ, Mauritius, Mayotte, Mexico, MicronesiŽ, MoldaviŽ, Monaco, MongoliŽ, Montserrat, Mozambique, Myanmar, NamibiŽ, Nauru, Nederlandse Antillen, Nepal, Nicaragua, Nieuw-CaledoniŽ, Niger, Nigeria, Niue, Noordelijke Marianen-eilanden, Noorwegen, Norfolk Eiland, Oeganda, OekraÔne, Oezbekistan, Oman, Oost Timor, Pakistan, Palau, Palestinian Territory, Panama, Papua-Nieuw-Guinea, Paraguay, Peru, Pitcairn Eiland, Polen, Puerto Rico, Qatar, Rusland, Rťunion Eiland, Salomonseilanden, Samoa, San Marino, Sao Tomť en Principe, Saoedi-ArabiŽ, Senegal, Seychellen, Sierra Leone, Singapore, Sint Helena, Sint Kitts en Nevis, Sint Lucia, Sint Pierre en Miquelon, Sint Vincent en de Grenadinen, Soedan, SomaliŽ, Sri Lanka, Suriname, Svalbard en Jan Mayen Eilanden, Swaziland, SyriŽ, Tadzjikistan, Taiwan, Tanzania, Thailand, Togo, Tokelau, Tonga, Trinidad en Tobago, Tsjaad, TunesiŽ, Turkije, Turkmenistan, Turks- en Caicoseilanden, Tuvalu, Vanuatu, Vaticaanstad, Venezuela, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten, Verenigde Staten: kleine eilanden, Vietnam, Wallis en Futuna Eilanden, West-Sahara, Wit-Rusland, Zambia, Zimbabwe, Zuid-Afrika en Zuid-Georgia en de Zuidelijke Sandwicheilanden.

Dit zeggen onze klanten

Laatst bijgewerkt 2016-05-01 | © 1999-2016 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.